Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeur laten plaatsen:

Schuifdeur laten plaatsen

Wij willen graag een schuifdeur laten plaatsen tussen de woonkamer en hal. Op dit moment zit er een standaard opdekdeur in. De schuifdeur moet de gang in schuiven. Boven deur zit nu een raampje, deze mag eventueel weg. De afmeting tot aan het plafond is 243 cm en de deur breedte is 95 cm.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur laten plaatsen uit heel Nederland:

Zwart stalen/aluminium deuren monteren

Ik wil graag een offerte ontvangen voor het laten maken en plaatsen van onderstaande deuren: - 2 x een enkele taatsdeur in de afmeting 80x260 cm Worden beide in de hal geplaatst voor toegang naar een zijkamer/keuken. - 1 x dubbele taatsdeur, afmeting per deur 80x260 cm (2 deuren) Worden in de hal geplaatst als toegangsdeuren naar de woonkamer. Wanneer mogelijk. 1 dubbele schuifdeur met railbevestiging voor op de wand, afmeting per deur 80x260cm (2 deuren) (alleen met railbevestiging op de wand, voor schuifdeuren in de wand is geen ruimte. Alle deuren in 3-vlaks verdeling met smalle profielen. Type greep in overleg. Het betreft een woning op de 1e verdieping met houten verdiepingsvloeren zonder vloerverwarming. De binnenmuren bestaan uit drijfsteen. (woning 1900) Op dit moment wordt er verbouwd en is er derhalve ruimte om zaken aan te passen.

Schuifdeur plaatsen naar tuin

Ik zou de mogelijkheden willen weten voor het plaatsen van een schuifdeur of harmonicadeur op de plek van het kozijn naar de tuin toe. De afmeting van het kozijn is ongeveer 2.50 meter breed en 2.50 meter hoog. Onder het huidige buitenraam zit een buiten kraantje die dan ook verplaatst moet worden.

Inbouwkast afwerken met schuifdeur

In wil graag een schuifdeur plaatsen voor een kast. Ik heb een inbouwkast, maar die wil ik dichtmaken met een schuifdeur. Rails moeten er ook bij. Graag wil ik weten wat de kosten zijn voor het monteren.

Douchedeur laten plaatsen

Ik wil graag een douchedeur kopen, maar wat kost het om hem te plaatsen? Het zal gaan om een schuifdeur met 2 wanden. Geen voorwerk nodig, kan gelijk geplaatst worden.

Schuifdeur voor nis plaatsen

In een nis in de muur wil ik graag 2 kledingroedes bevestigen en ik zou er graag een schuifdeur voor geplaatst hebben. De nis is 60 cm breed en 2.32 meter hoog, muur tot plafond. Ik wil dit het liefst zo eenvoudig mogelijk met een meubelpaneel als deur.

Nieuwe tuin aanleggen

Onze tuin de oude beplanting weghalen, schuttingen verwijderen en twee terrassen aanleggen, eventueel nieuwe schutting plaatsen met een schuifdeur erin, de tuin egaliseren en gras aanleggen. Ik zal hier zelf fulltime bij helpen.

Schuifdeur in de douche laten plaatsen

Douchedeur verwijderen en nieuwe plaatsen in nis 120 x 195 cm. Ik regel zelf de nieuwe deur. Eventueel met afvoeren, dit ligt aan de meerprijs.

Dakuitbouw realiseren

Wij willen een uitbouw realiseren op de 2e verdieping van 2.30 x 5.10 meter met schuifpui. Locatie is goed bereikbaar. Complete offerte inclusief materialen. De wensen zijn als volgt: Op de 2e verdieping willen we graag een Dakuitbouw Dak uitbouw van +/- 2,3 meter diep bij 5.50 mtr breed (zie bijlage) ipv 2 raampartijen, een schuifdeur, en behoudt raam linkerzijde (zie foto) Trekken van 2 loze leidingen van 2e verdieping naar meterkast tbv aansluiten zonnepanelen. plaatsen van een gibo wand voor het realiseren van een was/droog ruimte. In de casco badkamer 2e verdieping, willen we graag een badkamer realiseren. loodgieter werkzaamheden, leidingen verleggen, hangend WC closet installeren. Electriecien werkzaamheden, Electra leidingen verleggen, licht schakel punt verleggen. Tegelzetter werkzaamheden, cementen dekvloer aanbrengen Tegelwerk wanden (28m2) Stucadoor werkzaamheden 15m2 stucwerk (wanden Op de 1e verdieping zouden we onder de bestaande ramen twee aparte ramen van 75 X 40(deze hoeven niet open te kunnen) (zie foto Raampartij 1e verdieping.jpg) Op de begane grond willen we boven de bestaande ramen/schuifpui 3 enkele ramen, waarvan de buitenste 2 wel open kunnen (kantelraam) (hier geen foto van) -------------------------------------------------- bijgevoegde foto's + plattegronden van 2e verdieping in huidige staat en toekomstige staat. foto's van de 2e verdieping toegevoegd, en aangezicht foto van uitbouw, zoals deze reeds bij buren gerealiseerd is. Het liefst hebben we voor: de dakuitbouw realisatie een offerte, de badkamer realisatie een offerte de raampartij 1e verdieping en begane grond een offerte.

Badkamer op de zolderverdieping maken

Graag willen wij een offerte ontvangen voor de volgende deuren. Wij gaan in de badkamer op zolder in de douche een stalen paneel plaatsen en de scheiding tussen slaap en bad gedeelte. Voor het laatste deel willen wij eigenlijk gebruik maken van een schuifdeur. In de bijlage is het plan bijgevoegd.

Wanden plaatsen om een kamer te bouwen

In de woonkamer wil ik een slaapkamer laten maken met schuifwand. Het gaat in totaal om twee wanden, met in één wand een schuifdeur en in de andere wand een aantal ramen voor de lichtinval van de keuken. Lengte van de wanden is circa 3 x 3.5 meter.

Partners

Partners van Casius