Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur afhangen:

Deur afhangen

De voordeur moet opnieuw worden afgehangen. Momenteel hebben wij erg veel last van tocht en de tochtstrip langs de deur lijkt ook aan vervanging toe te zijn. deze klus is voor mij en voor mijn buren.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur afhangen uit heel Nederland:

Deuren monteren en afhangen

Het monteren en afhangen van 5 opdekdeuren in bestaande kozijnen. 1 deur voor het toilet 3 voor overige ruimtes allemaal 93cm breed een deur voor de meterkast deze is 78cm breed

Hordeur afhangen

Ik wil een hordeur laten bijstellen omdat de deur zakt.

vervanging, schilderwerk voordeur

Ik wil graag mijn hele voordeur vervangen. De oude voordeur is gebroken bij het slot. Deze moet dus verwijderd worden. Graag een nieuwe voordeur van hardhout afhangen, indien mogelijk ook de schilder werkzaamheden van deur als deurpost. De afmetingen weet ik momenteel niet.

Afhangen binnen deur.

Ik heb een nieuwe opdekdeur gekocht inclusief sluitwerk. In de deur zitten nog geen gaten om het skuitwerk in te bevestigen en ook niets om de deur aan op te hangen. Ik heb wel het slothuis en klink gekocht. De scharnieren moeten nog worden aangebracht en de deur moet nog worden ingehangen op de begane grond.

Afhangen deuren

We zoeken iemand die volgende week acht deuren bij ons kan afhangen. De deuren zijn al aanwezig. Het gaat om 1 glazen industriële binnendeur, 1 douchedeur, 1 wc deur en 5 gewone deuren. Kunt u aangeven wat dat moet kosten? Zowel een prijs inclusief deurbeslag en krukken en eentje exclusief deurbeslag en krukken. En uiteraard of u op korte termijn tijd heeft.

Vernieuwen/herstellen plafonds, aftimmeren kozijn en vervangen schuurdeur

We zijn allemaal druk, zo wij ook. Vandaar toch deze poging om een betrouwbare en kwalitatief goede partij te vinden voor: - Vernieuwen bestaand plafond gang: 3,5 m2 (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen obv eventueel stucwerk - Vernieuwen bestaand plafond wc: 1 m2 (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen obv eventueel stucwerk - Herstellen plafond slaapkamer: 3 gaten 0,15 x 0,15 m (+/-), gipsplaat, afwerken, sauzen - Aftimmeren badkamerkozijn: 0,6 x 0,7 m (+/-), kunststof inclusief vensterbank - Vervangen schuurdeur: hout (multiplex volstaat ook), zonder glas, afsluitbaar met slot. Functioneel, goede kwaliteit. 2e Hands mag mits in goede staat zonder verborgen gebreken. Formaat +/- 90 x 200, afvoeren oude deur, leveren en afhangen nieuwe deur, aanbrengen grondverf, afgelakt dennengroen, hang- en sluitwerk, weldorpel (ondanks naar buiten draaiende deur aangezien daar nu vooral rotting optreedt door de jaren; wellicht kent u een betere oplossing hiervoor, daar sta ik voor open). Deurkozijn lijkt nog in goede staat. Slot en scharnieren (3 stuks) voor de zekerheid aangezien ik niet weet of deze zijn her te gebruiken.

Binnendeur inmeten en afhangen

Ik wil graag mijn binnendeur laten inmeten. De oude deur moet eruit en graag nieuwe binnendeur laten afhangen en een slotgaat laten plaatsen.

Bestaande kunststof achterdeur laten afhangen

Ik wil mijn bestaande kunststof achterdeur opnieuw laten afhangen. De deur zit namelijk scheef in het kozijn. Het is een deur is van kunststof met een drie puntsluiting (waarvan de bovenste pin er niet meer is).

Binnendeur afhangen

Een bestaande binnendeur moet vervangen worden met een nieuwe. De huidige deur sluit ook niet goed meer.

afhangen voordeur

Ik wil een oude deur kopen voor mijn huis uit 1928 en deze laten afhangen. Het is een oude deur dus hij zal wel iets moeten worden ingekort.

Partners

Partners van Casius