Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Almere of directe omgeving.

5327 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Almere:

Dakraam vervangen

Ik wil graag ons oude kanteldakraam vervangen door een nieuwe. Dit raam is 114 bij 118 cm.

Tussenwand plaatsen en wand isoleren

De garage wil ik splitsen in twee delen. Daarom graag een wand plaatsen met isolatie. Wandmaat 290 x 262 cm en in deze wand een deur die naar buiten open draait. Direct meenemen een voorzetwand met isolatie, tegen de enkelsteens muur in dezelfde garage 300 x 262 cm. Voorkeur voor aluminium met gips en isolatie. Geen schilderwerk nodig. Wel even naden afsmeren. Op de 4e balk (na garagedeur mechanisme) komt de voorzetwand. De wand rechts daarna ook isoleren. Zo instaat er een kleine bijkeuken. Graag ontvang ik een offerte.

Trapleuning terug plaatsen

Maandag 1 januari 2018 ben ik van de trap gevallen van boven naar beneden, alle 13 treden. Goed begin nieuwjaar. Tijdens mijn val grijp je naar de leuning, die had ik ook, Maar, wel los beneden naast me op de grond. De twee leuning beugels in de gips plaat muur zijn er uit getrokken tijdens mijn val. Licht gewond en duizelig was het resultaat. U raad het al; De gaten moeten weer dicht, de beugels terug, en spuitwerk erom heen herstellen. De woning is ook onder voorbehoud verkocht dus het moet er weer goed uit zien. Let op, ik kijk ook verder daar ik het snel gedaan wilt hebben omdat ik ondanks dat deze woning verkocht is meerdere kijkers nog verwacht dus het moet snel gebeuren. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering.

Veiligheids-rozet met kerntrek beveiliging monteren

Graag wil mijn huidige rozet (zie foto) vervangen door een veiligheids-rozet met kerntrek. Dit zelfde ook voor mijn achterdeur. Graag een offerte voor de montage (2x) en de twee rozetten. Graag goed advies. Voor de binnen en buitenkant van de deuren.

Schuttingdeur laten vervangen

We need to replace current schuttingdeur with new one (preferably not wooden one). We would also need to install a lock in that door. What kind of doors do you have and what would be the cost of installation? Best regards

Huidige garage vergroten

Huidige garage is 3 meter breed en 6 meter lang. Heeft kanteldeur (elektrisch). Graag willen we aan de garage een aanbouw laten plaatsen waardoor de garage vergroot wordt. Plat dak. We willen de garage graag vergroten met 3 meter (breed) en 4.50 meter (lengte). Sleuteloverdracht vindt plaats half maart.

Velux GGL SK06 dakraam vervangen

Ik heb een dakraam van Velux GGL SK 06 en dat wil ik laten vervangen door een gelijkwaardig wit (2050) geschilderd dakraam GGL SK06, inclusief gootstuk en waterkerend manchet.

Tuindeur met intercom en camera leveren en plaatsen

Wij willen graag een nieuwe tuindeur met een (van binnen uit te openen) elektrische opener, inclusief bel, intercom en camera welke ook toegang heeft tot onze mobiele telefoon. Oude tuindeur moet losgekoppeld worden voordat de nieuwe er in gezet kan worden. Hoeft niet afgevoerd te worden.

Voordeur afhangen

Ik overweeg een geheel nieuwe deur, of een anti inbraakslot te plaatsen op mijn bestaande voordeur. Indien een nieuwe voordeur, dient deze te worden afgehangen, afgelakt en gemonteerd met het daarbij behorende veiligheidsbeslag onder andere; Driepuntssluiting, scharnieren, briefplaat monteren, anti inbraakstrip monteren. Als ik ga voor enkel een anti inbraakslot slot op de voordeur van mijn woning. Betreft dit het plaatsen van een 1 puntsslot ( 2 keer ronddraaiend) en een penslot. Daarnaast overweeg ik een deur onder aan de trap te plaatsen. Graag na bezichtiging gespecificeerde offertes hiervoor.

Taatsdeuren laten plaatsen

Wij willen graag een taatsdeur laten plaatsen tussen de hal en de woonkamer. Hij zal 2 meter breed worden en gemaakt zijn van staal en glas. de klant zorgt zelf voor de taatsdeur.

