Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Almere of directe omgeving.

5742 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam, nieuwe houten trap realiseren, garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, schuurdeur zonder glas vervangen, gehele achterpui vervangen, vier ramen vervangen, kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping, plaatsen dakramen en zolder isoleren, draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Almere:

Tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken

Vorige week met de storm is het hele hek van mijn oprit met 2 openslaande deuren kapot gewaaid, dit is al de 2e keer. Planken zijn scheefgetrokken, slot is eruit. Ik denk dat de deuren 1,5 m per stuk zijn, dus in totaal een doorsnee van 3 m. Het frame is rond de 1.80 m van ik denk aluminium, dit ga ik nog controleren, en met hardhouten planken. Graag wil ik de hardhouten deuren, inclusief hardhouten planken en aluminium frame vervangen. Er zijn een aantal planken die hergebruikt kunnen worden. De oprit zit in de achtertuin. Graag de materiaal kosten apart benoemen op de offerte.

Maken van een gat in een muur en het plaatsen van een deur hierin

Ik zoek een deurenspecialist die sloopwerk kan uitvoeren en een deur kan plaatsen. Ik wil graag een brandwerende deur incl. laten plaatsen tussen de garage en de kamer op de begane grond. Hier is nog geen opening voor en deze opening zal dus in de huidige (niet dragende muur) gemaakt moeten worden. Uitvoering bij voorkeur binnen 3 weken.

Opmeten en op maat gemaakte deuren monteren

Voor een kledingkast-open kast wensen we een houten vlakke deur op maat. De breedte is circa 250 cm. De hoogte is kamerhoog (255 cm ongeveer). De deuren moet ervoor komen te hangen. Op de betonnen vloer vloer ligt een laminaatvloer. De kast los van de muren. Graag advies wat hiervoor nodig is. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond) In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 2 of 3

Schuur reparatie

Het betreft een houten schuur waarvan de wanden beginnen te golven, er is reparatie nodig. Hoogte ~2 m, lengte ~ 1. 5 m. Het is een hoekwoning.

Trappen bekleden met laminaat

Wil graag twee trappen laten bekleden met laminaat. Een dichte en open trap. Beide trappen zijn half gedraaid en hebben 13 treden. De open trap helemaal rondom. De dichte trap opclick systeem. Trapkleedjes zijn eraf, maar er zitten nog restanten van de tape op wat wij zelf weghalen. De trap moet dan eerst nog wel licht opgeschuurd worden heb ik begrepen.

Raam rubbers vervangen

Ik zit met het volgende, mijn schuif pui die tocht en wou dus mijn tocht borstels laten vervangen maar ook mijn raam rubbers. Mijn raam rubbers zijn aan de binnen kant nat aan de onder zijden en het lijkt tussen het rubber vandaan te komen, verder wordt mijn pui schuifpui nat boven het lucht rooster rooster.

Lekkage kozijn opsporen en repareren

De rand boven ons kozijn lijkt verbogen waardoor er bij harde regen water naar binnenkomt. Het is een kunststof kozijn van 2 meter breed, en ik wil graag weten hoe dit opgelost kan worden. Het raam is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Velux GGL 808 vervangen voor Velux GGU UK08

Wij willen graag ons dakraam ,Velux GGL 808 laten vervangen voor een Velux GGU UK08. Het raam bevindt zich op zolder. Redelijk makkelijk bij te komen.

Raam vergroten voor meer lichtinval

Wij hebben een raam in de woonkamer van 198 cm breed, en 70 cm hoog. Dit ontneemt veel licht. Wij willen een offerte voor plaatsing van een raam van 198 bij 140 cm. Oude materiaal ook graag afvoeren, soort materiaal in overleg.

Traprenovatie

Ik wil de trap laten doen met overzettreden en stootborden.

Trap omdraaien in de woonkamer en eerste verdieping

De trap draait nu halverwege de woonkamer in. Ik wil deze rechtdoor langs de muur laten lopen.

