Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapkast bouwen onder gesloten trap:

Trapkast bouwen onder gesloten trap

In een nog te bouwen woning zouden wij graag in de hoek van de woonkamer onder de gesloten trap die gedeeltelijk zichtbaar is een trapkast laten plaatsen. De trap loopt buiten de woonkamer, in de hal boven. In de woonkamer zijn een aantal van de bovenste treden zichtbaar. Van cellenbetonblokken of geheel van hout. Circa 1 x 1 meter. Wij zijn geïnteresseerd in een prijsindicatie hiervoor.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapkast bouwen onder gesloten trap uit heel Nederland:

Trapkast bouwen

Ik wil graag een trapkast onder mijn trap laten maken. Ik zou graag meer informatie willen over de prijs en dergelijke.

Trapkast onder de trap laten bouwen

Wij willen graag een trapkast laten maken in de vorm van 2 of meerdere apothekerskasten. Het betreft de begane grond en de trap is dicht.

Trap onder de kast bouwen

Ik wil graag een kozijn en deur laten plaatsen, zodat er een trapkast ontstaat. De indeling in de kast zelf zal ik zelf verzorgen. De materialen mogen simpel, daar de woning verkocht wordt.

Trapkast maken en traptreden dicht maken

Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor het dichtmaken van een trap (zie foto) en het bouwen van een trapkast met twee deurtjes aan de onderzijde. Offerte opgebouwd uit loonkosten, materiaal en btw.

Aansluitingen voor wasmachine maken in trapkast

Waterkraan en afvoer in trapkast bouwen voor wasmachine. Zit nu helemaal geen watertoevoer, dus er zal waarschijnlijk wat leidingen verlegd moeten worden. Materialen en dergelijke allemaal voor de vakman.

Trapkast onder open trap bouwen

Ik zoek een specialist die onze open trap dicht kan maken en daaronder een trapkast kan realiseren.

Trapkast laten bouwen

Ik wil graag een trapkast in de woonkamer laten maken onder een dichte trap met gipsplaten wanden en een deur- en deurkozijn erin. Zie hiervoor de bijlage. De afmetingen van de geplaatste wanden moeten worden 195 x 100 cm. Materialen laat ik graag door de timmerman leveren. Dit is bedoelt voor onze nieuwe woning en nodig voor het eind van het jaar.

Kelder onder een tussenwoning bouwen

Wij overwegen serieus om onder onze tussenwoning uit bouwjaar 1997 een kelder te laten bouwen. Onze woning is 11 x 5,5 meter en heeft een uitbouw aan de achterzijde. De kelder moet onder de gehele woning komen en aan de achterkant onder een klein stukje tuin. Ik wil er daar daglichtvensters in laten maken en een trap. De kelder moet in meerdere ruimtes verdeeld gaan worden. Ik wil de ingang naar de kelder laten realiseren op de plaats waar nu een trapkast is. Het verkrijgen van een vergunning zal geen probleem zijn, want er is onder een andere rijtjeswoning hier in de wijk al een kelder gebouwd. Ik maak graag een afspraak om mijn wensen te bespreken en ontvang daarna uw offerte.

Kelder onder een tussenwoning bouwen

Graag ontvang ik een offerte voor een kelder onder mijn gehele tussenwoning. Mijn woning is grofweg 8x5 meter. De ingang naar de kelder zou gerealiseerd kunnen worden op de plaats waar nu de trapkast is, dat zou dan een trap onder mijn huidige trap worden.. Verder zou de kelder in 3 ruimtes verdeelt gaan worden, luxe grote badkamer, feestruimte en grote kast. Hoor graag van u een grove schatting van wat dit zou gaan kosten en of het uberhaubt mogelijk is.

Trapkast laten bouwen

Graag ontvang ik van u een offerte omtrent het bouwen van een trappenkast incl. Kozijn met deur in de woonkamer( zie bijlage). Trap moet helemaal dicht gemaakt worden en graag het plaatsen van een trapleuning met spijlen aan de kop ze kant. Ik zie graag de offerte tegemoet.