Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor traprenovatie op trappen aanbrengen:

Traprenovatie op trappen aanbrengen

Bekleden met CanDo overzettreden. Antislip. Ook de stootborden. Linksdraaiend 12 treden.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor traprenovatie op trappen aanbrengen uit heel Nederland:

Traprenovatie op dichte trappen aanbrengen

Traprenovatie uit laten voeren voor 2 dichte trappen met 15 treden en 1/4 draai. Cando overzettreden laminaat aanbrengen.

Traprenovatie aanbrengen op trappen

Traprenovatie van 24 treden. Het gaat over 2 trappen van 12 treden. Het gaat hier om het opnieuw plaatsen van de treden die de klant zelf gaat aanschaffen.

Dubbele traprenovatie

Ik wil 2 trappen laten renoveren, kleine tussenwoning . Trap beneden hft bovenaan een Bocht nr rechts boven. Trap boven, 1e verd. Hft beneden en boven een bocht naar rechts. Hout of laminaat. Geen zijkanten. Dichte trap.

Traprenovatie met Flexxstairs

Ik zou graag 2 trappen willen laten renoveren met Flexx stairs stick. Het betreft een dichte trap met 1 draai en 1 open trap met 2 draaien, beide met 12 treden. De wangen van de trap worden in deze klus niet meegenomen. De onderzijde van de open trap wordt geschilderd, dus voor deze klus, alleen bekleden van de zichtzijde. Wij zullen zorg dragen voor de benodigde materialen. De trap is momenteel geschilderd en nog in goede conditie. Graag ontvang ik een offerte.

Krakende open trappen kraakvrij en gesloten maken

Ik wil 2 krakende open trappen met dubbele kwart-draai kraakvrij en gesloten maken. Het zijn twee houten trappen. Beide trappen hebben 12 treden. Mogelijk daarna een traprenovatie uitvoeren.

Traprenovatie met laminaat of hout aanbrengen

Ik wil graag mijn trappen renoveren. De trap is nu leeg. Wij willen graag een houten of laminaten renovatie. De trap is dicht en heeft ongeveer 26 of 28 treden. Ik wil zowel de traptreden als de stootborden laten beleggen. De trap loopt in een hoek maar ik weet niet precies met hoeveel treden. Misschien kan er iemand komen kijken?

Nieuwbouwtrappen met laminaat bekleden

Voor mijn nieuwbouw woning zou ik graag twee trappen willen laten bekleden met Laminaat (of traprenovatie). Ze hebben beide 13 treden ( standaard trappen). Graag ontvang ik een offerte voor het bekleden van deze twee trappen. 1x opentrap en 1x dichte trap.

Trap met laminaatdelen bekleden

Voor mijn nieuwbouw woning zou ik graag twee trappen willen laten bekleden met Laminaat (of traprenovatie). Ze hebben beide 13 treden ( standaard trappen). Graag ontvang ik een offerte voor het bekleden van deze twee trappen.

Trappen met PVC traprenovatie bekleden

Ik heb 2 dichte trappen met elk 13 treden en 2 x een lichte draai. Ik haal binnenkort de vloerbedekking eraf en zorg dat de ondergrond mooi glad en strak is. Daarna wil ik op de treden en stootborden pvc-traprenovatie laten aanbrengen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Momenteel worden er in mijn woning diverse klussen uitgevoerd. Ik verwacht dat de traprenovatie na half augustus kan worden aangebracht.

Traprenovatie: trapoverzettredes monteren

Wij zouden graag onze trappen willen renoveren, 2 x 15 rechte houten treden. Er zit nu vloerbedekking op, dit moet eraf. Is het mogelijk om de Praxis laminaat trap overzettreden door jullie te laten monteren? Zo ja, wat zijn hier de kosten voor? Tevens zouden wij de stootborden van de trap willen laten betegelen met een (motief)tegel of gewoon met laminaat. Ik ontvang hiervoor graag twee afzonderlijke offertes. Het gaat om een woning in de aankoop, waarvan wij nu bezig zijn met de financiering.

Partners

Partners van Casius