Ventilatierooster boven dubbelglas ramen door suskast vervangen

Mijn ventilatieroosters laten veel geluid door als ze open staan en daarom vraag ik mij af wat het gaat kosten als ik deze roosters vervang (of kan aanpassen). Ik hoor graag wat de opties zijn.

Maken van Grenen louvre deuren op maat

Voor mijn Franse balkon (zie foto) wil ik in de nis aan de slaapkamerkant een set louvredeurtjes (grenen) laten maken, omdat de maat niet in standaardvorm aanwezig is. De maatvoering is 1.76 m (b) x 2.18 m (h). Aan beide zijden opgesplitst in twee of (liefst) drie deurtjes. De exacte maat wordt bij evt bestelling doorgegeven.

Trap aanpassen

Ik zou de trap graag draaien en dus laten doorlopen naar het raam, daar waar de tafel staat. Is dit mogelijk? Betekend dit dat slecht de draai verwijderd wordt en het nieuwe rechte gedeelte geplaatst wordt?

Trapleuning schuren en lakken

Ik wil mijn trapleuningen laten schuren en lakken. Het gaat over 2 leuningen met een s bocht en 3 korte rechte leuningen. Wat gaat dat ongeveer kosten.

Kamerhoge deur in trapkast maken en planken in trapkast maken

Ik heb kamerhoge kozijnen in de trapkast. Hier moet een deur in gemaakt worden. Ik denk aan twee delen met een magneetsluiting aan de bovenkant. Maar graag advies. Daarnaast moeten er planken in de trapkast gemaakt worden.

Vouwdeur op maat laten maken

Ik wil graag 2 vouwdeuren laten maken voor mijn kleine kamer. 1 vouwdeur zou 2.23 m bij 1.30 m moeten worden. De andere 2.34 m bij 0.86 m. Van welk materiaal ik dit wil, weet ik nog niet, dit zou ik graag met u bespreken.

Deuropening maken in buitenmuur

Ik wil een deuropening laten maken in de buitenmuur naar het dakterras. Er is al een groot raam aanwezig. Onder het raam zijn bakstenen geplaatst die makkelijk in te tikken zijn.

Schuur reparatie

Boven de schuurdeur is het frontje verrot en kan ik zo naar boven kijken. Ook zal om de deur gekit moeten worden om verdere verrotting tegen te gaan.

Dakramen plaatsen

Wij willen op zolder 1 dakraam laten plaatsen en afhankelijk van de prijs misschien zelfs 2. Het zouden dakramen moeten zijn die open kunnen in verband met de luchting van ons washok. Er zitten wel zonnepanelen op ons schuine dak, maar daaronder moet genoeg ruimte zijn voor een 'klein' raam. Graag een prijs voor de levering en plaatsing voor allereerst 1 raam, wellicht willen wij er meer.

Krakende trap repareren

Our wood staircase (1 turn, 15 steps) creaks quite a lot. The house is 8 years old, and the saircase is open in the back, and there is partial carpet on the front side of each step.

2 vaste ramen in schuin dak maken

In het schuine dak boven onze woonkamer van ons bungalowtje willen wij graag 2 vaste dakramen laten plaatsen, breedte van 6 dakpannen en hoogte 4 dakpannen. Graag een breder raampje.

Lekkage bij draai kiepramen verhelpen

Draai kiepraam in dakkapel lekt. Ik vermoed dat het hele raam vervangen moet worden. De afmetingen van het raam zijn 92 cm bij 112 cm hoog. Oude raam graag afvoeren. De nieuwe graag met dubbelglas. Graag heb ik dat er iemand even komt kijken en aan de hand daarvan advies geeft.

Deur afhangen

De voordeur moet opnieuw worden afgehangen. Momenteel hebben wij erg veel last van tocht en de tochtstrip langs de deur lijkt ook aan vervanging toe te zijn. deze klus is voor mij en voor mijn buren.

Dakraampje repareren

Ik heb een klein dakraam van 46 bij 55 cm en hij lekt. Ik wil het laten herstellen. Graag een offerte hiervoor.