Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Flevoland.

861 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, buitenkozijn vervangen door kozijn met taatsdeur en zijlichten, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Flevoland:

dinsdag 21 november 2017

Inbraakwerend kogellagerscharnier monteren

Ik wil graag dat er een inbraakwerend kogellagerscharnier geplaatst word in mijn deur van de garage.
dinsdag 21 november 2017

Inbraakwerende kogellagerscharnier plaatsen

Ik wil graag dat er in de schuur deur een inbraakwerend kogellagerscharnier geplaatst word.
zondag 19 november 2017

Koof maken in keuken

Wij hebben een keuken laten plaatsen, alleen de koof zat niet inbegrepen. We hebben platen en balken voor het geraamte en de schroeven. We zoeken een vakman die de koof kan maken.
vrijdag 17 november 2017

Houtrot in de buitendeur herstellen

Wij hebben openslaande deuren. In een ervan zit houtrot. Graag zouden wij de mogelijkheden willen weten voor het repareren van de deur.
vrijdag 17 november 2017

Dakraam vervangen

Wij willen graag een offerte voor een dakraam van 78 x 98 cm. Wij hebben nu een klein ijzeren dakraam van 70 x 50 cm. Graag offerte voor kunststof en hout. Hoeft niet per se van Velux te zijn. Ik hoor graag van u.
woensdag 15 november 2017

Vervangen van dakramen

De 2 dakramen op zolder moeten worden verwijderd en worden vervangen door 2 nieuwe dakramen. De afmetingen van de ramen zijn 78 bij 140 cm en 134 bij 140 cm.
dinsdag 14 november 2017

Deuren monteren

Ik wil graag 3 opdek binnendeuren laten monteren, waarvan 1 deur 8 ruitjes heeft die ook gemonteerd moeten worden. We hebben de deuren al gekocht. We ontvangen graag uw offerte.
maandag 13 november 2017

Trapkast bouwen onder gesloten trap

In een nog te bouwen woning zouden wij graag in de hoek van de woonkamer onder de gesloten trap die gedeeltelijk zichtbaar is een trapkast laten plaatsen. De trap loopt buiten de woonkamer, in de hal boven. In de woonkamer zijn een aantal van de bovenste treden zichtbaar. Van cellenbetonblokken of geheel van hout. Circa 1 x 1 meter. Wij zijn geïnteresseerd in een prijsindicatie hiervoor.
maandag 13 november 2017

Dakramen plaatsen

Ik heb van mijn oom 2 keurige Fakro dakramen gekregen van 114 x 118 cm inclusief de gootstukken. Hij had deze laten vervangen door een dakkapel. Ik wil de dakramen graag op mijn zolderverdieping laten plaatsen. Ze staan al op de zolder. Er is daar nu 1 klein klepraampje. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage.
zondag 12 november 2017

Dakraam van 55 bij 78 inbouwen

Wat kost het om in een nieuw dak een dakraam te laten inbouwen van 55 bij 78 cm? Het dak is nog niet voorzien van isolatie, die wordt naderhand pas in geblazen. Het is een houten huis met een lage dakrand van ongeveer 3,50 meter hoog.
donderdag 9 november 2017

Dakraam vervangen

Ik heb een oud dakraam, een voorloper van Velux, dat helemaal scheef zit. Ik wil deze daarom op korte termijn laten vervangen door een dakraam met dezelfde afmetingen. Als u mij belt, kan ik u de maten van het huidige raam even doorgeven. Langskomen voor opmeten is ook een optie. Ik ontvang graag uw offerte voor de levering en montage en het afvoeren van het oude raam.
donderdag 9 november 2017

Plaatsen van een tuinpoort

Betreft een tuinpoort die geplaatst moet worden inclusief draagbalk
donderdag 9 november 2017

Verlaagd plafond boven kookeiland maken

Verlaagd plafond met zijkanten boven kookeiland maken. Afmeting 270x 100 cm. Hoogte 22cm. Hier moet de afzuigkap in. Indien mogelijk graag in week 46 of 47 met het project starten.
dinsdag 7 november 2017

Afhangen van een opdek binnendeur en plaatsen van ruitjes

Ik wil een opdek binnendeur laten afhangen in een stalen kozijn. Er moeten ook 4 ruitjes worden geplaatst en een deurklink. De deur is besteld maar nog niet geleverd. Ik ontvang graag uw offerte.
zaterdag 4 november 2017

