Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Flevoland.

903 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Creil, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, garage- en carportbouw of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Flevoland:

zaterdag 26 mei 2018

Horren monteren in houten deur/kozijn

Graag laat ik een of twee horren plaatsen icm aanbieding horren gamma. Het gaat om horren bij twee openslaande deuren aan de achterzijde van het huis. Horren waarvan jullie zeggen, dat past het best daar. Breedte 187 Lengte 213
dinsdag 22 mei 2018

Vrijstaande stenen garage bouwen

Wij willen graag op de plaats van onze houten schuur een stenen garage laten bouwen. Graag een offerte voor een garage zoals we op bijgevoegde tekeningen aangeven. Zover wij weten zijn zowel de schuur als de stenen muur geheid. Uiteraard staan wij ook open voor suggesties uwer zijde. De garage wordt gebouwd voor een motor en fietsen. Er hoeft dus geen auto in te passen.
zaterdag 19 mei 2018

Trappen bekleden en parketvloer leggen

Uit welk materiaal is de trap gemaakt? Beton. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Twee rechte trappen van 13 treden, waarvan 1 trap twee gedraaide opstap treden heeft. Het is een nieuwbouwhuis en de trappen moeten bekleed worden. Visgraatvloer van eiken en dan iets soortgelijks voor de trappen. Vloer die bekleed moet worden is ongeveer 60 m2.
zaterdag 19 mei 2018

Nieuwe binnendeuren en kozijnen monteren

Ik wil vier nieuwe binnendeuren en kozijnen laten installeren
vrijdag 18 mei 2018

Tuinschermen plaatsen en fietsschuur maken

Wij willen tuinschermen laten plaatsen en een fietsschuur laten fatsoeneren. Schermen en palen moeten nog gekocht en geleverd worden en deel van de fietsschuur ook. Nieuwe dakplaten en zijkanten. Poortdeur is al aanwezig. Graag offerte voor het plaatsen en los de materialen aanleveren s.v.p.
dinsdag 15 mei 2018

Kozijnen laten maken

Ik wil de kozijnen laten repareren. Het gaat om de kozijnen van 1 raam.
zondag 13 mei 2018

Rubbers van een kozijn vervangen

Wij hebben 2 jaar geleden nieuwe raamrubbers gekregen in aluminium ramen. Nu is het bedrijf die deze geleverd heeft al 4 x teruggeweest omdat er een enorme tocht ontstaat en fluitconcert bij hevige wind, maar zij kunnen het niet oplossen? Wij zijn nu op zoek naar een bedrijf die dat wel kan.
zondag 13 mei 2018

Tussenwand laten plaatsen

Binnenkort verhuis is naar Lelystad. Binnen de woning is er een ruimte op de 2e verdieping die ik graag als slaapkamer wil gebruiken. Daarvoor wil ik een tussenwand met een deur plaatsen. Omdat ik er zelf niet zo veel tijd heb, wil ik dit uitbesteden. Ik ben benieuwd wat dit me zal kosten. In afwachting van uw berichtgeving. Gr, Syed
zondag 13 mei 2018

Tussenwand plaatsen

Binnenkort verhuis is naar Lelystad. Binnen de woning is er een ruimte op de 2e verdieping die ik graag als slaapkamer wil gebruiken. Daarvoor wil ik een tussenwand met een deur plaatsen. Omdat ik er zelf niet zo veel tijd heb, wil ik dit uitbesteden. Ik ben benieuwd wat dit me zal kosten. In afwachting van uw berichtgeving. De tussenwand moet 3 meter breed worden. Uitvoering in 1e/2e week september.
zaterdag 12 mei 2018

Velux tuimelvenster met gootstuk en waterkerende manchet plaatsen

Wat kost het plaatsen van een Velux tuimelvenster, zoals aangegeven? Afmetingen venster zijn: 55 x 98 cm. Dakhelling plusminus 35 graden. Dak voorzien van (nieuwe)dakpannen, het oude eenmansvenster is verwijderd, oude opening bestaat nog, is nu afgedekt met dakpannen.
donderdag 10 mei 2018