Geïsoleerde tussenwand plaatsen in woonkamer

Woonkamer willen opdelen dmv een geïsoleerde tussenstand voor beneden woonkamer. Voor een 3e slaapkamer te kunnen maken

Lekkende kozijnen repareren

Ik zou graag het volgende willen vragen: wij wonen net in ons nieuwe huis en nu lijken de raamkozijn in het huis te lekken. Op sommige plekken is het hout van de kozijnen daar al door aangetast. Beneden hebben we ook 2 grote schuifdeuren en daar zien we in de ochtend ook druppels aan hangen en een klein plasje op de grond staan. Ik vroeg me af of dit iets is wat jullie zouden kunnen oplossen?

Deur aanpassen en plaatsen

Ik wil graag een deur plaatsen in de woonkamer, maar hij is te groot voor de opening. Zoek iemand die de deur kan aanpassen, zodat het in de deuropening past.

Design TV-meubel maken

Ik wil graag een houten designer-tv-meubel laten maken van 360 cm breed, 30 cm diep en 25 cm hoog. Het meubel moet aan de muur gemonteerd worden. Ik wil het houtwerk donkerbruin laten afwerken. Ik heb een impressie bijgevoegd. Ik ontvang graag uw reactie met prijsopgave.

Kasten en bureau tegen schuine zolderwand maken

Zie foto. De 2 witte delen moeten kasten worden waar aan 1 kant hangertjes geplaatst kunnen worden op een stang en in het andere deel allemaal vakken. Ertussen moet een bureaublad komen. Moet 1 strak net geheel worden. Beide kasten open te maken met schuifsysteem of openslaande deuren (in overleg). Afmetingen : hoogte ca 200-220 meter (in overleg). Eerste grote kast ca 1. 50m breed. Buro cam (in overleg). 2e kleine kast ca. 1. 20m breed (in overleg). Graag uw ideeën/voorstellen/foto's/prijsindicaties!

Buitendeur plaatsen

Ik wil graag een buitendeur geplaatst hebben. Er komt èèn slot in de deur. Er komt een raam in de deur. De oude deur wil ik afgevoerd hebben. Er hoeft niet geschilderd te worden. De afmetingen zijn doorgegeven aan de Gamma.

Verlaagd plafond met spotjes boven keukeneiland

Appartement nieuw in Almere Poort, volgende week krijgen we de sleutel. Boven het kookeiland 280*95 moet een verlaagd plafond komen van 15 cm hoog. Het materiaal is gipsplaat met hout. Spotjes en afwerking doet de spackspuiter, die komt op 18 december en dan moet het plafond klaar zijn.

Lichtkoepel plaatsen

Graag een offerte voor 2 lichtkoepels in een platte dak.

Kozijn en deur plaatsen in doorgang van de garage naar de hal

Wij willen de deurpost en deur laten plaatsen door een vakman in doorgang van de garage naar de hal. De gezaagde opening moet worden afgewerkt en het beslag moet worden geplaatst. De deurpost is 2,35 meter hoog en 83 centimeter breed. De klant wil zich graag door de vakman laten informeren over de mogelijkheden in materiaalkeuze.

Leveren en plaatsen van een gehard glazen tussendeur

Ik wil een geharde glazen deur laten plaatsen van 8 mm breed. Het liefst wil ik blank Crepi met loopslot en deurkruk. Als dat niet kan, wil ik graag een normale deur of een taatsdeur met glas erin. Het gaat om een standaard maat van ongeveer 201,5 bij 90 cm.

Glazen binnendeur plaatsen

Ik heb een glazen binnendeur bij PRAXIS gekocht en zelf geplaatst ( 4 jaar geleden) . In verband met leggen van een nieuwe vloer moet deze deur opnieuw worden afgehangen. Wellicht zijn de twee ophangpunten aan vervanging toe.

Trapkast maken

Ik wil in mijn huis de trap achter kant dicht maken en deur maken onder de kast , zodat afgesloten ruimte onder de trap.

Koof maken in keuken

Wij hebben een keuken laten plaatsen, alleen de koof zat niet inbegrepen. We hebben platen en balken voor het geraamte en de schroeven. We zoeken een vakman die de koof kan maken.

Houtrot in de buitendeur herstellen

Wij hebben openslaande deuren. In een ervan zit houtrot. Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het repareren van de deur.

Deuren monteren

Ik wil graag 3 opdek binnendeuren laten monteren, waarvan 1 deur 8 ruitjes heeft die ook gemonteerd moeten worden. We hebben de deuren al gekocht. We ontvangen graag uw offerte.