Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor maken van een gat in een muur en het plaatsen van een deur hierin:

Maken van een gat in een muur en het plaatsen van een deur hierin

Ik zoek een deurenspecialist die sloopwerk kan uitvoeren en een deur kan plaatsen. Ik wil graag een brandwerende deur incl. laten plaatsen tussen de garage en de kamer op de begane grond. Hier is nog geen opening voor en deze opening zal dus in de huidige (niet dragende muur) gemaakt moeten worden. Uitvoering bij voorkeur binnen 3 weken.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor maken van een gat in een muur en het plaatsen van een deur hierin uit heel Nederland:

Gat maken in dubbel glas voor een airco

Gat maken in een onder raam dubbel glas voor het plaatsen van een airco slang

Doorvoer wasdroger

Ik wil graag een gat maken voor de doorvoer van een luchtlaag wasdroger. Ik hoor graag wat dit kost.

Zijpaneel raam vervangen voor aangepast paneel

Ik wil aan de zijkant van het raam, in het paneel een gat laten maken voor de doorvoer van de airco. Dus een soort rooster. Ik ben benieuwd naar de kosten en de mogelijkheden.

Gat kookplaat groter maken in granieten blad

Het gat in onze granieten blad is te klein voor een nieuwe kook toestel. Graag willen we deze uit laten zagen op locatie.

Balkondeur maken in zoldergevel met ramen

Wij willen graag een balkondeur plaatsen op onze zonder met glazen panelen. Het glas moet eruit gehaald en afgevoerd worden. Het gat is groot genoeg voor de deur. Het gaat om een afmeting van 1,5 m bij 2,4 m. Waarschijnlijk komt er naast/boven de deur nog een klein stukje glas.

Tweezijdige nokverhoging en nieuwe trap aanleggen

Ik zoek een aannemer die een aantal klussen bij mijn woning kan realiseren. Het betreft: 1) dubbele nokverhoging Breedte +/- 540 cm Hoogte +/- 290 cm 2) materaal kunststof houtmotief kleur antraciet 3) vaste trap(gat) maken. De huidige vlizotrap in vloer verwijderen en nieuw gat en trap maken. 4) Bouwtekeningen van buren aanwezig.

Aanleggen electra keuken en extra groepen

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden - bijplaatsen extra groepen: perilex aansluiting voor inductie 7350watt, voor vaatwasser 1950watt en oven 3400watt -plaatsen stekkerdoos inclusief gat infresen in beton waar de leiding al ligt. Hier moet wel een stroomdraad worden getrokken. -verplaatsen stekkerdoos ongeveer 85cm inclusief infresen in beton -plaatsen nieuwe stekkerdoos voor afzuigkap inclusief infresen 20cm sleuf en infresen gat. -stekkeraansluiting maken voor oven en vaatwasser (vanuit meterkast)

Dakopbouw plat dak

Goedendag, Ik wil samen met mijn buurvrouw een dakopbouw maken. De oppervlakte van ons ( platte dak) is 5 bij 11 met. We willen een ruimte maken op het dak van 15 vierkante meter dus samen 30 vierkante meter. Er moet dus een trap en een gat gemaakt worden en een opbouw moet er komen. We willen graag eens vrijblijvend praten hoe dit werkt en waar wij aanmoeten denken. Kunt u contact met mij opnemen, om hier over te praten? Wellicht zijn er meerdere die dit willen in onze blok. Ik wacht uw reactie graag af.

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik zou graag de vlizotrap laten vervangen door een vaste trap. Er zal door de betonnen vloer een nieuw gat gemaakt moeten worden en het oude gat gedicht. De offerte dient inclusief afwerking te zijn. Uitwerking details kunnen nader besproken worden.

Luik voor de kruipruimte laten maken

Wij willen graag uitzoeken of er mogelijk is om een luik voor de kruipruimte te laten maken in ons woning. Het gat moet in een betonnen vloer komen. Onze woning heeft nog geen vloerverwarming, dat word wel binnenkort gelegd. Graag met spoed reageren.

Partners

Partners van Casius