Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor klemmende ramen herstellen:

Klemmende ramen herstellen

Ik wil graag 3 slaapkamerraampjes die klemmen laten nakijken en repareren. Wij willen namelijk alle kozijnen laten schilderen. Echter, voordat wij dit laten doen, willen we de ramen goed open- en dichtgaand hebben, zodat we niet gelijk de verf er weer af schrapen. Het betreft 3 houten slaapkamer (ongeveer 50 cm bij 1 meter) raampjes op de 1e verdieping! Het eventuele schilderwerk betreft meer dan die drie ramen.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor klemmende ramen herstellen uit heel Nederland:

Klemmende deur en ramen afschaven

Klemmende houten achterdeur en 5 schuiframen (hout) in monument klemmen . Mn deur geeft "akuut' probleem

Renovatie op basis van bouwtechnische keuring

Wij zoeken iemand die voor ons het werk netjes kan doen als wij de sleutel hebben. Het plaatsen van de wand op zolder moet per se 28 of 29 juli gebeuren in verband met schilderswerkzaamheden daarna. Uit de bouwtechnische keuring kwamen de volgende punten naar voren die wij gemaakt willen hebben: * Herstellen van de verharding in de berging buiten (in totaal 8 m2) zodat het water niet langer de berging in loopt. * Verwijderen betimmering en isolatie binnenzijde berging. * Mechanische ventilatie weer goed werkend maken (eventueel vervangen van mechanische ventilatie). * Herstellen van klemmende ramen en kozijnen in het hele huis. * Voegwerk in de douchehoek herstellen/ ventilatie in douche beter maken/ inkorten van deur zodat het beter ventileert. * Eventuele andere klussen die wij over het hoofd hebben gezien. Daarnaast hebben wij zelf nog een aantal persoonlijke wensen die we ook graag uitgevoerd willen hebben. * Nieuwe radiator ophangen in woonkamer en badkamer. * Een wand maken op zolder zodat we hier een speelkamer voor onze dochter kunnen realiseren. * Afsluiting op zolder maken van het wasgedeelte (een soort schot hier voor plaatsen).

Klemmende draairamen aanpassen

Ik heb op de 1e etage van mijn woning twee slecht sluitende draairamen, die ik beter wil laten afhangen. Eén raam zit aan de achterzijde en klemt aan de bovenzijde, terwijl er aan de onderzijde tocht door komt. Het andere raam zit aan de voorkant van het huis en klemt aan de zijkant, bij de bovenste grendel. Ik laat de ramen graag beter passend maken.

Lekkende ramen vervangen en klemmende deur herstellen

Kozijn kitten zo wel boven en onderkant in verband met vocht overlast. Klemmende deur stellen. 2 lekkende ramen vervangen

Klemmende Velux dakramen herstellen

Onze beide Velux dakramen klemmen, zijn uit verband? Het betreft de ramen met het typenummmer GGL 1 en GGL 3.

Klemmende deur bijstellen

Huis gekocht uit 2008. Nakijken ramen en deuren, deur van balkon klemt, kan open, kiepen, dicht. De deur is wat verzakt. Deur is iets verhangen en moet bijgesteld worden.

aanbrengen van knieschotten onder een ...

aanbrengen van knieschotten onder een schuin dak, plaatsen van een gips tussenwand met deur en het omtimmeren van een CV installatie. In de tuin aanbrengen van een afdakje voor 5 fietsen. Afdakje wordt tegen een schuurtje aangebouwd herstellen van een klemmende buitendeur, aanbrengen van een ventilatieopening in een douchewand (buitenmuur), bovenlichtjes van 3 ramen vervangen met ventilatie roosters.

wegbreken tussenmuur en plaatsen ...

wegbreken tussenmuur en plaatsen binnendeur naar zoldertrap vervangen sloten buitendeur en verstevigen vervanging rottend kozijn en bijschaven klemmende ramen en deuren