Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Almere of directe omgeving.

5129 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: dubbele industriële deuren voor vakantievilla's, nieuwe kozijnen in monumentenpand monteren, taatsdeuren en -ramen met aluminium frame plaatsen, taatsdeuren laten plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in winkel maken, kozijnen van hele woning vervangen door kunststof, slanke taatsdeuren naar tuin installeren, rotte vloerbalken vervangen, kamerscheidende taatsdeuren plaatsen, kozijn met taatsdeuren in een wand, stalen draaideuren plaatsen met vlakverdeling en 8 ruitjes, taatsdeur plaatsen, stalen dubbele taats- of schuifdeur monteren, eet- en woonkamer scheiden met pendeldeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Almere:

Zolder indelen met goede isolatie

Wij willen de zolder indelen in 2 slaapkamers en 1 washok zoals getekend in bijlage. Lichtpunten zitten er al, behalve de washok. Stopcontacten zitten ook. We willen alleen 1 lichtpunt in de washok en de kamers indelen met 3 deuren in totaal. Graag wil ik weten hoeveel het ongeveer zal kosten. Het huis is volgend jaar pas klaar(nieuwbouw).

Lichtkoepels op plat dak plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 2 lichtkoepels, 50 x 50 cm, in een plat dak.

Open klompenhok plaatsen bij chalet in Nijkerk

Ik wil een open houten klompenhok laten plaatsen bij een chalet in Nijkerk. De afmetingen zijn 2 meter breed, 2 meter diep en 2.5 meter hoog. Er moet een trapje/opstap worden gemaakt. Er moeten 2 wanden opkomen van ongeveer 80 cm hoog. Het moet los geplaatst worden tegen het chalet. Kan iemand op basis van deze gegevens een prijsindicatie doen?

Vensterbanken maken en monteren

In ons huis hebben wij nog een aantal kale vensterbanken (of er zit behang overheen). Wij zouden graag door ons hele huis dezelfde vensterbanken willen hebben. Het gaat om 7 vensterbanken in totaal. Onze voorkeur gaat uit naar een lichte tint qua kleur en onderhoudsvriendelijk materiaal.

Vide dichtmaken

Afhankelijk van de prijs willen we onze vide dichtmaken boven onze woonkamer. De breedte is 4.27 meter en diepte is 1.51 meter. Wat zou ons dat gaan kosten? De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd. De afvoer van het afval mag apart worden genoteerd op de offerte.

Plaatsen van dakkoepels

Ik wil graag een offerte van 2 dakkoepels die ook open gezet kunnen worden. 1 koepel van 40 x 40 cm en een 60 x 60 cm. De koepels komen in een betonnen dak. Wat zijn hier de kosten voor inclusief plaatsen, Koepels mogen handbediend zijn.

Schuifdeur laten plaatsen

Wij willen graag een schuifdeur laten plaatsen tussen de woonkamer en hal. Op dit moment zit er een standaard opdekdeur in. De schuifdeur moet de gang in schuiven. Boven deur zit nu een raampje, deze mag eventueel weg. De afmeting tot aan het plafond is 243 cm en de deur breedte is 95 cm.

Scheidingswand met deuropening op zolder plaatsen

Betreft en scheidingswand met metalen skelet, in de breedte van de zolder plaatsen, met in het midden een deuropening. Wand moet worden afgetimmerd met gipsplaten. De zolder is ongeveer 4,5 meter breed en de wand moet tussen de schuine daken geplaatst worden. Graag ontvang ik een offerte.

Houtrot in verticaal kozijndeel verhelpen

Ik heb een kozijn op de eerste verdieping, waar houtrot in zit in het onderste stuk van het verticale kozijndeel dat is circa zo'n 15 cm. De werkplek is goed bereikbaar.

Lichtkoepel plaatsen

Ik zou graag een indicatie willen ontvangen voor het plaatsen van een lichtkoepel op het platte dak van de woonkamer. De koepel zal ongeveer 1 bij 1.50 meter moeten worden.

