Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lekkage bij draai kiepramen verhelpen:

Lekkage bij draai kiepramen verhelpen

Draai kiepraam in dakkapel lekt. Ik vermoed dat het hele raam vervangen moet worden. De afmetingen van het raam zijn 92 cm bij 112 cm hoog. Oude raam graag afvoeren. De nieuwe graag met dubbelglas. Graag heb ik dat er iemand even komt kijken en aan de hand daarvan advies geeft.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage bij draai kiepramen verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage bij een draai kiepraam

Er is lekkage bij de draai-kiep ramen in de dakkapel. Bij regen ligt er water op de vensterbank Graag de oorzaak van de lekkage achterhalen en herstellen.

Diagnose lekkend dakraam en draaikiepraam

Pas een huis gekocht. In de hal bovenverdieping is een klein dakraam geplaatst dat geopend kan worden m.b.v. een draaimechanisme. Bij regen valt er af en toe een druppel naar beneden. Niet duidelijk of dit condens is of dat de rubberen afdichten niet goed meer is. Bouwjaar huis 1987. Ik wil graag een diagnose en afhankelijk daarvan onderhoud aan het dakraam. Tevens last van lekkage aan draai-kiep-raam bij slagregen. Ook hier voor diagnose en reparatie.

Lekkage bij ramen dakkapel oplossen

Wij hebben een huis uit ongeveer 1980. Met hardhouten draai-/kiepramen. Twee hiervan lekken als de regen erop staat. Ik vermoed dat de rubbers slecht zijn. Kunnen deze vervangen worden? Is er iets anders aan de hand? Wij zijn geen klussers. Hoelang kan deze klus duren? Of is het zo gefikst?

Lekkage bij een draai-/kiepraam

Ik wil graag nieuwe afdeklijsten aan de zijkant en onderkant van mijn draai-/kiepraam geplaatst hebben. Typeplaatje van het raam is niet aanwezig. Afmetingen binnenkant glas 55 bij 83 centimeter. Afdeklijsten zijkanten lengte 53,5 cm. De onderlijst is vermoedelijk 67 centimeter (niet aanwezig). Kunststof bevestigingen niet meer aanwezig.

Draai/kiepraam repareren

Er is een lekkage bij het draai-kiepraam in de dakkapel. De lekkage zit rondom het raam, tussen het raam en het houten kozijn. Wellicht opnieuw afstellen of de rubbers vervangen. Graag de oorzaak van de lekkage achterhalen en herstellen.

Lekkage bij een draai-/kiepraam

In mijn dakkapel zitten 2 kunststof kantel/kiep ramen. 1 raam vertoont lekkage bij de rubbers en het andere raam bij het scharnier aan de binnenkant. Ik zou deze lekkages graag laten verhelpen.

Lekkage bij draai kiepramen verhelpen

Ik heb 2 draai kiepramen die lekken bij hevige regenval, de hele vensterbank is dan nat. Aan de binnenkant van de ramen zitten twee lagen met rubbers. Deze rubbers lijken een beetje ingedroogd, ik vermoed dat dit de oorzaak is maar ik hoor graag of dit klopt. Het gaat om hard houten kozijnen en de ramen zijn ongeveer 1,5 meter bij 1,5 meter. Het water komt op 3 plekken na binnen zo wel links als rechts in de hoeken en in het midden aan de onderkant van het kozijn. Ik wil dit graag laten verhelpen.

Lekkend draai-/kiepraam repareren

Lekkage aan de zijkant van het raam waarbij het regenwater onderdoor naar binnen stroomt. Het is een houten kozijn op de begane grond, vanaf 90 cm vanaf de grond. Het is goed toegankelijk. Ik zoek een echte specialist, die ervaring heeft met draai-/kiepramen.

Draai-/kiepraam in de dakkapel repareren

Ik heb lekkage bij een draai/kiepraam. Het lijkt alsof het raam niet goed aansluit waardoor het water niet in de afvoer terecht komt. Ik denk dat het raam goed afgesteld moet worden.

Keuken na een lekkage laten repareren

Na een boiler lekkage graag een prijsopgave voor het vervangen van een witte keukenplint met een lengte van ongeveer 3 meter in een hoekkeuken en gedeeltelijk ook de achterwand vervangen. Ook het afstellen van het draai plateau van hoek onderkast. De offerte moet eerst naar de verzekering voor goedkeuring.