Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Almere of directe omgeving.

5482 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Almere:

Terrasoverkapping plaatsen

Tuinhuis met terrasoverkapping wil ik plaatsen in mijn tuin. Deze koop ik bij Gamma, maar heb een vakman nodig om deze te installeren. Volgens mij is er geen sprake van voorwerk, kan gelijk geplaatst worden. Hoeveel kost montage?

Kozijn vervangen

Het betreft een houten kozijn van 1,20 hoog bij 2,80 meter. De bestaande uit 3 delen waarvan een deel open moet kunnen.

Hordeur inmeten en monteren

Ik heb sinds kort een nieuwe pui waar ik graag een hordeur voor zou willen. Kan iemand het voor mij opmeten en plaatsen en wat gaat mij dat ongeveer kosten?

Deurpanelen plaatsen

Het betreft plaatsen van 3 deurpanelen met omlijsting waarvan enkel het middelste paneel een deur betreft. De afmeting is totaal 2.07 meter breed en 2.49 hoog.

Trap bekleden met PVC

Ik wil onze trap met PVC laten bekleden. Graag ontvang ik hier voor een vrijblijvende offerte.

Schuifdeuren in slaapkamer maken

Ik wil graag in onze slaapkamer schuifdeuren plaatsen. Onze slaapkamer heeft een schuine wand en we willen een opbergruimte maken. Het gaat om ongeveer 5 meter lengte wat betreft deze wand. Ik hoor het graag z.s.m.!

Wand plaatsen

Wij willen graag een wand plaatsen tussen 2 kamers met ijzeren staanders en gipsplaat. Alles is aanwezig. De wand moet 360 bij 245 cm worden.

Buitendeur en binnendeur vervangen

Op dit moment hebben wij een buitendeur die wij willen vervangen door een deur met glas of door een vast raam. Tevens hebben wij een binnendeur die wij willen vervangen door een deur met glas. Beide deuren hebben een standaard afmeting. Graag advies wat het beste is en tevens een passende offerte. Vakman regelt materiaal

Verlaagd plafond in de badkamer vervangen

In onze badkamer dient het bestaand verlaagde plafond vervangen te worden. Er is enige tijd geleden waterschade (van bovenaf). Het plafond dient in zijn geheel vervangen te worden, behalve het bestaande frame, deze kan blijven zitten. Er zitten reeds 5 bestaande spots in die overgezet moeten worden. Ook een uitsparing voor de buisventilator welke eveneens weer aangesloten moet worden. Er zitten nu Agnes platen op van 120 x 60 cm op, die nu vervangen dienen te worden in de maat 260 x 60 cm. De afmeting van de badkamer is 200 x 300 cm. Dan te gebruiken 5 stuk van 200 x 60 cm. De plafondplaten dienen aan de zijkant netjes afgewerkt te worden, dit waarschijnlijk in nader overleg. Momenteel zitten deze met hoekplinten gekit tegen de wand (moet er dus af). In de nieuwe situatie heeft niet de voorkeur.

Trap laten renoveren

Het betreft een traprenovatie voor een trap met 13 treden met tweemaal een bocht. Bouwjaar van het huis is 1985. Ik wil de trap met hout of laminaat bekleden. Het gaat om de schopborden en de treden.

Kromme drempels onder deuren herstellen of vervangen

De drempels bij de deuropeningen zijn krom gaan staan, het lijkt alsof ze in het midden van de deuropening hoger staan dan in de hoeken bij het kozijn. Hierdoor sluit de deur slecht af. Gaat moeilijk dicht doordat de tochtstrips aanlopen op de drempel of de deuren kieren enorm in de hoeken van de deuropening zonder de tocht strips. Probleem doet zich voor bij zowel de voor- als achterdeur, graag een offerte dan wel advies voor wat betreft het herstellen of het vervangen van de drempels.

Trap laten renoveren

Ik wil van Praxis het traprenovatiepakket kopen en dit een vakman laten doen. Kunt u mij zo spoedig mogelijk informeren over wat dit kost? Het is nu nog in de aanbieding namelijk. De trap heeft 12 treden en het gaat alleen om de bovenkant van de treden.

