Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plaatsen van dakkoepels:

Plaatsen van dakkoepels

Ik wil graag een offerte van 2 dakkoepels die ook open gezet kunnen worden. 1 koepel van 40 x 40 cm en een 60 x 60 cm. De koepels komen in een betonnen dak. Wat zijn hier de kosten voor inclusief plaatsen, Koepels mogen handbediend zijn.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van dakkoepels uit heel Nederland:

Dakkoepels of lichtstraatjes plaatsen

Ik ben op zoek naar 2 dakkoepels of lichtstraatjes, 1 op de keukenuitbouw en 1 op de entree. Beide hebben dezelfde maat, dagmaat 1.14 x 2.008 meter. Het verschil is dat de lichtstraat/-koepel op de keuken uitbouw open moeten kunnen voor ventilatie, die van de entree niet. De platte daken zijn van bituum.

Dakkoepels vervangen

Ik wil twee nieuwe dakkoepels laten plaatsen die transparant zijn. De gaten van de koepels zijn 95 bij 65 cm maar het glas is kleiner.

Dakkoepels plaatsen op bedrijfspand

Ik wil in mijn bedrijfspand dakkoepels geplaatst hebben. Ik zou graag verschillende offertes willen hebben voor verschillende afmetingen omdat ik niet weet hoe groot deze zouden moeten worden. Daarnaast wil ik ook een offerte met en zonder kosten van materiaal.

Houten terrasoverkapping plaatsen

Boven ons betonnen terras willen wij een houten overkapping van 2500 x 6000 en 2830 mm hoog. In het platte dak 2 ramen veiligheidsglas van 1200 x 1200 mm in verlengde van de dakkoepels van onze keuken. Dan iets van 6 palen 150 x 150 met afgeschuinde kanten en binten. Balustrade met twee uitgangen naar tuin, dakbedekking zwart (fohnspul), regenpijpen zijn er al, vloer doen we zelf.

Uitbouw aan de achterzijde plaatsen

Ik wil graag een uitbouw realiseren van 5 meter (b) bij 3 meter(l) bij 3 meter (h). Het liefst zou ik hiervan een gedeelte als serre hebben en een gedeelte als rechte uitbouw (breedte verhouding 3 meter serre, 2 meter vaste uitbouw. (optie 2 in attachment). Mocht dit voor mij niet uitkomen dan is het ook nog een optie om geheel een rechte uitbouw te maken met dakkoepels voor licht. (optie 1 in attachment). Betreft een benedenwoning uit 1900, de achtergevel moet grotendeels verwijderd worden. Graag ontvang ik voor beide opties een indicatie van de kosten inclusief gehele afwerking.

Dakkoepels in een bedrijfsruimte plaatsen

Meer licht in bedrijfsruimte met plak dak. Ongeveer 2/3 koepels van 100x100cm

Draai/kiepramen en dakkoepels plaatsen

Wij willen graag 2 draaikiepramen laten plaatsen. Deze moeten komen in een bestaand kozijn waarin op dit moment een smal vast raam en een smal draairaam zitten. Deze beiden worden dan vervangen door één draaikiepraam van ongeveer 95 cm x 130 cm hoog (geschatte buitenmaat kozijn). Voorzien van HR++ glas en ventilatierooster. Het gaat dan om twee draaikiepramen die naast elkaar komen (naast elkaar gelegen slaapkamers). De plek is in een soort dakkapel op de eerste verdieping aan de achterzijde van de woning. Zie foto's in bijlage. Foto 1 betreft de ramen die vervangen moeten worden, foto 2 laat de situatie bij onze buren zien waarbij twee ramen reeds door 1 draaikiepraam zijn vervangen. Lichtkoepels Tevens willen wij twee lichtkoepels (dakramen) laten plaatsen in een plat dak. Afmetingen ongeveer 70 x 130 (?). De dakramen moeten kunnen ventileren (handmatig bedienbaar is voldoende), voldoende isoleren en inbraakbestendig zijn. Een raam komt in de badkamer en een raam in een slaapkamer. Het raam in de slaapkamer moet worden voorzien van een verduisteringsgordijn o.i.d. Het platte dak is voorzien van een bitumenlaag met grind en ongeveer 6 of 8 cm isolatie en betreft het dak van de begane grond. Wij hebben een voorkeur voor iemand die beide deel klussen kan uitvoeren.

Dakkoepels plaatsen in een betonnen dak

Na de bouwvak wordt er gestart met de bouw van onze nieuwbouwwoning, die naar verwachting in juni 2017 zal worden opgeleverd. Wij willen na de oplevering graag twee lichtkoepels in het dak van onze woonkamer laten plaatsen. Het dak bestaat uit een betonnen kanaalplaatvloer, voorzien van isolatieplaten en een bitumineuze dakbedekking met daarop grindballast. De twee lichtkoepels moeten allebei een afmeting hebben van ongeveer 1.2 x 1.2 meter. Wij willen vaste, dubbelwandige en transparante koepels. De binnenzijde moet ook worden afgewerkt. Wij horen graag over de mogelijkheden en de kosten voor het plaatsen hiervan.

Nieuwe dakkoepels met HR++ glas plaatsen

In de uitbouw van mijn woonkamer zijn twee Velux dakkoepels (afm. 1,00 x 1,00m) gemonteerd. Inmiddels na 24 jaar begint de isolatielaag tussen de dubbele beglazing te verbrokkelen. Ik wil deze nu laten vervangen door twee nieuwe koepels met HR++ glas en een elektrisch bedienbare zonwering aan de buitenzijde. Ik ben niet aan merk gebonden en hoor graag van u wat tot de mogelijkheden behoort.

Dak- / lichtkoepels laten plaatsen

Graag zou ik een offerte willen vragen voor het plaatsen van 2 grote dakkoepels, 1,5 x 1,5 meter en het maken van een interne afvoer van het platte dak. Het water blijft er nu in een hoek op staan. Is het mogelijk dat iemand vrijdagochtend as langskomt?