Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor blokhut/tuinhuisje repareren:

Blokhut/tuinhuisje repareren

Wij willen graag ons tuinhuisje/blokhut laten repareren na de schade dat door de storm is achter gelaten. Het huisje is in de hoek in elkaar gezakt. Het huisje is door mij beetje aan elkaar geschroefd om voor te zorgen dat het niet uit elkaar valt. Wij willen graag een permanente oplossing voor de schade. U bent van harte welkom om naar te kijken. Wij willen graag een offerte ontvangen wat het ons gaat kosten.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor blokhut/tuinhuisje repareren uit heel Nederland:

Realiseren van schutting, terras en tuinhuis

Ik wil de volgende klussen in onze tuinen graag uitbesteden: (oppervlakte achtertuin 66m2 en voortuin 27m2) -Nieuwe schutting: Houten schutting plaatsen en eventueel leveren met betonnen palen 1.80 x 1.80 meter (totaal 12.30 meter) -Leveren en in elkaar zetten Tuinhuisje: Zweeds blokhut model (18 mm hout 3 x 3 meter) Voortuin: Opnieuw betegelen, nu ligt er grind dat hergebruikt kan worden als ondergrond. Tegels leveren in overleg

Houten tuinhuisje opknappen

Ik heb een tuinhuis (4 x 3 meter, blokhut model met overkapping), waar op twee hoeken planken vervangen moeten worden. De achterwand van de aangrenzende overkapping moet ook worden vervangen. Deze planken van de achterwand wil ik graag hergebruiken om de hoeken van het tuinhuis te herstellen, omdat de planken van tuinhuis meer te krijgen zijn. De achterwand (6 x 2.40 meter) van de overkapping wil ik dan graag weer voorzien van nieuwe planken.

Blokhut Fresia laten plaatsen

Ik wil een tuinhuisje genaamd Fresia laten plaatsen met afmeting 2,95 x 1,95 in de kleur blank.

Betonnen fundering in de tuin aanbrengen

Achter in mijn tuin heb ik nu een tuinhuisje staan van 3 x 2,5 m2. Dit huisje wil ik weg doen en in plaats daarvan wil ik een blokhut met overkapping. Breedte 5 meter en diepte 4 meter. De overkapping zou 3 x 4 m2 zijn en het andere (schuurgedeelte) wordt dan 2 x 4 m2. In totaal 20 m2. De totale breedte van mijn tuin is circa. 5,5 meter. De ondergrond waar het tuinhuisje nu op staat is volgens mij stenen ondergrond (ik weet het niet helemaal zeker). Ik wil voor mijn blokhut een iets verhoogde betonnen fundering, waar ik mijn blokhut kan laten plaatsen. Ik heb helaas geen achterpad. Alles zou dan door de woonkamer moeten. Graag zou ik van u een offerte willen ontvangen om voor dat stukje een betonnen fundering te laten maken. Ik weet niet wat handig is. De hele breedte of alleen in de afmeting van de blokhut. Ik stuur u een paar foto’s van mijn achtertuin met het huidige tuinhuisje alsook de tekening van de blokhut. Een en ander zou eind juli klaar moeten zijn. Graag verneem ik op korte termijn uw reactie. Alvast vriendelijk bedankt.

Blokhut plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een tuinhuisje. Deze zou 3 bij 3 of 3 bij 4 meter worden.

Fundering plaatsen voor tuinhuisje

Wij willen een tuinhuis bouwen van 6,50 bij 4,50 meter buitenmaats. Op een stevige vloer/fundering, die ongeveer 30 cm boven het maaiveld uitkomt om vocht/inwatering te voorkomen. Er hoeft geen kruipruimte onder dit huisje. Echter wel afvoer, water + elektra moet moet wel door de vloer naar binnen. Vervolgens bouwen wij dan zelf een blokhut op deze ondergrond.

Blokhut plaatsen

Wij hebben een blokhut/tuinhuisje gekocht, type Norfolk van 250 x 200 cm en willen deze laten plaatsen op een betonnen ondergrond, die mogelijk niet helemaal waterpas is. Er zijn fundamentbalken meegeleverd en een houten vloer. Er moeten shingles op het dak geplaatst worden, er zijn geen dakgoten. Er is een enkele rechtsdraaiende deur. De kozijnen worden ingezaagd geleverd en alle bevestigingsmiddelen zijn aanwezig. We horen graag wat hiervoor de kosten zijn.

Nieuw dak op een blokhut / tuinhuisje aanbrengen

Het dak van ons tuinhuisje moet vernieuwd worden met houtpanelen en daarop nieuwe singels. Alles moet door het huis.

Blokhut plaatsen

Tuinhuisje Gamma in elkaar zetten plus fundering. Het gaat om een houten tuinhuis van ongeveer 2 bij 2.5 meter. Hij moet in de achtertuin komen, er is geen achterom. De planken e.d. kunnen door het huis. Zou er iemand kunnen langskomen om naar de situatie te kijken alvorens mij een offerte te overhandigen. Graag vooraf overleg wat nodig is aan materiaal voor aanschaf (hoeveel zand/ tegels voor de grond etc.)

Fundering maken voor een blokhut

We hebben een blokhut/tuinhuisje op het oog - zie bijlage met afmetingen - waarvoor we een fundering willen laten leggen in onze achtertuin. De blokhut komt achterin de tuin; er is een brandgang van 1 meter breed aanwezig die langs het huis en de tuin naar achteren loopt. We willen het funderingswerk en de levering van het tuinhuisje zo dicht mogelijk op elkaar laten aansluiten, vandaar dat de planning voor de fundering leidend is voor ons bestelmoment van het tuinhuisje. Graag een offerte met 2 scenario's. 1e) fundering met schroefpalen tot op zand (zand zit op 13 meter diep) die worden volgestort i.c.m. een balkenvloer (t.b.v. 'zwevende' houten vloer van het tuinhuisje). 2e) fundering met houten palen op kleef met balkenvloer i.c.m. balkenvloer (t.b.v.'zwevende' houten vloer van tuinhuisje). Aanvullend: graag voorrekenen wat het kost om 2 meter terras aan de achtergevel te funderen: een zijde aanhechten aan de fundering van het huis en aan een zijde 2 schroefpalen plaatsen tot op het zand. We willen de fundering in de 2e week van oktober laten plaatsen. We ontvangen graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius