Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapkast bouwen onder gesloten trap:

Trapkast bouwen onder gesloten trap

In een nog te bouwen woning zouden wij graag in de hoek van de woonkamer onder de gesloten trap die gedeeltelijk zichtbaar is een trapkast laten plaatsen. De trap loopt buiten de woonkamer, in de hal boven. In de woonkamer zijn een aantal van de bovenste treden zichtbaar. Van cellenbetonblokken of geheel van hout. Circa 1 x 1 meter. Wij zijn geïnteresseerd in een prijsindicatie hiervoor.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapkast bouwen onder gesloten trap uit heel Nederland:

Aansluitingen voor wasmachine maken in trapkast

Waterkraan en afvoer in trapkast bouwen voor wasmachine. Zit nu helemaal geen watertoevoer, dus er zal waarschijnlijk wat leidingen verlegd moeten worden. Materialen en dergelijke allemaal voor de vakman.

Trapkast onder open trap bouwen

Ik zoek een specialist die onze open trap dicht kan maken en daaronder een trapkast kan realiseren.

Trapkast laten bouwen

Ik wil graag een trapkast in de woonkamer laten maken onder een dichte trap met gipsplaten wanden en een deur- en deurkozijn erin. Zie hiervoor de bijlage. De afmetingen van de geplaatste wanden moeten worden 195 x 100 cm. Materialen laat ik graag door de timmerman leveren. Dit is bedoelt voor onze nieuwe woning en nodig voor het eind van het jaar.

Kelder onder een tussenwoning bouwen

Wij overwegen serieus om onder onze tussenwoning uit bouwjaar 1997 een kelder te laten bouwen. Onze woning is 11 x 5,5 meter en heeft een uitbouw aan de achterzijde. De kelder moet onder de gehele woning komen en aan de achterkant onder een klein stukje tuin. Ik wil er daar daglichtvensters in laten maken en een trap. De kelder moet in meerdere ruimtes verdeeld gaan worden. Ik wil de ingang naar de kelder laten realiseren op de plaats waar nu een trapkast is. Het verkrijgen van een vergunning zal geen probleem zijn, want er is onder een andere rijtjeswoning hier in de wijk al een kelder gebouwd. Ik maak graag een afspraak om mijn wensen te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Kelder onder een tussenwoning bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een kelder onder mijn gehele tussenwoning. Mijn woning is grofweg 8x5 meter. De ingang naar de kelder zou gerealiseerd kunnen worden op de plaats waar nu de trapkast is, dat zou dan een trap onder mijn huidige trap worden.. Verder zou de kelder in 3 ruimtes verdeelt gaan worden, luxe grote badkamer, feestruimte en grote kast. Hoor graag van u een grove schatting van wat dit zou gaan kosten en of het uberhaubt mogelijk is.

Trapkast laten bouwen

Graag ontvang ik van u een offerte omtrent het bouwen van een trappenkast incl. Kozijn met deur in de woonkamer( zie bijlage). Trap moet helemaal dicht gemaakt worden en graag het plaatsen van een trapleuning met spijlen aan de kop ze kant. Ik zie graag de offerte tegemoet.

Kelder onder de woning en tuin bouwen

Graag zou ik een kelder laten plaatsen bij mijn woning. Hiervoor zijn 3 optie waarvoor ik graag zou willen weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van een casco kelder. De afwerking en elektra zal ik zelf verzorgen. 1. Een kelder in de voortuin van 4 bij 5 meter 2. Een kelder in de achtertuin van 5 bij 5 meter 3. Een kelder onder de woning van 5 bij 10 meter met een trap in de trapkast naar beneden.

Meerwerk uitvoeren in nieuwbouwwoning

In oktober 2016 krijgen we onze nieuwbouw woning opgeleverd en er moet er moet meerwerk gedaan worden (zie hieronder). Graag ontvangen we een offerte voor onderstaande klussen. • Tuinverlichting • Verlichting in de keuken aanpassen • Wandcontactdoos voor droger+ aparte groep • Wandcontactdoos voor combimagnetron + aparte groep • Wandcontactdoos voor vaatwasser + aparte groep • Enkele wandcontactdoos voor oven + aparte groep • Plaatsen extra aardlekschakelaar • Vorstvrije buitenkraan achter • 1e &2e verdieping regelbare temperatuur door middel van thermostatische radiator kraan • Het plaatsen van radiator op zolder • Stucwerk (glad) Wanden stucen en spuiten (195 m2). Plafond spuiten 98.5 m2 • Trapkast • Schilderwerk kozijnen binnen • Schilderwerk muren • Wasruimte op zolder bouwen

Trapkast onder trap bouwen

Ik wil graag een trapkast laten maken met een deur erin zodat ik daar het een en ander kan opbergen.

Trapkast bouwen

Wij zouden graag een trapkast willen met 4 uitschuifbare gedeeltes met planken en een met een hang gedeelte. Wij willen dus geen deur in deze kast. Graag laat ik de kast inmeten en op maat maken.