Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor scheidingswand met deuropening op zolder plaatsen:

Scheidingswand met deuropening op zolder plaatsen

Betreft en scheidingswand met metalen skelet, in de breedte van de zolder plaatsen, met in het midden een deuropening. Wand moet worden afgetimmerd met gipsplaten. De zolder is ongeveer 4,5 meter breed en de wand moet tussen de schuine daken geplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Almere (Flevoland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor scheidingswand met deuropening op zolder plaatsen uit heel Nederland:

Scheidingswand plaatsen met schuifdeur

Opsplitsen woonkamer om extra slaapkamer te maken. Meer informatie: - breedte 5160 mm - hoogte 269 mm Scheidingswand dient geluiddicht te zijn door middel van isolatie. Graag frame met hout. Tevens een een deuropening voor een schuifdeur op rail. Verder rekening houden met klein elektrawerk. Opdracht zal 1e week van mei moeten worden uitgevoerd. Materiaal opnemen in de offerte.

Zolder splitsen in 2 slaapkemers

Van een bestaande slaapkamer op zolder moeten twee kamers gemaakt worden. Er moet een scheidingswand geplaatst worden en er moeten twee deuren geplaatst worden. Deze deuren moeten aansluiten in een V op de huidige deuropening. Electra moet ook uitgebreid worden.

Jaren '30 appartement verbouwen

Ik wil graag mijn appartement laten verbouwen. Het gaat om het slopen van de ensuite, het maken van een extra deuropening in de gang, plaatsen van deurkozijn en een oude ensuite deur. Plaatsen van een nieuwe scheidingswand/badkamerwand. Herstellen van het plafond ter plaatse van gesloopte ensuite. Stucen kleine slaapkamer vloeroppervlak ongeveer 7 m2. Slopen en stucen oude keuken.

Scheidingswand plaatsen en deuropening creëren

Wij willen de orginele indeling van 3 slaapkamers boven terug brengen door een scheidingswand te plaatsen en de orginele deuropening weer open te breken en daar een deurpost en deur te plaatsen. De muur is 2.50 meter en er moet nog n sleuf in de laminaat gefreest worden daarvoor. Materiaal voor de wand en deur(kozijn) kunnen we eventueel zelf regelen.

Scheidingswand slaapkamers

Van een slaapkamer die voorheen uit 2 kamers bestond, willen we weer in de oude staat terug brengen. In grote lijnen: - Scheidingswand maken met cellenbeton - Kozijn & Deuropening maken voor doorgang naar de nieuw gecreeerde slaapkamer. - Ook leveren van de materialen.

Klussen in huis

Wand plaatsen, stucwerk en afwerklat in keuken. Trappenkast, deur, verlichting en stucwerk in woonkamer. Buitenverlichting en contactdozen (waterdicht) op terras. Gordijnrails ophangen woonkamer en slaapkamer 1. CAI-bekabeling slaapkamer 1, 3 en 4. Scheidingswand en stucwerk op zolder. Deur slaapkamer 5 (2e overloop). Wandje plaatsen, stucwerk tbv inloopkast (2e overloop). Deuropening 4e slaapkamer tbv inloopkast (2e overloop). Verlichting en contactdoos in inloopkast (2e overloop). Lichtpunt plafond en extra contactdozen slaapkamer 4 en 5. Verwarming slaapkamer 4 doortrekken naar slaapkamer 5. Aan- en afvoer koud water, wastafel en betegeling slaapkamer 5. Betegeling CV-ruimte (vloer en wand). Lichtschakelaar en contactdoos slaapkamer 5. Slot tuindeuren. Vanaf 15 augustus.

Er zit al een scheidingswand in, maar er ...

Er zit al een scheidingswand in, maar er moet nog een scheidingswand worden geplaatst om de grote ruimte te delen en een plafond of vide worden gemaakt voor opslag. Verder moet er een deuropening gemaakt worden voor een van de nieuw gecreerde kamers met een deur.

Aanbrengen van schuifdeuren voor een ...

Aanbrengen van schuifdeuren voor een glazen scheidingswand en deuropening tussen woonkamer en slaapkamer. (mogelijk aan beide zijden van de scheidingswand) De schuifdeuren zodanig maken dat zij zoveel mogelijk geluid dempen wanneer ze gesloten zijn.

Scheidingswand van gips plaatsen (4,93 ...

Scheidingswand van gips plaatsen (4,93 m. x 2,50 m.), deuropening zagen (4,93 m. x 0,95 m.), deur met bovenlicht plaatsen.

Zolder: bewandelbare vliering 540x320cm ...

Zolder: bewandelbare vliering 540x320cm ongeveer 230cm hoog met flizotrap; 1 scheidingswand ongeveer 690cm lang (12cm dik) van gipsplaten (12mm dik) op zolder, 2 deuren (80cm) Zolder: 2 veluxdakramen 118x114cm plaatsen. Badkamer: een bad plaatsen van 180x80cm, watertoevoer voor wasmachine en wasmachine aansluiting maken, watertoevoer en afvoer voor 2 wastafels maken, wc-pot 20à30cm naar de muur verplaatsen, wastafelsplaatsen. Keuken: scheidingswand 253cm lang 7cm dik met een raam 100x90cm beginend op 100cm in het midden van de muur, een deuropening 80 cm zonder deur; de kastjes op maat maken, een aanrechtblad (donkergraniet ongeveer 540x60 incl plaats voor oven en duoafwasbak + 173x62cm + 161x30cm) plaatsen; onderkasten 297x60, 57x62 en hoekkast 90x90 met een deur ca. 42cm.