Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Almere of directe omgeving.

5804 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Almere:

Zolderraam plaatsen schuin dak

Ik zou graag een raam van maximaal 90 cm breed en 80 cm hoog op mijn zolderkamer willen. Ik zag een foto op jullie site van een raam dat naar buiten opengaat, maar misschien is een standaard Veluxraam ook afdoende. Groet, Klaasjan

schuifpui wielen vervangen

houten schuifpui 2x1.5m dubbele beglazing merk GU 27jaar oud wielen en hefmechanisme vernieuwen cq vervangen wielen kraken en piepen deur loopt zwaar

Schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren

Wij hebben in de achtergevel (6 meter breed) op de BG een schuifpui die ik vervangen wil hebben voor kozijnen met daarin 2 openslaande deuren. De pui is 290 breed en 215 hoog. De schuifpui dient afgevoerd te worden. Ik wil graag een indicatie van wat zoiets kost en advies van de vakman.

Vervangen van een dakraam

Wij hebben een Veluxdakraam die we willen laten vervangen. Het gaat om een raam van 114 x 118 cm en dan vervangen voor een kunststof dakraam. We dachten aan een Luxtra comfort van dezelfde afmeting. We willen graag van jullie een offerte.

Slot vervangen buitendeur

Ik wil graag mijn slot vervangen in tuindeur. Het gaat om zowel de binnenkant als de buitenkant van de deur. Het cilinder is nog wel goed. De buitenkant is nog wel intact volgens mij. Het gaat met name dus om het geelde dat in de deurpost zit. De tuindeur is goed bereikbaar via de achterom.

Deur is uit zijn voegen en kozijn lijkt verplaatst

Kozijn voordeur moet goed gemaakt worden. ** CASIUS: Onderzijde zijlicht niet verankerd aan wat een hardstenen onderdorpel lijkt**

Traprenovatie met laminaat met houtnerf en witte stootborden

Traprenovatie 12 treden. Laminaat met houtnerf en witte stootborden. Ook oude tapijt van trap verwijderen

Blokhut repareren of vervangen

Vijfhoekig blokhut van ca. 3 x 3 meter is aan tenminste 2 zijden verrot bij de onderste planken. De vloer ziet ook beschadigd uit. Graag een afspraak maken om een en ander te bespreken.

Rotte steunbalk dakkapel vervangen

De steunbalk van mijn dakkapel is rot. Wie kan deze vervangen en wat gaat dat kosten.

Schuur renoveren

Ik wil de tuin schuur renoveren met nieuwe rabatdelen. Maat +-: 235 x 235 x 140 x 215 hoog. Tuindeur blijft bestaan.

Verzakking van de schuifpui herstellen

Ik zoek een kozijnenspecialist die kan constateren of mijn huidige houten kozijn toe is aan vervanging. De schuifpui is in het midden wat verzakt en gaat moeilijk open. Betreft een houtskeletbouw huis. Het kozijn is 300 cm breed.

Repareren dakrand boeiborden en houtrot onderliggend raamwerk

Op een hoekpunt van de dakrand heeft een boeiboord los gelaten. De boeiborden lijken mij nog goed, maar het raamwerk waarop de boeiborden bevestigd zijn is aangetast door houtrot. Ik denk dat een deel van de boeiborden en het onderliggende raamwerk op het hoekpunt vervangen moet worden.

Houten buitendeur opknappen

Ik wil mijn openslaande deuren en het kozijn laten opknappen aan de achterkant van de woning. Het gaat om deuren van 300 en 100 cm om de hoek. Daarnaast klemmen de deuren ook.

Trapsparing maken

Wil graag een trapsparing laten snijden, voor het kunnen plaatsen van een vaste trap. Het gaat om gestort (bewapend) beton van 200mm dik. Die sparing dient 800x2100 te zijn. Graag zo specifiek mogelijke offerte opstellen. ps. : de verdieping is 240 hoog van de vloerlaag en ook is de dak betreedbaar.

Deur op maat laten zagen

Hallo, Ik wil graag een deur op maat laten zagen. De deur zelf is in de hoogte 2,11 m. De breedte van de bovenkant van de deur is 71,5 cm en de breedte van de onderkant van de deur is 71 cm.

Vervangen velux dakraam

Huidige dakraam Velux GGL 8 vervangen voor een kunststof dakraam in dezelfde maat

Garagedeur door openslaande deuren vervangen

Graag een offerte voor vervanging van een oude roldeur van garage (incl afvoer daarvan) door 2 openslaande onderhoudsvrije en goed geisoleerde garagedeuren. Iedere deur bij voorkeur met een kleine strook glas bovenin (voor daglocht in garage). Minimaal SKG** Kleur nog te bepalen.

Het vervangen van de kozijnen met deur

Ik zoek een kozijnen/deurenspecialist voor het vervangen van 6 deurkozijnen en deuren. De kozijnen zijn nu bruin en de deuren verkleurd. Om een frisse uitstraling te hebben wil ik deze laten vervangen. Ik ben benieuwd wat de prijs is voor aanschaf en plaatsen. Het gaat om de reguliere kunststof kozijnen en reguliere binnendeuren.

Houten trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe houten trap met 1 draai laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Graag ontvang ik een offerte.

Kunststof gevelbekleding leveren en aanbrengen

Graag keralit gevelbekleding aanbrengen op 1e verdieping woonhuis. Op basis van all in prijs

Trap en stootborden bekleden

De trap bestaat uit 15 treden met twee draaien erin en deze willen we bekleden met een trap afdek en met stootborden. De trap is nu niet bekleed, is van hout en geschilderd.

Raam in platdak

Graag zou ik een offerte ontvangen om een dakraam/koepel van 80 x 80 cm die open gaat. Het moet geplaatst worden op een plat dak waar nog geen gat zit.

Vliering (opbergruimte) boven trapgat 2e verdieping

Ik wil graag een vliering/ berging laten maken boven het trapgat van de 2e verdieping. Afmetingen zijn ongeveer 1,5m x 2m. Zie foto.

10x bergingsdeuren vervangen tbv vve

10x bergingsdeuren van hout met kozijn vervangen voor onze vve, incl afmonteren, schilderwerk, correct afhangen etc. Op dit moment zitten er houten deuren die al beginnen te rotten na 7 jaar, wij zijn opzoek naar een goede budgetvriendelijke oplossing. Graag kunsstof en houten opties naast elkaar leggen zodat wij hier een keuze uit kunnen maken.

Lambrisering verwijderen, stopcontact naar voren halen, lambrisering terug + inbouwkast indelen

1) Achter lambrisering zit een (of meerdere) stopcontacten. Deze wil ik graag kunnen gebruiken. Hiervoor zal de lambrisering gedeeltelijk moeten worden verwijderd en daarna hersteld. 2) We hebben een inbouwkast die we graag iets logischer in willen delen. Dit houdt in dat de planken iets moet worden afgezaagd en her ingedeeld moeten worden met nieuwe planken er tussen. Wij houden uiteraard rekening met richtlijnen RIVM.