Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Flevoland.

892 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, kozijnen vervangen, bestaande vaste vlizotrap veranderen naar ene nieuwe dubbelkwarttrap, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Flevoland:

dinsdag 12 november 2019

Kamerhoge deur in trapkast maken en planken in trapkast maken

Ik heb kamerhoge kozijnen in de trapkast. Hier moet een deur in gemaakt worden. Ik denk aan twee delen met een magneetsluiting aan de bovenkant. Maar graag advies. Daarnaast moeten er planken in de trapkast gemaakt worden.
donderdag 7 november 2019

Vouwdeur op maat laten maken

Ik wil graag 2 vouwdeuren laten maken voor mijn kleine kamer. 1 vouwdeur zou 2.23 m bij 1.30 m moeten worden. De andere 2.34 m bij 0.86 m. Van welk materiaal ik dit wil, weet ik nog niet, dit zou ik graag met u bespreken.
zondag 3 november 2019

Deuropening maken in buitenmuur

Ik wil een deuropening laten maken in de buitenmuur naar het dakterras. Er is al een groot raam aanwezig. Onder het raam zijn bakstenen geplaatst die makkelijk in te tikken zijn.
maandag 28 oktober 2019

Schuur reparatie

Boven de schuurdeur is het frontje verrot en kan ik zo naar boven kijken. Ook zal om de deur gekit moeten worden om verdere verrotting tegen te gaan.
zondag 27 oktober 2019

Dakramen plaatsen

Wij willen op zolder 1 dakraam laten plaatsen en afhankelijk van de prijs misschien zelfs 2. Het zouden dakramen moeten zijn die open kunnen in verband met de luchting van ons washok. Er zitten wel zonnepanelen op ons schuine dak, maar daaronder moet genoeg ruimte zijn voor een 'klein' raam. Graag een prijs voor de levering en plaatsing voor allereerst 1 raam, wellicht willen wij er meer.
zaterdag 26 oktober 2019

Krakende trap repareren

Our wood staircase (1 turn, 15 steps) creaks quite a lot. The house is 8 years old, and the saircase is open in the back, and there is partial carpet on the front side of each step.
donderdag 24 oktober 2019

Knieschotten met schuifdeuren of lades maken op zolder

Voor onze zolder zou ik graag knieschotten met schuifdeuren of lades laten maken. Het betreft aan 2 kanten van de zolder kamer knieschotten. Breedte: 3 meter, hoogte: 94 cm, diepte 55 cm. Graag een offerte inclusief materiaal en plaatsing. De oude knieschotten zullen wij zelf laten verwijderen. In de bijlage treft u 2 voorbeelden van knieschotten die ons aanspreken. Graag alleen offertes per mail, niet telefonisch.
woensdag 23 oktober 2019

2 vaste ramen in schuin dak maken

In het schuine dak boven onze woonkamer van ons bungalowtje willen wij graag 2 vaste dakramen laten plaatsen, breedte van 6 dakpannen en hoogte 4 dakpannen. Graag een breder raampje.
vrijdag 11 oktober 2019

Vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak

Door inbraakschade zijn er meerdere deuren bij ons beschadigd waaronder de voordeur, achterdeur en nog een binnendeur. Wij willen de voor- en achterdeur vervangen met eventueel meer sloten en een anti-inbraakstrip en zo nodig een nieuwe deur die dit eventueel mogelijk maakt. Graag ontvang ik uw offerte zo spoedig mogelijk.
vrijdag 11 oktober 2019

Buitendorpel garage vervangen

Wij hebben ons huis verkocht, de dorpel van de achterdeur garage blijkt rot. Deze willen we laten vervangen. (schilderwerk doen we zelf).
dinsdag 8 oktober 2019

Lekkage bij draai kiepramen verhelpen

Draai kiepraam in dakkapel lekt. Ik vermoed dat het hele raam vervangen moet worden. De afmetingen van het raam zijn 92 cm bij 112 cm hoog. Oude raam graag afvoeren. De nieuwe graag met dubbelglas. Graag heb ik dat er iemand even komt kijken en aan de hand daarvan advies geeft.
dinsdag 1 oktober 2019

Deur afhangen

De voordeur moet opnieuw worden afgehangen. Momenteel hebben wij erg veel last van tocht en de tochtstrip langs de deur lijkt ook aan vervanging toe te zijn. deze klus is voor mij en voor mijn buren.
donderdag 26 september 2019

