Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam van 55 bij 78 inbouwen:

Dakraam van 55 bij 78 inbouwen

Wat kost het om in een nieuw dak een dakraam te laten inbouwen van 55 bij 78 cm? Het dak is nog niet voorzien van isolatie, die wordt naderhand pas in geblazen. Het is een houten huis met een lage dakrand van ongeveer 3,50 meter hoog.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam van 55 bij 78 inbouwen uit heel Nederland:

Klein dakraam vervangen

Graag wil ik een klein dakraam laten vervangen van ongeveer 55 x 45 cm. Ik wil dit graag door een vakman laten inmeten en monteren. Ook krijg ik graag advies welk dakraam ik hiervoor het beste kan kopen.

Vervangen van een dakraam door een groter model

Ik heb in mijn badkamer een dakraam van 46 x 96 cm dat aan vervanging toe is. Ik wil daar graag een groter model Velux dakraam laten plaatsen met de maat 55 x 98 cm. Het gaat om een model CK04 dat al wit afgelakt is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Klein dakraam vervangen

In onze jaren '50 woning zit nog een oud metalen zolderraampje van ongeveer 40 x 50 cm. Dat raampje is in slechte staat en we hebben er nu lekkage. Ik ga bij Gamma een Fenstro dakraampje van 45 x 55 cm kopen en wil dat graag door een vakman laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Klein dakraam installeren

Ik wil volgend voorjaar in het toilet op mijn 1e verdieping graag een dakraampje laten plaatsen. Er zit nu nog geen raampje in. Ik zal hiervoor het dakraam van 45 x 55 cm van het merk Balio aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor het plaatsen.

Klein dakraam vervangen

Ik wil op mijn zolderverdieping een klein dakraam laten vervangen. Het gaat om een Fenstro dakraam blank, afgelakt, van 45 x 55 cm zoals de Gamma die verkoopt. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Winstar dakraam plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een klein (kantel)dakraam van 55 x 78cm in een schuin dak. Het nieuwe raam (Winstar) en alle bijbehorende onderdelen/gootstukken zijn aanwezig. Het raam moet geplaatst worden in het schuine dak boven de keuken/aanbouw. Is het mogelijk de klus uit te laten voeren in de week van? We horen het graag.

Dakraam vervangen door nieuwe

Huidige dakraam laten vervangen voor een nieuwe. Betreft een raam van 55 x 78 cm.

Velux dakraam plaatsen

Merk en nummerr: GGL CK04 van 55 x 98 cm. Dakraam moet aan de voorkant van de woning komen. Parkeren kan kosteloos direct voor de deur. Pannendak loopt door over de gevel van de eerste verdieping. Zijn gladde zwarte pannen. Aftimmeren aan de binnenzijde. En de woning is in 2016 gebouwd. Plaatsen op een woensdag zo snel mogelijk geniet de voorkeur. Graag de offerte met all in prijzen inclusief garanties.

Vervangen van een dakraam

Ik heb dit net ook via de Montageservice aangevraagd, maar daarbij ook gezet dat het om een offerteaanvraag ging. (Vandaar toch ook nog via deze weg). Ons bestaande dakraam (45 x 55 cm) lekt aan de bovenkant. Wij willen dit raam laten vervangen door bijvoorbeeld De Fenstro 45 x 55, maar het liefst door de Fenstro 45 x 73 cm. Graag hiervoor een offerte die concurrerend is met de aanbieding die op de doos staat. Meegeleverd in de bijlage een foto van raam aan buitenkant en aan de binnenkant.

Tuimeldakraam plaatsen

Graag zou ik een scherpe offerte van u willen ontvangen voor het leveren en het plaatsen van een tuimel dakraam van 55 x 78 cm voor plaatsing op zolder.

Partners

Partners van Casius