Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Dronten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Dronten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Dronten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Dronten of directe omgeving.

267 klanten uit Dronten bevelen een bij Casius in Dronten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Dronten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Dronten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Dronten:

Dakraam laten plaatsen

Ik zoek een aannemer die in mijn dak een dakraam kan plaatsen. Voordat het raam geplaatst kan worden dient er een gat gemaakt te worden. Hoe groot het raam wordt staat nog niet vast.

Diverse klussen in huis

Ik wil graag een aantal klussen laten uitvoeren in huis: leveren en plaatsen van een binnendeur met glas en deurbeslag welke bij Gamma kan worden besteld, monteren van 3 rolhorren op 3 (slaap)kamers en monteren van een 2-tal verduisterende rolgordijnen op een slaapkamer.

Horren monteren in een houten deurkozijn

Graag laat ik een of twee horren plaatsen in verband met de aanbieding horren gamma. Het gaat om horren bij twee openslaande deuren aan de achterzijde van het huis. Horren waarvan jullie zeggen, dat past het best daar. Breedte 187 cm, lengte 213 cm.

Binnendeur vervangen door deur met glas

Twee binnendeuren in de woonkamer en de keuken vervangen door een binnendeur met glas. We laten ons graag adviseren over het soort deur. De afmeting is om en nabij 2.11,5 x 88 cm.

Modern TV meubel maken

Tv meubel - zwevend - mag uiteraard iets afwijken van de tekening! Ruim 4 meter breed in totaal, met achterwand, enkele dichte vakken, boven mogen ook enkele vakken open zijn. Zo strak en modern mogelijk. Indien mogelijkheid er is, het meubel door laten lopen in een plank zodat het tevens een speelplek is voor kleine kids ( optie, hoeft niet perse als dit niet nodig is) het is voor een klant, dus alle opties zijn welkom zodat de klant uiteindelijk zelf een keuze zou kunnen maken! Gaat echt om een globale prijs indicatie.

Glas monteren in binnendeur

Namens een klant wil ik het volgende laten installeren: Bij de klantbestelling is het verkeerde glas besteld. Dus voor de klus het glas monteren in een binnendeur. Rekening kan naar Praxis Dronten.

Verlaagd plafond boven kookeiland maken

Verlaagd plafond met zijkanten boven kookeiland maken. Afmeting 270x 100 cm. Hoogte 22cm. Hier moet de afzuigkap in. Indien mogelijk graag in week 46 of 47 met het project starten.

Velux dakramen vervangen door kunststof variant

Na ongeveer 20 jaar zijn onze twee dakramen versleten. Het hout heeft zich uitgezet en de ramen sluiten niet echt meer. Graag zien wij een klusser die beide Velux dakramen vervangt door de nieuwe kunststof varianten van Velux. Aankoop via Praxis.

Taatsdeuren plaatsen

Het zou de deur vd woonkamer naar de gang vervangen. Scharnierende deur. 200 cm (hoog), 83 cm (breed). Wat is hiervan de prijsindicatie?

Houtrot in de schuifpui herstellen

Staande balk van de schuifpui is aan de onderkant circa 10 cm rot en hierin dient een nieuw stuk hout te komen.

Roto deur laten repareren

Op de begane grond naar buiten toe hebben wij een schuif-kiep deur van Roto. Nu is het mechanisme kapot gegaan. Hij sluit namelijk niet meer goed. Is dit te repareren, en kan iemand ons hierbij helpen? Voor meer informatie en/of foto's graag een reactie.