Een tussenmuur terug plaatsen

Wij hebben van 2 kamers 1 kamer gemaakt en daarbij een stuk gispmuur verwijderd (zie foto), maar nu willen wij weer 2 kamers hebben i.v.m. het 2e kind op komst. Breedte 182 cm / Hoogte 230 cm /dikte 7 cm. Aan beide kanten zal ook gestuct moeten worden want we willen uiteindelijk gaan behangen of verven.

Houten traptrede van een open trap vervangen

De bezorgers hebben een traptrede van de open trap gebroken. Deze wil ik graag laten vervangen.

Dakraam plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen. Deze is 103 x 170 cm lang. Er moet nog een gat gemaakt worden.

Eiken overzettreden met anti-slip-strips aanbengen

Ik wil Overzettrede eiken met antislipstrip 130 x 40 cm laten aanbrengen op mijn trap.

Traprenovatie van CanDo aan laten brengen

Ik wil mijn trap renoveren met laminaat van Praxis. Het merk is Cando. Het gaat om een betonnen, antraciete trap. Ik heb 12 treden, waaronder 8 kleine en 4 grote treden dat is bij de draai van de trap. Het betreft een trap met 1 draai, linksdraaiend. Graag een offerte.

Pergola op maat laten maken op basis van de tekeningen

Wij willen graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een pergola, steenschotten terras en schutting. Met de houtsoort: douglas, eiken of hardhout. Zie de bijlage voor foto's en tekening met de maatvoeringen.

Bestaand terras door houtcomposiet vervangen

De huidige woning heeft geen tuin, maar een groot terras van 42 vierkante meter. Er liggen nu hardhouten planken en deze dienen vervangen te worden voor houtcomposiet. Ook van een kleiner balkon aan de voorzijde van 11 vierkante meter dienen de hardhouten vlonders vervangen te worden voor composiet. Ik wil een offerte met een all in prijs, dus inclusief houtcomposiet voor totaal 53 vierkante meter en een offerte voor alleen het werk. Bij het grote terras dient er extra versteviging te komen onder het terras. de werkzaamheden moeten gaan plaatsvinden in de 1e week van juni 2018.

Traprenovatie op trappen aanbrengen

Bekleden met CanDo overzettreden. Antislip. Ook de stootborden. Linksdraaiend 12 treden.

Klemmende ramen herstellen

Ik wil graag 3 slaapkamerraampjes die klemmen laten nakijken en repareren. Wij willen namelijk alle kozijnen laten schilderen. Echter, voordat wij dit laten doen, willen we de ramen goed open- en dichtgaand hebben, zodat we niet gelijk de verf er weer af schrapen. Het betreft 3 houten slaapkamer (ongeveer 50 cm bij 1 meter) raampjes op de 1e verdieping! Het eventuele schilderwerk betreft meer dan die drie ramen.

Oplegslot in de voordeur laten plaatsen

Ik wil een nieuw oplegslot in de voordeur laten plaatsen en daarvoor wil ik een slotenmaker inschakelen.

Dorpel, kozijn en schuurdeur renoveren en/of vervangen

Wij hebben een prima houten schuur achter in de tuin, maar de zwakke plek is de deur. Deze heb ik ruim tien jaar geleden laten vervangen. Echter, de deur heeft veel te lijden en het kozijn is slecht, de dorpel inmiddels rot. Ik wil graag een offerte voor het renoveren van dorpel en mogelijk ook kozijn en deur. Bij voorkeur een zodanige renovatie dat ik er voorlopig geen omkijken meer naar heb. Ik wil graag dat iemand langskomt om te kijken of het gerenoveerd of vervangen moet worden. De deur heeft een formaat van 92 bij 212 mm. Het kozijn is 114 mm breed en 222 mm hoog.

Inbraakschade aan kozijn en raam repareren

Inbraakschade aan raampost en kozijn repareren, zowel de buiten alsmede de binnenkant. zie de foto's voor details van de buitenzijde. Ik heb me laten vertellen dat er een schilder met twee componenten verf aan te pas moet komen.

Opdekdeuren binnen af laten hangen

Ik wil 4 (opdek) binnendeuren laten vervangen. De deuren zitten in kunststof kozijnen. Optioneel de deuren lakken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.