Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traptreden met licht laminaat bekleden:

Traptreden met licht laminaat bekleden

Ik wil graag mijn trappen laten bekleden met licht laminaat. Het betreft 24 traptreden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traptreden met licht laminaat bekleden uit heel Nederland:

Traprenovatieset laminaat of PVC aan laten brengen

Onze houten trap is momenteel wit geverfd. Deze willen we renoveren met laminaat traptreden. De trap heeft 15 treden en heeft een halve draai (2x een kwart). Tien van de 15 treden hebben een breedte (diepte) van meer dan 30 cm. Voorbeeld van wat we zouden willen: overzettrede laminaat licht grijs eiken 130 x 38 cm van Cando. Of PVC? Wat zou u kunnen aanbieden? De stootborden kunnen blijven zitten en hoeven niet vernieuwd te worden.

Trappen en muren schilderen in een nieuwbouwwoning

Ik wil graag twee trappen laten schilderen en in twee slaapkamers elk 1 muur laten schilderen. De traptreden (2 x 15) wil ik graag in een mahonie kleur en de rest in hoogglans wit. 1 van de muren van een slaapkamer wil ik in licht rose en 1 muur van die andere kamer in een beetje paars. Het betreft een nieuwbouwwoning die reeds is opgeleverd. Ik wil de werkzaamheden graag dit jaar nog laten uitvoeren vanwege de geplande verhuizing.

Lambrisering aanbrengen bij een open trap

Ik wil graag een lambrisering laten maken langs een open trap, deze is licht golvend. De trap heeft totaal 12 traptreden. Voor de lambrisering zal er houten planken van Cando aangeschaft worden.