Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor blokhut repareren of vervangen:

Blokhut repareren of vervangen

Vijfhoekig blokhut van ca. 3 x 3 meter is aan tenminste 2 zijden verrot bij de onderste planken. De vloer ziet ook beschadigd uit. Graag een afspraak maken om een en ander te bespreken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut repareren of vervangen uit heel Nederland:

Blokhut/tuinhuisje repareren

Wij willen graag ons tuinhuisje/blokhut laten repareren na de schade dat door de storm is achter gelaten. Het huisje is in de hoek in elkaar gezakt. Het huisje is door mij beetje aan elkaar geschroefd om voor te zorgen dat het niet uit elkaar valt. Wij willen graag een permanente oplossing voor de schade. U bent van harte welkom om naar te kijken. Wij willen graag een offerte ontvangen wat het ons gaat kosten.

Blokhut repareren of vervangen

Hello, a few wood pieces of my blokhut is rotten, which causes a few other wood pieces detached from each other. I am looking for either repair it or replace it. For this I will need some expert opinion on it.

Repareren Tuinhuis

Blokhut (-markku/) is door de wind opgetild. Gedeelte dak moet opnieuw worden gelegd. Daarnaast zijn er (flinke) kieren ontstaan in het frame, de houten latten als het ware waar de blokhut mee is opgebouwd. Bovenkant is erg uit elkaar, tussendoor ook regelmatig. Na verwachten zal het dak en een groot gedeelte van het tuinhuis opnieuw in elkaar moeten worden gezet, uit elkaar halen en opnieuw in elkaar zetten dus zodat er geen kieren meer zijn. Graag schriftelijk offerte om te overleggen met verzekering.

Dak van tuinhuis repareren

Reparatie dak van houten blokhut/tuinhuis van 2,5x3,5 m. Puntdak oppervlak 2x4,5m2. Dakbedekking is op en lek. Shingles zijn bijna verdwenen. Er zit op meerdere plekken schimmel/zwam in onderliggende houtdelen. Werkzaamheden (voor zover in te schatten): 1. Dakbedekking geheel vervangen (met bitumen en shingles of andere gelijkwaardige methode) 2. Onderliggende houtdelen vervangen indien nodig 3. Dakgoten opnieuw ophangen. 4. Windveren zo nodig herstellen en opnieuw bevestigen. 5. Het geheel weer waterdicht maken

Blokhut repareren

Mijn blokhut heeft een aantal verrotte planken onderaan. Ik ben op zoek naar iemand die dat kan repareren.

Blokhut repareren

Ik zou een gunst nodig hebben om de cabine te repareren die beschadigd was door de wind. Ik wil graag in het Engels communiceren.

Metselen en repareren van een buitenmuur

Mijn tuinmuur is omgeblazen door de blokhut. Nu moet ik deze muur herstellen met circa 5 kleine, 120 cm hoge, pilaren en 2 grote pilaren van circa 160 cm hoog. Totale schatting 23 m². Materiaal: KALKZANDSTEEN AF GEBROKEN WIT KOP/STREK CASTELL-WEISS (PLT/480ST). Aantal stuks 1200 stuks met een totale verkoopprijs van circa 900 euro ex btw te koop bij Floris. Gaarne prijs maken voor de afvoer van stenen, het vrij maken van metselwerk (aarde weghalen) en de nieuw te metselen stenen. Tevens het opnieuw opzetten van pilaarhoedjes. Zie bijgevoegde foto's.

Tuinhuis met stormschade repareren

Het betreft een houten "blokhut" met kleine veranda waar een grote spar op is gevallen. Wat kost het om dit te repareren? (wellicht moet u zelf de schade eerst opnemen om een indicatie te kunnen geven): • Welke werkzaamheden zijn nodig voor de reparatie? • Hoeveel uur werk denkt u nodig te hebben voor de reparatie? • Welke materialen heeft u nodig voor reparatie? • Wat kosten deze materialen? Hartelijke groet

Stormschade aan een blokhut en regenpijp repareren

Er is wat stormschade ontstaan aan mijn blokhut van 2,5 x 3 meter. Er zijn singels weggewaaid die en deze zullen opnieuw geplaatst moeten worden. Verder dient de regenpijp bij mijn woning te worden vernieuwd. Deze is ongeveer 8 meter lang.

Tuinhuis repareren

Ik wil mijn tuinhuisdeur vanwege inbraak herstellen, dus onder andere het slot vervangen en de hut rechtzetten. Dit staat nu schuin vanwege de inbraak. Ze wilden de zonwering meenemen, maar dit stond achter onze blokhut. Dus de blokhut is verschoven. En nu staat onze blokhut schuin.

Partners

Partners van Casius