Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapleuning schuren en lakken:

Trapleuning schuren en lakken

Ik wil mijn trapleuningen laten schuren en lakken. Het gaat over 2 leuningen met een s bocht en 3 korte rechte leuningen. Wat gaat dat ongeveer kosten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapleuning schuren en lakken uit heel Nederland:

Trapleuning kaal schuren en lakken

Ik zoek een partij die mijn trapleuning kan herstellen. De trapleuning wil ik kaal geschuurd hebben en met beits of doorzichtige stevige houtlak gelakt hebben. Graag een offerte met 2 opties. De tweede optie is voor een tweede trapleuning met vergelijkbare lengte. Schuren en lakken graag in werkplaats van het klusjesbedrijf.

Schilderen van de hal, trap en overloop

Ik wil de begane grond hal, (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond en 1 radiator), de trap naar 1e verdieping (inclusief wanden, plafond en onderkant zoldertrap en trapleuning en zij boorden van de trap), de overloop (inclusief 5 deuren en kozijnen, wanden en plafond) laten schilderen. Alle werkzaamheden die er betrekking op hebben zoals bijvoorbeeld de voorbereiding (afplakken, afdekken, schuren eventueel repareren en dergelijke) en afwerking (schakelmateriaal terugplaatsen, en opruimen). Te behandelen delen zo nodig met grondlaag en afwerklaag.

Deuren afschilderen

Wij willen graag 5 houten binnendeuren in onze hal 1x laten overschilderen. De trapleuning laten schuren en schilderen en een zijwand van de trapleuning. Kunt u ons vrijblijvend een offerte toesturen en ook een keer persoonlijk een bezoek brengen zodat we samen de klussen kunnen bekijken en bespreken en vervolgens eventueel tot zaken komen. Alvast hartelijk dank.

Trapleuning schuren en schilderen

Wij hebben in onze woning een gelakte hardhouten trapleuning van de begane grond naar de eerste verdieping. De leuning is ongeveer 5 meter lang. Wij willen de leuning laten schuren en in de kleur antraciet laten schilderen. Graag ontvangen wij een prijsopgave.

Trapleuning, traphek en trap renoveren

De trap terugbrengen in de stijl van de woning uit 1900. Het betreft een complete traprenovatie. De klant wenst de trapleuning te laten schuren, een smetplaat gemaakt en aangebracht te krijgen, balustrades met ronde spijlen van hout, smeed- of gietwerk te laten maken bovenaan de trap (2 delen van ca. 1,00 en 0,50 meter en graag ook plaatsen. Verder de vloerbedekking van 19 treden verwijderen, de trap schuren en schilder gereed maken. Ik ontvang graag een offerte voor de traprenovatie.

Diverse klussen in de woning

Ons huis kent nog een aantal losse eindjes, van groot en klein formaat. Deze willen we graag opgelost zien. KEUKEN * afzuigkap monteren * Vaatwasser opnieuw stellen (deurtje sluit niet meer) * Lichtpunt aanbrengen boven aanrecht (er is een lichtpunt, maar de draad is zichbaar. Deze willen we achter de (mdf-)muur verwerkt hebben) * 3 lichtpunten in de keuken werken niet meer. Alle drie zijn op een dimmer aangesloten. * Muur achter gasfornuis schuren en verven (ong. 5,5 m2) * Voegen rondom keukenblok (ong. 5 m) aanbrengen * tweetal planken boven koelkast/magnetron plaatsen (60x40 cm) WOONKAMER: * Vloer opschuren en olien. (ong. 34 m2). De planken zullen ook aangetikt moeten worden. Het is ons onbekend hoe de vloer gelegd is (gelijmd, zwevend? ) * Plinten in grondverf en verf (ong. 20 m2) * Vensterbank verbreden incl. Opbergruimte. 315 cm breed x 60 cm diep. We willen ook op de vensterbank kunnen zitten. Graag hieronder een drietal opbergbakken en 2 kinderstoeljes in dezelfde stijl. Het aantal en grootte van de bakken is afhankelijk van de steunen die de vensterbank mogelijk nodig heeft. Hieronder twee voorbeelden qua sfeer: -ideetjes/rbosgraaf/extra-opbergruimte-onder-de-vensterbank * Radiator ombouw 2x maken en plaatsen * Aanpassen van de (niet-actieve) schouw, zodat de TV daarin kan. * Diverse deuren schuren en schilderen (2x binnendeur, 2x buitendeur) * Sierplinten om 2 deuren schilderen en plaatsen TRAPPENHUIS EN GANG * Trap schuren en schilderen (14 treden) * Vloer gang schuren en schilderen (ong. 7 m2) * Trapleuning onwrikbaar vastzetten (raakt elke keer weer los) * 2 lampen ophangen (electra punt al aanwezig) * Voordeurbel en buitenverlichting repareren * 2 ramen vervangen (1 veiligheidsglas in voordeur, 1 raam boven voordeur) * Geleiding van schuifdeuren repareren. Nu liggen er plastic geleiders die

Trap en trapleuning schuren en schilderen

Het schuren en schilderen van een trap van 16 treden samen met twee trapleuningen en twee balustrades met spijlen. Het is houten open trap waarvan de verflaag op de onderste treden nog redelijk goed is en de bovenste treden zijn bijna kaal. Graag ontvang ik een offerte.

Trapbomen schuren, gronden en schilderen

Trapbomen schuren, gronden en schilderen - 2 dichte trappen met elk 14 treden en kwartslag, de bomen/wangen van de trap. - de treden zijn nu bekleed en worden na het schilderwerk opnieuw bekleed - latjes van de boom verwijderen. - betreft voornamelijk: schuren, plamuren, gronden en aflakken van de bomen - incl. 1 trapleuning In hoogglans zuiverwit RAL9010. Verf door schilder te verzorgen, geen voorkeur voor een bepaald merk.

Trap schuren en schilderen

Heb een huis gekocht waarvan de trap geschuurd en geverfd moet worden. De trap is wit met deels stoffe bekleding. Wil deze helemaal glad en wit. De trapleuning is bruin en deze wil ik graag zwart

Schilderwerk in een trappenhuis

We willen als VVE van een appartementencomplex in Amsterdam-Oost graag ons trappenhuis laten schilderen. Het gaat om een klein halletje op de begane grond, vier verdiepingen met elk drie meter hoge plafonds, en op etage 1, 2 en 3 een stuk gang. Het werk houdt in: professioneel herstellen van scheuren en beschadigingen in de muren; schuren en waar nodig bijwerken/vullen van het houtwerk; schilderen van de muren en plafonds (alleen de plafonds boven de trap zelf, op de verdiepingen zit een systeemplafond); schilderen van het houtwerk; trapleuning, balustrade, kasten op drie verdiepingen, vensterbank en kleine ramen op drie verdiepingen, vier appartementsdeuren en schilderen van de lambrisering. We willen graag kwalitatief goede verf van een gerenommeerd merk, het liefst een schrob vaste.