Kunststof klapraam plaatsen

- inzagen gat in spouwmuur (de ruimte waar her raam komt is nu een garage, welke als speelruimte gebruikt gaat worden) - binnenzijde (afmetingen van het glas) L 90 cm x H 60 cm (wanneer een raam met standaard afmetingen er vlakbij zit, welke goedkoper is, vermeld die dan. ) - klapraam, de opening graag onder - HR++ glas - metselwerk herstellen (buiten), herstel stukadoorwerk (binnen) - vensterbank plaatsen - zwart verglaasde raamdorpelstenen voor buiten

Dakramen plaatsen

Ik wil twee dakramen laten plaatsen, ik heb ze nog niet aangeschaft, ik zag bij de Gamma een aanbieding van een dakraam 48 x 70 cm ongeveer. Er zitten momenteel al twee kleine dakramen die vervangen moeten worden. De openingen moeten natuurlijk worden vergroot. Het gaat hier om alleen het plaatsen. Ik heb een foto bijgesloten.

Houten wandtafel laten maken

Lichte kleur houtsoort een wandtafel helemaal strak. Moet stevig worden er moet ongeveer 20 kg op staan. Graag prijsopgave voor zowel met als zonder laadjes.

Dakraam vervangen in de badkamer

Wij willen ons dakraam in badkamer laten vervangen door een wit kunststof Velux dakraam, inclusief aftimmering binnenzijde, maar vooraf graag overleg hierover en samen de afmeting van het dakraam bepalen. Het huidige raam is ongeveer 78 bij 98 cm. Dakraam dient uiterlijk 10/3 geplaatst te zijn. Huidig dakraam heeft handbediening /hendel aan de onderzijde. Graag zo snel mogelijk offertes. Bereikbaar na 13 uur.

Spiltrap vervangen door luiere trap

Wij willen in ons te kopen huis een nieuwe trap plaatsten omdat de huidige trap niet makkelijk loopt. Een trap van de begane grond naar de eerste verdieping. De trap is vrij steil en loopt rond. We willen een minder steile trap en meer hoogte om door te lopen. De trap moet luier worden. Vrijdagmiddag tussen 14 en 16 uur zijn de eigenaren aanwezig. Het zou mooi zijn als iemand om 14 of 15 uur advies zou kunnen komen geven.

Deurpost vervangen en raamkozijn en raam plaatsen

Ik wil graag de deurpost van de gang naar de woonkamer laten vervangen en in de keuken omdat het daar zo donker is een raam boven een lage verwarming laten maken inclusief raamkozijn.

Dakkapel bekleden met Trespa

Wij willen de platen van onze dakkapel vervangen door Trespa platen. Graag ontvangen wij een indicatie. Afmeting is ongeveer 5 m2.

Opdek binnendeur repareren of vervangen

Het scharnier van de opdek binnendeur is losgekomen uit de deur. Het scharnier aan de (ijzeren) deurpost raakt ook al los en de deur is deels gescheurd. De opdracht is ervoor te zorgen dat er weer een goede binnendeur geplaatst wordt. Al dan niet vervangen van de huidige deur. Offertes graag per mail i.v.m. slechte telefonische bereikbaarheid.

Openslaande garagedeuren leveren en plaatsen

Onze bestaande (standaard) garagedeur wil ik gaan vervangen voor een openslaande geïsoleerde garagedeur.

Velux GDL SK19 monteren

Kunt u mij een offerte maken voor een balkondakraam van Velux SK19 , 114x255, inclusief montage in een pannendak.

Trap met hout of laminaat laten bekleden

Ik wil mijn trap graag met hout of laminaat laten bekleden. De trap heeft 2 draaien. Verder is het een normale trap van de begane grond naar 1e verdieping.

Leveren en plaatsen Velux SK06 dakraam

Het leveren + plaatsen van een dakraam. Een Velux GGL SK06 van 114 x 118 cm. Er zit nu nog geen raam. Op de zolderverdieping waar we een pannendak hebben.

Taatsdeuren plaatsen

Kozijnen taatsdeuren. Materiaal: Aluminium (met glas). 1. 60 x 2.60

MDF plafond in de badkamer plaatsen

Wij willen een MDF plafond in de badkamer geplaatst hebben. Zelf leveren wij de materialen. Kan er een vrijblijvende offerte op gemaakt worden? Het plafond is 2.50 bij 2.56 meter.