Dakraampje repareren

Ik heb een klein dakraam van 46 bij 55 cm en hij lekt. Ik wil het laten herstellen. Graag een offerte hiervoor.
donderdag 26 september 2019

Dakraam repareren of vervangen

Ik heb 2 veluxdakramen, 1 kleine en een wat grotere. Ik schat dat de kleine 80 x 80 cm is en de grote ongeveer 1 x 2 meter. De rubbers dienen denk ik vervangen te worden. de ramen vertonen lekkage, de kozijnen beginnen bol te staan. Mogelijk dat de kozijnen hersteld moeten worden. Graag ontvang ik een offerte.
maandag 23 september 2019

Een vast raam ombouwen tot draaikiepraam

Ik wil graag een vast raam vervangen door opengaand of draaibaar raam om beter bij het reeds bestaande naar buiten draaiende raam te kunnen komen (vooral tbv schilderen). Afmetingen vaste raam zijn: 137 cm x 78 cm.
zaterdag 21 september 2019

Verrot raamkozijn vervangen

Het houten kozijn van het uitzetraam van onze dakkapel op de 1e etage is gedeeltelijk verrot. Deze willen wij vervangen. Afmeting is onbekend.
vrijdag 20 september 2019

Kasten en bureau tegen schuine zolderwand opmaat maken

Op zolder wil ik onder de dakkapel van muur tot muur een groot bureau laten maken van 3.5 meter breed bij 1 meter. Het bureau graag van hout, ik weet nog niet welk soort. Aan beide kanten zit een stuk van het schuine dak van ongeveer een meter breed waar een inbouwkast moet komen. De inbouwkast moet ongeveer 1 meter breed worden en geplaatst onder het schuine dak. Het dak is op het laagst 1 meter en op het hoogst 2 meter. De dakkapel waar het bureau onder moet komen is ongeveer 3.5 m breed.
donderdag 12 september 2019

Trap renoveren

Mijn trap moet hoognodig gerenoveerd worden. Het zijn 12 treden Het is een dichte trap met twee flauwe bochten. Ik wil het opnieuw laten bekleden met laminaat of PVC. Ik ontvang graag een offerte.
dinsdag 10 september 2019

Schuifpui plaatsen

Graag laat ik een houten schuifpui plaatsen, de pui is aanwezig per november 2019. Huidige situatie is een vast raam en openslaand raam en een houten deur.
donderdag 5 september 2019

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een Velux sk08 dakraam laten plaatsen in ons hellend dak van ongeveer 114 x 140 cm. Er zit geen dakraam nog in, dus er zou een gat gemaakt moeten worden. Afvoeren van bouwafval graag door de vakman.
maandag 2 september 2019

Houten trapleuning inmeten, realiseren en plaatsen

ik wil graag een trapleuning van hout laten inmeten en plaatsen. Kan een vakman hiervoor langskomen om mij te adviseren en een offerte opmaken?
zondag 25 augustus 2019

Louvre deuren plaatsen

Ik wil graag witte louvredeuren op maat gemaakt. 180 breed bij 220 hoog. Gaat dienen als roomdivider tussen eet en woonkamer. Bij voorbaat dank.
zaterdag 24 augustus 2019

Openslaande deuren omdraaien

Als ik mijn tuin in wil, moet ik de linker deur ontgrendelen en open doen. Ik zit er aan te denken om mijn kamerindeling te veranderen en dan zou de rechter deur handiger zijn. Het is ongeveer 2.4 meter hoog en het is geheel glas.
vrijdag 23 augustus 2019

Schutting en tuindeur repareren

De tuindeur is beschadigd en moet gerepareerd en vervangen worden, even als de schutting ik ken de exacte afmetingen niet. De breedte van het huis is wel 5 meter 10. Het betreft een achtertuin.
maandag 19 augustus 2019

Kozijn van garagedeur vervangen

Ik wil een kozijn van de garagedeur laten vervangen door een prefab Sleiderink HH deurkozijn. Breedte 94, hoogte 205,5 cm. Kozijn is geplaatst in buitenmuur garage (spouwmuur 2 x 90 mm plus 9 cm spouw).

Partners

Partners van Casius