Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor slot vervangen buitendeur:

Slot vervangen buitendeur

Ik wil graag mijn slot vervangen in tuindeur. Het gaat om zowel de binnenkant als de buitenkant van de deur. Het cilinder is nog wel goed. De buitenkant is nog wel intact volgens mij. Het gaat met name dus om het geelde dat in de deurpost zit. De tuindeur is goed bereikbaar via de achterom.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slot vervangen buitendeur uit heel Nederland:

Reparatie stalen kozijn zware brandwerende binnendeur

De onderste insteek van de paumelle bevestigingsmoer in de stalen deurkozijn tussen de keuken en de garage is afgebroken. ij doet het nog, maar hij moet heel voorzichtig geopend worden. Opnieuw lassen is al mislukt. Uit het metalen kozijn van de deur tussen de bijkeuken en de garage is het onderste ophangpunt voor de paumelle uitgescheurd. De binnendeur is een zware brandwerende deur. Het betreft een vrij dun hol metalen kozijn. Er hoeft geen slot in. Ik denk zelf dat er een gedeelte van het kozijn moet worden vervangen, maar ik heb er niet veel verstand van. Ik hoorde verhalen dat er overzet kozijnen zijn, ik weet niet of dit een optie is? Ik kan begrijpen dat ik niet klaar ben met een paar tientjes. Is er iemand die mij kan helpen?

Poort vervangen met een half scherm ernaast

Ik wil een poort met slot vervangen. Deze is nu van hout, dat zou ik weer willen. Daarbij hoort er een halve scherm met 2 palen erbij en deze moet ook vervangen worden. Graag afvoeren. De breedte en lengte is totaal iets meer dan 2.00 bij 2.00 meter.

vervanging, schilderwerk voordeur

Ik wil graag mijn hele voordeur vervangen. De oude voordeur is gebroken bij het slot. Deze moet dus verwijderd worden. Graag een nieuwe voordeur van hardhout afhangen, indien mogelijk ook de schilder werkzaamheden van deur als deurpost. De afmetingen weet ik momenteel niet.

Schuttingdeur/tuindeur vervangen

De schuttingdeur/tuindeur moet geheel vervangen worden. Het liefst zelfde materiaal als schutting met goed slot. Makkelijk toegankelijk via brandgang. Ik ben op zoek naar grenen harthouten deur en cilinder. Daarnaast ben ik opzoek naar een partij die de huidige poort kan demonteren en afvoeren.

Vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak

We zouden graag nieuwe ramen in onze nokverhoging willen plaatsen. Er zijn nu 5 ramen aanwezig, waarvan 3 draairamen. We zouden daar graag 3 of 4 kleinere ramen van willen maken i.v.m. de warmte en meer isolatie. Deze staat namelijk pal op het zuiden. De houten kozijnen graag vervangen voor kunststof kozijnen. Graag ook HR++ glas in de nieuwe ramen plaatsen. Tot slot horen we graag wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot extra isolatie. Het gaat om de achterkant van het huis, hier is ruimte om een stijger neer te zetten. Het dak is verder in goede staat en hoeft niet vervangen te worden.

Schuur vervangen door kunststof schuur in houtlook

Graag zou ik onze houten schuur willen vervangen voor een schuur van hoogwaardig kunststof met een houtlook. De schuur heeft de afmeting van 270 breed x 272 diep x 205 hoog. Een andere optie kan zijn de huidige schuur te behouden, maar deze heeft 3 verflagen en deze klus is te groot voor ons. Het hout is in principe nog goed, maar 1 rabat deeltje rechtsonder bij de deur zou vervangen moeten worden. Wat zouden de kosten ongeveer zijn om de huidige houten schuur weer netjes te maken en uiteraard afgewerkt met het schilderwerk. Dan kunnen wij een vergelijking maken en een keuze om voor een nieuwe kunststof schuur te gaan of toch de huidige te behouden. En tot slot, op welke termijn zou u dit kunnen uitvoeren. Alvast bedankt voor de moeite en horen graag! 