Achterdeur plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een achterdeur. Ik heb nog niks in huis, alle materialen zijn voor de vakman. De afmetingen zijn 201 cm bij 93 cm (scharnieren aan de rechterkant). Inclusief het verwijderen en afvoeren van de oude achterdeur.
donderdag 2 november 2017

Reparatie slot schuifpui

Het slot van een aluminium schuifpui is kapot. Eerder is er al een monteur geweest en die had geconstateerd dat het slot vervangen moest worden en dat de onderdelen niet besteld konden worden. Is het mogelijk dat het slot gerepareerd / vervangen wordt? Graag verneem ik ook welke kosten er bij komen kijken.
zondag 29 oktober 2017

Dakkapel aftimmeren en trapkast maken

Graag zou ik willen weten wat ongeveer de kosten zijn voor het aftimmeren van een dakkapel inclusief afwerking. De dakkapel is 4 meter. Daarnaast zouden wij op de begane grond en trap kast willen. Het gaat om dichte trap waaronder de ombouw voor een trapkast gerealiseerd dient te worden. Kunt u de werkzaamheden separaat offreren?
zondag 29 oktober 2017

Tussenwand plaatsen

Graag een offerte voor plaatsen van een tussenwand op zolder met puntdak. Totale lengte: ongeveer 7 en nokhoogte 3,18 meter. Totaal drie deuren. Trapopgang, ketelruimte en bergruimte. Deuren zijn er al en al op maat inclusief de kozijnen. De tussenwand moet geluidsisolerende materialen zijn.
zondag 22 oktober 2017

Zolder indelen met goede isolatie

Wij willen de zolder indelen in 2 slaapkamers en 1 washok zoals getekend in bijlage. Lichtpunten zitten er al, behalve in het washok. Stopcontacten zitten ook. We willen alleen 1 lichtpunt in de washok en de kamers indelen met 3 deuren in totaal. Graag wil ik weten hoeveel het ongeveer zal kosten. Het huis is volgend jaar pas klaar (nieuwbouw).
zondag 22 oktober 2017

Lichtkoepels op plat dak plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van 2 lichtkoepels van 50 x 50 cm, in een plat dak.
vrijdag 20 oktober 2017

Open klompenhok plaatsen bij chalet in Nijkerk

Ik wil een open houten klompenhok laten plaatsen bij een chalet in Nijkerk. De afmetingen zijn 2 meter breed, 2 meter diep en 2.5 meter hoog. Er moet een trapje/opstap worden gemaakt. Er moeten 2 wanden opkomen van ongeveer 80 cm hoog. Het moet los geplaatst worden tegen het chalet. Kan iemand op basis van deze gegevens een prijsindicatie doen?
maandag 16 oktober 2017

Vensterbanken maken en monteren

In ons huis hebben wij nog een aantal kale vensterbanken (of er zit behang overheen). Wij zouden graag door ons hele huis dezelfde vensterbanken willen hebben. Het gaat om 7 vensterbanken in totaal. Onze voorkeur gaat uit naar een lichte tint qua kleur en onderhoudsvriendelijk materiaal.
zondag 15 oktober 2017

Inbraakbestendige lichtkoepel plaatsen

Ik zou graag een inbraakbestendige (100 x 100 cm) lichtkoepel laten plaatsen op het platte bitumen dak om zo meer licht in onze badkamer te krijgen, daar zit geen enkel raam dus het zou prettig zijn als de koepel ook open kan om te luchten. Of u door hout of beton heen moet weet ik even niet, dus ik zou graag beide opties zien op de offerte.
zaterdag 14 oktober 2017

Velux dakramen vervangen door kunststof variant

Na ongeveer 20 jaar zijn onze twee dakramen versleten. Het hout heeft zich uitgezet en de ramen sluiten niet echt meer. Graag zien wij een klusser die beide Velux dakramen vervangt door de nieuwe kunststof varianten van Velux. Aankoop via Praxis.
vrijdag 13 oktober 2017

Vide dichtmaken

Afhankelijk van de prijs willen we onze vide dichtmaken boven onze woonkamer. De breedte is 4.27 meter en diepte is 1.51 meter. Wat zou ons dat gaan kosten? De werkplek is goed bereikbaar en er kan voor de deur worden geparkeerd. De afvoer van het afval mag apart worden genoteerd op de offerte.

Partners

Partners van Casius