Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor van vast raam een kiepraam maken:

Van vast raam een kiepraam maken

Ik heb twee vaste ramen waarvan ik graag kiep ramen wil laten maken. Ongeveer 1 x 1 meter.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor van vast raam een kiepraam maken uit heel Nederland:

Dicht raam open maken + voorzien en afstellen van beslag

Ik heb een raam op zolder die in de bouw dicht is opgeleverd. Ik zou dit raam graag open laten maken en willen dat er een draai en kiep functie op komt. Een buurman heeft het al laten doen en die gaf het volgende aan: 1) ruit er uit halen. Dan zie je schroeven zitten waarmee het draaiende deel vast zit. 2) schroeven er uit draaien en het raam komt er uit. (Naar binnen ??). 3) raam is al voorzien van rubbers en voor gefreesd voor draai-kiep beslag. 4) draai-kiep beslag monteren. (dat beslag hebben wij niet, is van MACO MULTI. We willen het zelfde beslag als in de rest van het huis. Is hetzelfde als bij andere ramen in het huis. Wel even nameten... 5) glas terugzetten en afschilderen. (afschilderen doen we zelf) Goed afstellen van het mechaniek.

Nieuw raam kozijn

Graag willen we het bestaande kozijn (breedte 97, hoogte 140) vervangen door een groter kozijn (breedte 150, hoogte 140 cm) Er zal dus een groter gat gemaakt moeten worden (heeft u hiervoor ook een adres?) Ons idee is nu een hard houten kozijn met links een vast raam en rechts een kantelkiep raam. Als u hierover ook nog ideeën heeft verneem ik dat graag. Graag in de offerte het gebruikte materiaal meenemen als ook HR++

Kunststof dakkapel (5 meter breed) aan achterzijde 2-onder-1 kap woning

Op 31 juli 2020 krijg ik de sleutel van onze 2-onder-1 kap woning uit 1992. Ik wil graag daarna zo spoedig mogelijk aan de achterzijde een kunststof dakkapel van 5 meter breed met aan weerszijden 2 draai-kiep-ramen en vast raam in het midden. Later wil ik eventueel nog een rolluik laten monteren dus hier moet qua constructie van de dakkapel rekening mee worden gehouden. Overgang van dakkapel naar bestaande dak moet zowel buiten als binnen netjes afgewerkt worden.

Gevel laten optrekken

Ik wil mijn gevel optrekken. Het gaat om de 1ste verdieping aan de achterzijde van de woning 6m breed. Buiten: ik wil 2 raampartijen +\- 2m (1 a 2 draaikiepramen + vast deel/of indien mogelijk deur(fransbalkon)+ draaikiepraam, kunststof kozijnen, elektrische rolluiken en middenafscheiding (tussen raampartijen) van steen. Binnen: ledverlichting in plafond, een tussenwand +\- 4m (verwarming en elektra hierin verwerkt), horren voor draaikiepdelen raam, afwerking binnen en het plafond gestuct. Ik zoek een aannemer die dit kan realiseren.

Klapraam maken van vast raam

Ik wil graag een klapraam laten maken van een vast raam aan de voorkant (wegkant) van de woning. Zie bijgaande foto's, het gaat om het kleine raampje rechtsboven (van buiten bezien). Afmeting van het raam zelf is ongeveer 50.5cm hoog en 20cm breed Afmeting van het raam incl lijst is ongeveer 58cm hoog en 31.5cm breed

Het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen 3 kozijnen boven van 1,9 x 1,6 m hoog een douche raam 0,5 x 1,2 en 2 kozijnen beneden 2,7 x 1,9 meter en 3,25 x 1,9 meter. Alle kozijnen moeten kunststof worden en hebben een vast raam en een kiepraam. Glas HR+++ toepassen. Verder ook bij de kiepramen een hor toepassen voor de vliegen end.

Schilderen dakkapel en buitenraam

Goededag, Ik mail u vanwege 2 schilder klussen die aan ons huis nog dienen te gebeuren: 1) Schilderen van de gehele dakkapel 2) Schilderen van een vast raam op de begane grond Zie bijlage ter verduidelijking! Graag zouden wij willen of u dit voor ons zou kunnen doen, op welke termijn en wat u hiervoor in rekening zou brengen. Dus wij zouden graag een offerte willen hebben voor deze werkzaamheden.

Kozijnen vervangen 1ste verdieping

Wij hebben op de eerste verdieping van ons huis 3 kozijnen die niet naar behoren werken, en slecht onderhouden zijn door de vorige bewoners. Nou hebben wij een offerte liggen om ze te laten opknappen maar die valt al zo hoog uit dat we benieuwd zijn wat het volledig vervangen van de kozijnen zou kosten. het gaat om 1 kozijn van 2.4m breed en 1.3m hoog. in 2 gelijke delen verdeeld, rechts (van binnenuit gezien) een vast raam, links een draai raam. en twee kozijnen van 2m breed bij 1.3m hoog. gelijk verdeeld, beide 1 vast raam en 1 draai raam. we zijn geinteresseerd in kunststof kozijnen in antraciet met hr++ glas. als er nog meer details nodig zijn voor een goede prijsindicatie hoor ik het graag.

Sluitwerk repareren van Roto draai kiep raam op eerste verdieping

Kunststof draai kiep raam van Roto kan niet open. Heel klein stukje maar. Zit vast aan scharnierkant. 1201 - 1400 Zie foto. Op beslag staat GR 1290K/H Raam is op slaapkamer eerste verdieping.

Vast raam vervangen voor een kleiner vast raam en een draairaam

Ik wil graag een vast raam vervangen voor 2 ramen (middenstijl nodig). Een vast raam en een draairaam. Raam bevindt zich op de eerste etage. Dit zal moeten gebeuren in de eerste week van juni.

Partners

Partners van Casius