Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dakraam van 55 bij 78 inbouwen:

Dakraam van 55 bij 78 inbouwen

Wat kost het om in een nieuw dak een dakraam te laten inbouwen van 55 bij 78 cm? Het dak is nog niet voorzien van isolatie, die wordt naderhand pas in geblazen. Het is een houten huis met een lage dakrand van ongeveer 3,50 meter hoog.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam van 55 bij 78 inbouwen uit heel Nederland:

Tuimelraam laten plaatsen

Ik wil een dakraam tuimelraam van 55 x 98 laten plaatsen, er zit al een raam van dezelfde maat in. Het gaat dus om alleen uithalen en nieuwe plaatsen.

Oude dakraam laten vervangen

Ik wil mijn oude dakraam laten vervangen door een nieuwe, inclusief bijbehorende materiaal. Buitenmaat is circa 64 x 130 cm, binnenmaat (glas) is circa 55 x 123 cm. Graag zie ik voor de zekerheid een en ander eerst goed nagemeten. De maten komen namelijk niet overeen.

Dakraam vernieuwen

Graag laten wij ons dakraam vernieuwen. De afmetingen bedragen 47 cm breed en 55 cm hoog. Graag willen we een kunstof dakraam.

Dakraam van Velux op zolder plaatsen

Velux dakraam plaatsen op de zolder. Afmeting is 55 x 78 cm (tuimel). Deze is groter dan de vorige, die door de storm stuk geslagen. Op het dak liggen dakpannen.

Zolderraam vervangen

Het oude zolderraam is stuk. Het zolderraam moet worden vervangen het oude heeft een maat van 48 x 57 cm. Graag een Fenstro dakraam van 45 x 55 cm van Gamma.

Klein dakraam vervangen

Graag wil ik een klein dakraam laten vervangen van ongeveer 55 x 45 cm. Ik wil dit graag door een vakman laten inmeten en monteren. Ook krijg ik graag advies welk dakraam ik hiervoor het beste kan kopen.

Vervangen van een dakraam door een groter model

Ik heb in mijn badkamer een dakraam van 46 x 96 cm dat aan vervanging toe is. Ik wil daar graag een groter model Velux dakraam laten plaatsen met de maat 55 x 98 cm. Het gaat om een model CK04 dat al wit afgelakt is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Klein dakraam vervangen

In onze jaren '50 woning zit nog een oud metalen zolderraampje van ongeveer 40 x 50 cm. Dat raampje is in slechte staat en we hebben er nu lekkage. Ik ga bij Gamma een Fenstro dakraampje van 45 x 55 cm kopen en wil dat graag door een vakman laten plaatsen. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Klein dakraam installeren

Ik wil volgend voorjaar in het toilet op mijn 1e verdieping graag een dakraampje laten plaatsen. Er zit nu nog geen raampje in. Ik zal hiervoor het dakraam van 45 x 55 cm van het merk Balio aanschaffen. Ik ontvang graag uw offerte voor het plaatsen.

Klein dakraam vervangen

Ik wil op mijn zolderverdieping een klein dakraam laten vervangen. Het gaat om een Fenstro dakraam blank, afgelakt, van 45 x 55 cm zoals de Gamma die verkoopt. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave.

Partners

Partners van Casius