Louvredeuren op maat laten maken

Ik wil 2 opdek louvre deuren laten maken. Deze moeten 83 cm bij 201,5 cm worden. De ene moet linksdraaiend zijn en de ander rechtsdraaiend.

Lichtkoepel plaatsen

Het plaatsen van een dak koepel op een garage met een betonnen platte dak.

Lekkage bij de schuifpui verhelpen

We hebben lekkage aan houten schuifpui (meranti). Onderdorpel aan binnenzijde wordt nat bij regen. Houtwerk aan binnenzijde wordt nat bij regen en is aangetast.

Boeidelen vervangen door kunststof

De boeidelen van onze uitbouw zijn in de hoeken aan het rotten. Graag zou ik een prijsindicatie ontvangen om dit te laten vervangen (eventueel door kunststof). RAL 9010. Het gaat om ongeveer 17 meter. De hoogte is 30 tot 40 cm. Graag een prijsopgave.

Bedstee onder schuin dak laten maken

Ik wil graag een bedstede + kast op zolder laten maken.

Trapkast maken

We zoeken iemand die een traprenovatie kan uitvoeren op een open trap, en hier een trapkast onder wil maken, en daarna de trap kan dichten. De trap mag daarna bekleedt worden met tapijt en de zijkanten wit geschilderd. Graag ontvangen wij advies met betrekking tot de mogelijkheden voor de trapkast.

Kastdeuren repareren

Drie kastdeuren zijn losgekomen. Scharnier zit nog wel vast aan de deur maar niet meer aan de kast. Schroef draait niet meer in de kast. Het hout is verpulverd op de plek van de schroef. Ook de trapleuning is losgekomen en draait niet meer in de gat van de muur.

Schuifpui vervangen door vast raam

We gebruiken de schuifpui bijna nooit, dus we willen deze laten vervangen door een vast raam. We willen graag een kozijn van kunststof. Afmetingen zijn ongeveer 260 cm bij 190 cm. Graag ontvang ik een offerte.

Trappen voorzien van anti-slip-strippen

Ik zou graag voor onze bedrijf in Almere een offerte aanvragen voor een antislip strip die tegen 1000 keer per dag gebruik tegen kunnen. Het gaat om de de eerste en laatste treden van de trap om zo aan te geven dat er de eerste en laatste trede is. Maten zijn: 14x 220cm 6x106cm 4x119cm 4x110cm met een jaar garantie minimaal

Vlizotrap door een vaste zoldertrap vervangen

Ik wil graag mijn vlizotrap eruit en een gat trap met nieuwe trap in de hoek van de gang en niet in het midden van de plafond. De trap moet dus doordraaien.

Trap renoveren met PVC, laminaat of hout

Bekleden van de trap met PVC, laminaat of hout. Betreft benden en boven trap, de trap beneden is dicht en de boven trap is grotendeels open, de laatste treden zijn dicht. In de dichte trap zit een een kwartslag. Boven is een een draaitrap. Beide trappen hebben 12 treden. De trap is van hout. Graag ontvang ik een offerte.

Loopwagen van schuifpui vervangen

Aluminium schuifpui loopt stroef en maakt herrie.

Houtrot repareren

Wij hebben in een balk van een uitbouw houtrot. Het stuk is ongeveer 1.20 meter breed. Het lijkt er op dat de gehele balk verwijderd dient te worden maar hier ontvangen wij graag advies over.

Houten kozijnen met ramen vervangen door kunststof

Wij hebben op de 1e verdieping van onze woning 2 houten kozijnen met ramen die aan vervanging toe zijn. We willen graag uw offerte voor de vervanging door kunststof. We laten de klus hier graag inmeten en ontvangen daarna uw offerte.

Dakraam monteren en aftimmeren

Ik heb een klein dakraam gekocht met een los gootstuk. Het raam is een showmodel dat al is voorzien van een verduisteringsscherm. Ik wil het dakraam graag laten monteren in mijn pannendak op de zolderverdieping. Er zit daar nog geen raam. Ik laat de binnenzijde ook graag aftimmeren. Ik ontvang graag uw offerte. Ik zal de maat van het raam nog even opmeten en kan die desgewenst aan u doorgeven.