Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vide dichtmaken:

Vide dichtmaken

Afhankelijk van de prijs willen we onze vide dichtmaken boven onze woonkamer. De breedte is 4.27 meter en diepte is 1.51 meter. Wat zou ons dat gaan kosten? De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd. De afvoer van het afval mag apart worden genoteerd op de offerte.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vide dichtmaken uit heel Nederland:

Vide dicht maken met beloopbaar glas

Ik wil een vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken. Vide is 108 x 225 cm groot op de 2e etage. We willen daar een vloer in laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. Nog voor de zekerheid nakijken of de afmetingen kloppen.

Vide met een beloopbare vloer dichtmaken

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken Vide is 108 x 225 cm groot in de woonkeuken. We willen daar een vloer in laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. Materiaal in overleg, of hout (vide deel), of ondergrond waar gietvloer op gegoten kan worden (rest van de keuken). Graag alleen reageren /offreren als U ook gelijksoortige projecten heeft gedaan met referenties.

Vide dichtmaken en extra kamers creëeren

Wij willen graag de vide dichtmaken en zo op de bovenverdieping 3 kamers creëren in plaats van 1 open ruimte.

Vide en trapgat dichtmaken

Ik wil graag in een winkel een vide dicht maken. Deze is ongeveer 25 m2. Ook moet er nog een trapgat van ongeveer 5 m2 worden gedicht. Het gaat om een brandwerend plafond dat geplaatst moet worden.

Vide in de woonkamer middels een beloopbare vloer dichtmaken

Vide is 14 m2 groot in de woonkamer. We willen daar een houten vloer in (de rest van de boven verdieping heeft ook een houten vloer) laten plaatsen. Hierdoor hebben we een grotere bovenverdieping en geen kou val naar beneden van de vide de woonkamer in. In het plafond in de woonkamer willen we spotjes hebben en plafond moet glad afgewerkt worden.

Vide dichtmaken

Ik wil de vide dichtmaken met behoud van de wenteltrap. Om het trapgat moet dan iets komen ter voorkoming van valgevaar. Zelf denk ik aan doorzichtig materiaal zoals kunststof. Om toch zo veel mogelijk lichtinval te behouden is het aanbrengen van glasplaten in de vloer gewenst. De vide is 4 meter breed en 1.40 meter diep. Graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.

Vide dichtmaken

Op de begane grond hebben wij een keuken, eerste etage de woonkamer. Hiertussen de vide van ongeveer 16 m2 (5,30 x 3.00) Deze willen wij dicht maken. Tussen de 2 muren is een stalen balk bevestigd, waar wij een houten bekisting om hebben geplaatst, De vide willen we dichtmaken met houten balken en een vloer, hierin elektriciteit en verwarming verwerkt. Plafond van de keuken hoeft dan niet dicht.

Plafond aanbrengen en daarmee vide dichtmaken

We hebben een huis op het oog en er al een bod op gedaan. In de woonkamer loopt het plafond hoog door tot de tweede verdieping. Deze vide willen we over een ruimte van 7.60 bij 4.30 meter breed dicht laten maken. Tussen de begane grond en de eerste verdieping. Er moet alleen een plafond aangebracht worden. We willen op de eerste verdieping 2 slaapkamer's, dus het plafond moet stevig zijn. De woning is van 1998. Wat zou ons dat gaan kosten? Een indicatie is op dit moment voldoende.

Vide boven de woonkamer dichtmaken

Hoe duur is het om een vide dicht te maken op een eerste verdieping. Gaat om een modern huis, 2006, betonnen wanden. Op de nieuwe vloer wil ik een keuken installeren, maar het hoeft van mij geen betonnen vloer te zijn. Liever hout constructie en leidingen erin weggewerkt. Oppervlakte dicht te maken vloer 9 m2. Huis is 5.70 m breed binnenmaat.

Dichtmaken van de vide

Vide verbinding keuken en woonkamer dichtmaken