Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vide dichtmaken:

Vide dichtmaken

Afhankelijk van de prijs willen we onze vide dichtmaken boven onze woonkamer. De breedte is 4.27 meter en diepte is 1.51 meter. Wat zou ons dat gaan kosten? De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd. De afvoer van het afval mag apart worden genoteerd op de offerte.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vide dichtmaken uit heel Nederland:

Vide dichtmaken

Ik wil de vide dichtmaken met behoud van de wenteltrap. Om het trapgat moet dan iets komen ter voorkoming van valgevaar. Zelf denk ik aan doorzichtig materiaal zoals kunststof. Om toch zo veel mogelijk lichtinval te behouden is het aanbrengen van glasplaten in de vloer gewenst. De vide is 4 meter breed en 1.40 meter diep. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vide dichtmaken

Op de begane grond hebben wij een keuken, eerste etage de woonkamer. Hiertussen de vide van ongeveer 16 m2 (5,30 x 3.00) Deze willen wij dicht maken. Tussen de 2 muren is een stalen balk bevestigd, waar wij een houten bekisting om hebben geplaatst, De vide willen we dichtmaken met houten balken en een vloer, hierin elektriciteit en verwarming verwerkt. Plafond van de keuken hoeft dan niet dicht.

Plafond aanbrengen en daarmee vide dichtmaken

We hebben een huis op het oog en er al een bod op gedaan. In de woonkamer loopt het plafond hoog door tot de tweede verdieping. Deze vide willen we over een ruimte van 7.60 bij 4.30 meter breed dicht laten maken. Tussen de begane grond en de eerste verdieping. Er moet alleen een plafond aangebracht worden. We willen op de eerste verdieping 2 slaapkamer's, dus het plafond moet stevig zijn. De woning is van 1998. Wat zou ons dat gaan kosten? Een indicatie is op dit moment voldoende.

Vide boven de woonkamer dichtmaken

Hoe duur is het om een vide dicht te maken op een eerste verdieping. Gaat om een modern huis, 2006, betonnen wanden. Op de nieuwe vloer wil ik een keuken installeren, maar het hoeft van mij geen betonnen vloer te zijn. Liever hout constructie en leidingen erin weggewerkt. Oppervlakte dicht te maken vloer 9 m2. Huis is 5.70 m breed binnenmaat.

Dichtmaken van de vide

Vide verbinding keuken en woonkamer dichtmaken

Vaste trap naar zolder laten maken

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Een molenaarstrap loopt momenteel via een slaapkamer naar de zolder toe. Indien mogelijk die verplaatsen naar het trappenhuis. De verdiepingsvloer is van beton. Boven het trappengat moet dus een gat gemaakt worden. Optioneel het deel van de vloer in de slaapkamer dichtmaken. Dat is ongeveer 5 x 4 meter, het is een soort vide.

Vide dichtmaken met glazen vloer en wand

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het dichtmaken van de vide tussen de begane grond en de eerste verdieping in onze woning. De oppervlakte is circa 170 x 230 cm. We overwegen hier beloopbaar glas te laten plaatsen, zodat de lichtinval behouden blijft. Op de 1e verdieping willen we daarnaast de treden van de open trap naar de 2e verdieping dicht laten maken en de trap in z'n geheel afsluitbaar maken. Ook hier hebben wij een voorkeur voor een (gedeeltelijk) glazen wand. Graag maken wij een afspraak voor advies en het bespreken van de mogelijkheden.

Vide met glas dichtmaken

Wij willen mogelijk de vide in ons nieuwe huis dicht laten maken met (deels) glas. Hier moet wel op gelopen kunnen worden. Het betreft een vide tussen de begane grond en de 1e etage. De maat van de vide is ongeveer 220 x 90 centimeter. Als dit goedkoper/makkelijker is, mag ook minimaal de helft van de 220 centimeter met glas dichtgemaakt worden en de rest met ander materiaal.

Vide dichtmaken

We hebben een huis op het oog. Wij willen de vide van 0.75 bij 6 meter breed dicht maken tussen de begane grond en eerste verdieping. We zouden eventueel de vide willen dichtmaken met glazen platen. Wat zou ons dat gaan kosten?

Vide dichtmaken

Wij willen onze vide van 2×2. 5 Meter dicht maken tussen de eerste en de 2de verdieping. Wat zou ons dat gaan kosten?