Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuurdeur verbreden voor een motor:

Schuurdeur verbreden voor een motor

Ik ben voornemens om een andere motorfiets aan te schaffen en die zal niet normaal door de huidige schuurdeur (90 cm breed) kunnen. Ik wil graag een bredere deur van ongeveer 1,20m laten plaatsen of bestaande deur met een 2e van 0,30m uitbreiden. De deuren bij voorkeur in dezelfde stijl als de huidige, zie foto's. De deur moet aan de linkerkant worden uitgebreid, waar nu het scharnier zit. Aan de binnenkant komt daar net naast het kozijn de elektra-kabel binnen, die zal verplaatst moeten worden. Er zal een stuk van de stenen muur weggebroken moeten worden en houten kozijn/omlijsting en plaat boven de deur vervangen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdeur verbreden voor een motor uit heel Nederland:

Schuurdeur opening verbreden voor stalling van een motorfiets

Ik wil de schuurdeur openening laten verbreden daar ik er een motor in wil stallen deze is totaal 1 meter breed. Gaat om een houten schuurtje in de achtertuin. Naast de bestaande schuurdeur wil ik een extra deur rechts laten plaatsen waarbij ik het huidige slot kan gebruiken om af te grendelen. De huidige deur is 90-95 breed en de gewenste totale openning moet 1.20 - 1.4 meter breed worden. foto van het schuurtje staat in de bijlage.

Schuurdeur & kozijn verbreden voor een motor

Ik wil graag de schuurdeur en het kozijn verbreden zodat de motor in de schuur kan staan. De opening is nu 85 cm en deze zal 110 cm moeten worden. Indien mogelijk wil ik de dorpel ook naar beneden laten plaatsen. De schuur is van steen met een houten deur en kozijn.

Schuurdeur verbreden voor een motor

Bij aanschaf van een andere motorfiets blijkt deze niet normaal door de huidige deur (90 cm breed) te kunnen. We zijn dan ook voornemens om een bredere deur te plaatsen en wel in de vorm liefst een roldeur of anders een uitbreiding bestaande deur. Wij denken daarbij aan een breedte van 1,20 meter. Zie foto's. Vraag: Onze vraag is: is dit mogelijk in de huidige situatie zoals beschreven. Huidige situatie: Onze schuur bestaat uit een betonnen bak van ongeveer 50 cm hoog en zo'n 8 cm dik met daarop een houten skelet bekleed met red cederplanken. De huidige deur is, zoals aangegeven 90 cm breed. De ruimte tussen de afscheidswand met de buurman en het begin van de deur bedraagt 7 cm. De hoogte vanaf het deurkozijn tot aan het dak, inclusief de houten steunbalken bedraagt 21 cm. De hoogte van de deur is 2,10 meter.

Deuropening verbreden van de schuur

Wij hebben een schuurdeur van 90 cm breed. Wij willen graag de scooter kunnen bergen. Het stuur van de scooter is 1 meter breed. Om die reden willen wij de schuurdeur en opening verbreden naar minimaal 1 meter. De huidige schuurdeur is een houten deur met gewapend glazen ruit vanaf 1 meter hoogte.

Schuurdeur verbreden

Momenteel heeft de schuur in onze achtertuin een deur van 80 cm breed. Graag zou ik deze laten vervangen voor een bredere ingang van 110 a 120 cm breed. Indien noodzakelijk zouden 2 openslaande deuren ook tot de mogelijkheden behoren. De schuur is halfsteens gebouwd. Ik ben op zoek naar prijsinformatie, maar ook naar advies over wat voor materiaal te kiezen (kunststof of hout? Budget is leidend in dit geval). Enkel glas is voldoende voor deze deur. De tuin heeft dus een achterom.

Schuurdeur verbreden

We zijn ons aan het oriënteren op de kosten van het verbreden van de deur voor een stenen berging in verband met het stallen van een motor. De berging is 2 x 3 meter. De deur zit aan de smalle kant (2m). Daarnaast willen we ook schuifpuien laten plaatsen naar onze tuin. Indien u dat ook doet, ontvangen we daar ook graag een prijsopgave/offerte van. Momenteel heeft het huis een muur met raam en een enkele deur naar de tuin. De breedte van de muur naar de tuin is 5.10 m. Graag ontvangen we de offertes zsm.

Schuurdeur verbreden voor een motor

Om de motor de stenen schuur in te kunnen rijden hebben wij een bredere ingang nodig van minimaal 1. 20 breed. Een rolluik over de gehele breedte van de schuur mag ook, of een ander goed idee zodat de motor makkelijk de schuur ingedraaid kan worden.

Schuurdeur verbreden

Mijn moeder, wonende te Den Bosch, heeft een schuurdeur die verbreed moet worden van de reguliere 90 cm naar 105 cm. Graag wil zij weten wat dit kost en dit wil zij zo snel mogelijk laten realiseren. Ik hoor graag meer van u.

Schuurdeur verbreden voor bakfiets

Om onze schuur geschikt te maken voor de, nog te komen, bakfiets, is het nodig om de huidige deur te vervangen door een bredere deur van ongeveer 1.20 meter breed. Twee halve deuren zou ook kunnen. Belangrijk is dat de deuren veilig afgesloten kunnen worden en dat mijn vrouw de deuren ook met weinig kracht kan openen en sluiten. Er is een plattegrond en foto's beschikbaar.

Deuropening van schuur verbreden

Wij zouden onze houten schuurdeur graag willen verbreden. De doorgang is nu 90 cm breed en zouden een doorgang van 99 cm breed willen hebben. Kunt u voor ons een offerte opstellen voor een nieuw deurkozijn, nieuwe deur, hang en sluitwerk en plaatsen. Het slotcilinder willen we behouden. Aan de linkerkant van de deur zit een houten muur en aan rechterkant een stenen muur. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius