Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vervangen dakraam:

Vervangen dakraam

We willen een bestaand dakraam GGL U08 laten vervangen door een nieuwe van kunststof. Dit is op de 1e etage. Ik heb een schuin dak.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vervangen dakraam uit heel Nederland:

2x Velux dakraam vervangen SK06 SK08

Ik ben op zoek naar iemand die 2 dakramen SK06 en SK08 voor mij kan vervangen door nieuwe. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.

Vervanging dakraam

Graag ontvang ik een indicatie voor het vervangen van het dakraam aan de achterzijde. Er zal een GG-8 geplaatst moeten worden. De afwerking zal ik zelf verzorgen.

Velux dakraam plaatsen

Ik heb een Velux dakraam gekocht. Het oude raam van 114 bij 118 cm kan niet mer dicht en dient dus te worden vervangen. De afwerking wil ik graag in overleg bespreken.

Bestaand dakraam vervangen

Ik heb al een dakraam op zolder, maar wil die vervangen. Het gat hoeft niet groter gemaakt te worden. Er moet alleen het koepelraampje vervangen worden. Wat zijn hiervoor de kosten?

Dakraam vervangen

Wij willen een dakraam vervangen in ons nieuwbouwhuis. Het huidig raam is 55 x 78 cm en wij willen 134 x 140 cm daarvoor in de plaats.

Vervanging dakraam

Wij willen ons dakraam laten vervangen. Het gaat om een GGL 8 dakraam (134-140). Wij willen een grenen wit tuimelvenster.

Bestaand dakraam 9 pans vervangen door 12 pans dakraam

Bestaand dakraam 9 pans vervangen door 12 pans dakraam 3 hoog 4 breed met onder sluiting, ventilatie in boven regel en uitgevoerd in hout wit behandeld. Aan buitenzijde rondom voorzieningen voor waterdichte afwerking. Situatie: Bestaand dak Opstalan dakplaten met 20 mm. pur isolatie waarop betonnen sneldek pannen. Binnen tussen de gordingen 2 stuks 44x95 mm. naast het dakraam. Levering en plaatsing in 2019 i.o.o.

Vervangen van Velux dakraam

Ik wil het huidige dakraam van onze nieuwe woning laten vervangen door een Velux dakraam UK08.

ARON dakramen plaatsen

Bestaande dakraam 9 pans te vervangen door 12 pans dakraam 3h.4br. inklus. benodigde hulpmiddelen buiten voor waterdichte afwerking. tussen gordingen 2x 44 x 95 mm aanbrengen lang 1060 mm.elk. Bestaand dak Opstalan met 20 mm. isolatie en afgedekt met sneldekpannen, bouwj. 1973

Rubbers vervangen rondom dakraam

Rubber van het dakraam laat vocht naar binnen, die wil ik vervangen. Zo snel mogelijk, het liefst volgende week.

Partners

Partners van Casius