Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeur laten plaatsen:

Schuifdeur laten plaatsen

Wij willen graag een schuifdeur laten plaatsen tussen de woonkamer en hal. Op dit moment zit er een standaard opdekdeur in. De schuifdeur moet de gang in schuiven. Boven deur zit nu een raampje, deze mag eventueel weg. De afmeting tot aan het plafond is 243 cm en de deur breedte is 95 cm.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur laten plaatsen uit heel Nederland:

Dubbele schuifdeur in bijkeuken plaatsen

We willen graag een dubbele schuifdeur in onze bijkeuken (hoogte 240cm x breedte 196cm) laten maken, over de volledige breedte tussen de muren. Onze vraag is of dit mogelijk en zo ja wat gaat dat kosten?

Schuifdeur installeren voor een vaste kast

Ik wil een vaste inbouwkast laten voorzien van een schuifdeur. Na overleg met een klusadviseur bij Gamma heb ik begrepen dat ik de volgende producten moet aanschaffen om een schuifdeur te kunnen laten plaatsen: 1) StoreMax rail t.b.v. H60 metaal zilver 200x3,2x3,1 cm voor € 21. 99 2) StoreMax wielset t.b.v. H60 metaal wit 2 stuks voor € 37. 69 3) Storemax deurplaat Kashmir / Antraciet 255x101,5 cm voor € 49. 95; deze moet op maat gezaagd worden (zie bijgevoegde foto voor afmetingen) Graag verneem ik hoeveel het mij kost om dit zo spoedig mogelijk door een vakman te laten monteren

Tussenwandje met (schuif)deur plaatsen

Tussenwandje plaatsen woonkamer ongeveer 3,5 meter lang, hoogte weet ik niet exact maar normale woonkamer hoogte. Moet een deur inkomen mag ook schuifdeur zijn in verband met ruimte besparing. Geluidsisolatie is meest van belang.

Binnenwand plaatsen met deur

Ik wil een open kamer een gesloten kamer maken met deur. Graag een binnenwand plaatsen met deur. Er kan niet in de vloer geboord worden in verband met vloerverwarming. Ik sta open voor ideeën zoals een schuifdeur. Opening is 1 meter 58 bij 2 meter 65.

Voorzetwand en verlaagd plafond plaatsen

Ik wil graag een tweetal klussen in een nieuwbouwwoning uit laten voeren. 1. Voorzetwand t.b.v. een schuifdeur, 2.90 meter hoog en 1.60 meter breed; 2. Verlaagd plafond met spots, 1.60 meter breed en 3.50 meter lang. Graag een offerte inclusief montage en materiaal.

Schuifdeur in douche plaatsen

Ik wil een schuifdeur in de douche laten plaatsen.

Metalen (taats)deuren plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en woonkamer. Maat ongeveer 100 x 205 cm. Daarnaast willen wij in de gang een schuifdeur met dezelfde uitstraling en ontwerp van 180 cm * 220 en een vast paneel van het zelfde formaat en uitstraling. Glas in een metalen, poedercoated frame.

Stalen schuifdeur plaatsen

Graag zou ik willen weten wat het kost om een stalen schuifdeur in mijn woning te plaatsen. Het betreft een scheiding tussen keuken en woonkamer waar momenteel een dubbele scharnierdeur met 2 zijlichten en bovenlicht zit. De afmetingen zijn 257 cm hoog en 247 cm breed. Graag zou ik één vast deel willen en een schuifdeel dat net zo breed is als het vaste deel. Elk deel mag uit 3 of 4 gelijke ramen bestaan (dus totaal 6-8 ramen). Tevens zou ik graag de opties softclose en veiligheidsglas willen. In de bijlage heb ik een foto van de huidige situatie toegevoegd en een schematische schets met daarin een voorbeeld.

Zwart gepotdekselde schuttingen leveren en plaatsen

Wij willen graag een zwart gepotdekselde schutting van 2 meter hoog en het liefst zo breed mogelijke planken. De palen achter de planken/ met korte tussenruimte. Op een manier dat de palen nagenoeg niet te zien zijn (waardoor de planken overlopen in elkaar). Circa 28 meter aan de achterzijde van het huis met twee hoeken. Aan de voorzijde 12 meter langs de oprit op eenzelfde wijze alleen dan 1 meter hoog. Voor beide schuttingdelen afgewerkt met een bovenplank. Aan de achterzijde tevens een poortdeur, het liefst verwerkt in de schutting als een schuifdeur. Belangrijk is de kwaliteit! Kwaliteit hout, stevige palen, rvs schroeven.

Stalen schuifdeur plaatsen

Ik ben opzoek naar een stalen schuifdeur van 90 cm met bijvoorbeeld een verdeling van 30-60 cm met 3 hoogtes erin verwerkt. Daaraan vast in een hoek van 90 graden een wand van 1.40 meter verdeling met 3 hoogtes. Totale hoogte is 2.48 meter. Kunt u hier een prijsindicatie van geven? Er staat nu een wand, de ingang word naar de keuken gemaakt. De wand verwijderen doen wij zelf. Alvast bedankt. Met vriendelijk groet.

Partners

Partners van Casius