Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Almere te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Almere heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Almere u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Almere of directe omgeving.

5713 klanten uit Almere bevelen een bij Casius in Almere aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Almere bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen, voorzijde houten kozijnen naar kunststof kozijnen, slotgat frezen in een deur, deur in dragende muur maken, blokhut ophogen, huidige houten trap verplaatsen of vervangen door nieuwe trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Almere staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Almere:

Traprenovatie

Ik wil de trap laten doen met overzettreden en stootborden.

Trap omdraaien in de woonkamer en eerste verdieping

De trap draait nu halverwege de woonkamer in. Ik wil deze rechtdoor langs de muur laten lopen.

Ventilatierooster boven dubbelglas ramen door suskast vervangen

Mijn ventilatieroosters laten veel geluid door als ze open staan en daarom vraag ik mij af wat het gaat kosten als ik deze roosters vervang (of kan aanpassen). Ik hoor graag wat de opties zijn.

Maken van Grenen louvre deuren op maat

Voor mijn Franse balkon (zie foto) wil ik in de nis aan de slaapkamerkant een set louvredeurtjes (grenen) laten maken, omdat de maat niet in standaardvorm aanwezig is. De maatvoering is 1.76 m (b) x 2.18 m (h). Aan beide zijden opgesplitst in twee of (liefst) drie deurtjes. De exacte maat wordt bij evt bestelling doorgegeven.

Trap aanpassen

Ik zou de trap graag draaien en dus laten doorlopen naar het raam, daar waar de tafel staat. Is dit mogelijk? Betekend dit dat slecht de draai verwijderd wordt en het nieuwe rechte gedeelte geplaatst wordt?

Trapleuning schuren en lakken

Ik wil mijn trapleuningen laten schuren en lakken. Het gaat over 2 leuningen met een s bocht en 3 korte rechte leuningen. Wat gaat dat ongeveer kosten.

Kamerhoge deur in trapkast maken en planken in trapkast maken

Ik heb kamerhoge kozijnen in de trapkast. Hier moet een deur in gemaakt worden. Ik denk aan twee delen met een magneetsluiting aan de bovenkant. Maar graag advies. Daarnaast moeten er planken in de trapkast gemaakt worden.

Vouwdeur op maat laten maken

Ik wil graag 2 vouwdeuren laten maken voor mijn kleine kamer. 1 vouwdeur zou 2.23 m bij 1.30 m moeten worden. De andere 2.34 m bij 0.86 m. Van welk materiaal ik dit wil, weet ik nog niet, dit zou ik graag met u bespreken.

Deuropening maken in buitenmuur

Ik wil een deuropening laten maken in de buitenmuur naar het dakterras. Er is al een groot raam aanwezig. Onder het raam zijn bakstenen geplaatst die makkelijk in te tikken zijn.

Schuur reparatie

Boven de schuurdeur is het frontje verrot en kan ik zo naar boven kijken. Ook zal om de deur gekit moeten worden om verdere verrotting tegen te gaan.

Dakramen plaatsen

Wij willen op zolder 1 dakraam laten plaatsen en afhankelijk van de prijs misschien zelfs 2. Het zouden dakramen moeten zijn die open kunnen in verband met de luchting van ons washok. Er zitten wel zonnepanelen op ons schuine dak, maar daaronder moet genoeg ruimte zijn voor een 'klein' raam. Graag een prijs voor de levering en plaatsing voor allereerst 1 raam, wellicht willen wij er meer.

Krakende trap repareren

Our wood staircase (1 turn, 15 steps) creaks quite a lot. The house is 8 years old, and the saircase is open in the back, and there is partial carpet on the front side of each step.

2 vaste ramen in schuin dak maken

In het schuine dak boven onze woonkamer van ons bungalowtje willen wij graag 2 vaste dakramen laten plaatsen, breedte van 6 dakpannen en hoogte 4 dakpannen. Graag een breder raampje.

Lekkage bij draai kiepramen verhelpen

Draai kiepraam in dakkapel lekt. Ik vermoed dat het hele raam vervangen moet worden. De afmetingen van het raam zijn 92 cm bij 112 cm hoog. Oude raam graag afvoeren. De nieuwe graag met dubbelglas. Graag heb ik dat er iemand even komt kijken en aan de hand daarvan advies geeft.

Deur afhangen

De voordeur moet opnieuw worden afgehangen. Momenteel hebben wij erg veel last van tocht en de tochtstrip langs de deur lijkt ook aan vervanging toe te zijn. deze klus is voor mij en voor mijn buren.

Dakraampje repareren

Ik heb een klein dakraam van 46 bij 55 cm en hij lekt. Ik wil het laten herstellen. Graag een offerte hiervoor.

Dakraam repareren of vervangen

Ik heb 2 veluxdakramen, 1 kleine en een wat grotere. Ik schat dat de kleine 80 x 80 cm is en de grote ongeveer 1 x 2 meter. De rubbers dienen denk ik vervangen te worden. de ramen vertonen lekkage, de kozijnen beginnen bol te staan. Mogelijk dat de kozijnen hersteld moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.

Een vast raam ombouwen tot draaikiepraam

Ik wil graag een vast raam vervangen door opengaand of draaibaar raam om beter bij het reeds bestaande naar buiten draaiende raam te kunnen komen (vooral tbv schilderen). Afmetingen vaste raam zijn: 137 cm x 78 cm.

Kasten en bureau tegen schuine zolderwand opmaat maken

Op zolder wil ik onder de dakkapel van muur tot muur een groot bureau laten maken van 3.5 meter breed bij 1 meter. Het bureau graag van hout, ik weet nog niet welk soort. Aan beide kanten zit een stuk van het schuine dak van ongeveer een meter breed waar een inbouwkast moet komen. De inbouwkast moet ongeveer 1 meter breed worden en geplaatst onder het schuine dak. Het dak is op het laagst 1 meter en op het hoogst 2 meter. De dakkapel waar het bureau onder moet komen is ongeveer 3.5 m breed.

Trap renoveren

Mijn trap moet hoognodig gerenoveerd worden. Het zijn 12 treden Het is een dichte trap met twee flauwe bochten. Ik wil het opnieuw laten bekleden met laminaat of PVC. Ik ontvang graag een offerte.

Schuifpui plaatsen

Graag laat ik een houten schuifpui plaatsen, de pui is aanwezig per november 2019. Huidige situatie is een vast raam en openslaand raam en een houten deur.

Houten trapleuning inmeten, realiseren en plaatsen

ik wil graag een trapleuning van hout laten inmeten en plaatsen. Kan een vakman hiervoor langskomen om mij te adviseren en een offerte opmaken?

Louvre deuren plaatsen

Ik wil graag witte louvredeuren op maat gemaakt. 180 breed bij 220 hoog. Gaat dienen als roomdivider tussen eet en woonkamer. Bij voorbaat dank.

Openslaande deuren omdraaien

Als ik mijn tuin in wil, moet ik de linker deur ontgrendelen en open doen. Ik zit er aan te denken om mijn kamerindeling te veranderen en dan zou de rechter deur handiger zijn. Het is ongeveer 2.4 meter hoog en het is geheel glas.

Schutting en tuindeur repareren

De tuindeur is beschadigd en moet gerepareerd en vervangen worden, even als de schutting ik ken de exacte afmetingen niet. De breedte van het huis is wel 5 meter 10. Het betreft een achtertuin.