Een bestaande serre renoveren

Wij hebben aan ons huis een bestaande Serre uit 1992. Afmeting is ruwweg 330 cm bij 150 cm. De Serre is nog goed echter willen we graag deze up to date maken. Dit betekend dat we het glas willen laten vervangen voor HR++ glas warmte en UV werend. Daarnaast willen we graag een zonnescherm plaatsen middels rails op het serredak met een kleine overstek. Tot slot is er nog de wens om in plaats van 1 deur 2 openslaande deuren te plaatsen. Indien wenselijk kan ik wat foto's sturen van de bestaande situatie. Dit zijn houten kozijnen waar het dak op leunt. Ik bespreek graag wat er mogelijk is met de vakman.

Vernieuwen/herstellen plafonds, aftimmeren kozijn en vervangen schuurdeur

We zijn allemaal druk, zo wij ook. Vandaar toch deze poging om een betrouwbare en kwalitatief goede partij te vinden voor: - Vernieuwen bestaand plafond gang: 3,5 m2 (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen obv eventueel stucwerk - Vernieuwen bestaand plafond wc: 1 m2 (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen obv eventueel stucwerk - Herstellen plafond slaapkamer: 3 gaten 0,15 x 0,15 m (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen - Aftimmeren badkamerkozijn: 0,6 x 0,7 m (+/-), kunststof inclusief vensterbank - Vervangen schuurdeur: hout (multiplex volstaat ook), zonder glas, afsluitbaar met slot. Functioneel, goede kwaliteit. 2e Hands mag mits in goede staat zonder verborgen gebreken. Formaat +/- 90 x 200, afvoeren oude deur, leveren en afhangen nieuwe deur, aanbrengen grondverf, afgelakt dennengroen, hang- en sluitwerk, weldorpel (ondanks naar buiten draaiende deur aangezien daar nu vooral rotting optreedt door de jaren; wellicht kent u een betere oplossing hiervoor, daar sta ik voor open). Deurkozijn lijkt nog in goede staat. Slot en scharnieren (3 stuks) voor de zekerheid aangezien ik niet weet of deze zijn her te gebruiken.

Nieuwe achterdeur en een houten bruggetje maken en vervangen

Nieuwe achterdeur opmeten en plaatsen al in de gewenste kleur. Afmeting 2.07 bij 95. Raamgedeelte met dubbel glas is 1.35 bij 75. Huidige platte klik handhaven. Goed slot waarbij de sleutel aan de andere kant kan blijven zitten. Simpele houten brug van 2 balken met daarop dwarsbalkjes timmeren. Huidige verrot. Afmetingen 2.30 bij 60.

Complete tuinrenovatie

De tuin moet eigenlijk compleet gerenoveerd worden. Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw ingericht. Ik heb een tuin van 6 meter breed en 8 meter lang. De volgende klussen moeten gebeuren: - 1 x schutting geïmpregneerd hout vervangen, (aan linker zijkant m) en 1 x aan de achterkant (6 m) met poortdeur met slot/knip. - Tegen de zij schutting: achterin in de tuin het plaatsen van schuur ( 2,5 bij 2,5 m), schuin aflopend dak. - Voorin tegen het huis aan een nieuw op te bouwen houten serre in de kleur wit geverfd, er moeten ramen komen, een deur en een hor, en het dak moet licht doorlatend zijn en schuin aflopend. Dan het huidige elektrische zonnescherm van het serre dak graag weer terugplaatsen. - Dan willen we een overkapte tussenruimte tussen de serre en de schuur, deze ook schuin aflopend. (3 meter x 2,5 meter). - Afstemmen van deuropeningen (draaiend naar buiten naar schuttingzijde) op elkaar voor doorloop/ of schuifdeuren in schuur en serre - regenwater afvoer / regenton op verhoging - her bestraten van vloeren, serre en schuur en paden, aansluitend op terras (nu witte grindtegel), aanpassen van hoogte bij terras en drempels van deuren - sloop en afvoeren van materialen (oude serre, schuur, bestrating, oude begroeiing) - verfraaien van tuin door verwijderen oude boomstammen, laag nieuwe aarde/ eventueel enkele nieuwe vaste planten in borders + terugplaatsen enkele planten - borders omranden Er is een achterom.

Partners

Partners van Casius