Schuurdeur en kozijn vervangen

Onze schuurdeur is verrot en moet, samen met het kozijn, vervangen worden. Liefst in RAL9001 kleur. De maat van de oude schuurdeur is 211,5 cm x 0,93 meter. Mag goedkoop materiaal zijn. De tuin heeft een achterom.
zaterdag 5 mei 2018

Reparatie van een tuinhuis

De bitumen dakbedekking van mijn tuinhuis is lek. de maten zijn 6 bij 4 meter en er ligt grind op het dak. Ik wil graag dat de bedekking wordt vervangen en daar waar nodig het dak gerestaureerd wordt. Ook is houten omranding van mijn schuur aan de voorkant scheef gaan hangen en ik zou graag willen dat dit recht gezet wordt (met schroeven o.i.d.). De schuin hangende plank is ongeveer 4 meter lang en 15 cm breed.
vrijdag 4 mei 2018

Velux dakraam repareren

Dakraam velux ggl 8 heeft lekkage kan dit gerepareerd worden?
donderdag 3 mei 2018

Voordeur repareren

Mijn voordeur is stuk. Als de deur dicht is, is de deur heel moeilijk om op slot te doen. Er zijn twee sloten (boven en onderkant van de deur) die op slot gaan als je de deurhandel naar boven doet. Zonder de deur dicht zet, werkt de slot en alles prima.
zaterdag 28 april 2018

Radiatorbekleding met vensterbank plaatsen

De 5 radiatoren die bekleed moeten worden hebben een breedte van 60, 70 en 80 cm en een lengte van 1.80 meter.
donderdag 26 april 2018

Velux dakraam (GGL-9) vervangen

Ik ben momenteel mijn woning aan het verbouwen en er is 1 Velux raam dat compleet vervangen moet worden. Badkamer: Velux type GGL-9 55x70 cm Wat zouden de kosten zijn en wanneer heb je een opening in je agenda? Tevens werd er aan de telefoon aangegeven dat er meerdere mogelijkheden zijn en ik zou graag willen weten welke mogelijkheden er zijn! Telefonisch is er mij verteld dat de GGU CK02 kunstof dakraam waarschijnlijk de beste alternatief is. Data: zo spoedig mogelijk indien mogelijk!
woensdag 25 april 2018

Paal van het tuinhek vernieuwen

1 paal vernieuwen aan het tuinhek. De schuttingdeur hoger hangen. Met nieuwe langere bevestigingsijzers.
woensdag 25 april 2018

Nieuw kozijn laten plaatsen

Oude kozijn eruit halen en nieuwe kozijn plaatsen.
woensdag 25 april 2018

Velux GGL-9 dakraam vervangen

Mijn naam is Nuyen Westerborg . Ik ben momenteel mijn woning aan het verbouwen en er is 1 Velux raam die compleet vervangen moet worden. Badkamer: Velux type GGL-9 55x70 cm Klopt het dat jij ook Velux vervangt? Zoja wat zouden de kosten zijn en wanneer heb je een opening in je agenda?
zaterdag 7 april 2018

Terrasoverkapping plaatsen

Tuinhuis met terrasoverkapping wil ik plaatsen in mijn tuin. Deze koop ik bij Gamma, maar heb een vakman nodig om deze te installeren. Volgens mij is er geen sprake van voorwerk, kan gelijk geplaatst worden. Hoeveel kost montage?
vrijdag 6 april 2018

Kozijn vervangen

Het betreft een houten kozijn van 1,20 hoog bij 2,80 meter. De bestaande uit 3 delen waarvan een deel open moet kunnen.
dinsdag 3 april 2018

Hordeur inmeten en monteren

Ik heb sinds kort een nieuwe pui waar ik graag een hordeur voor zou willen. Kan iemand het voor mij opmeten en plaatsen en wat gaat mij dat ongeveer kosten?
maandag 2 april 2018

Klein dakraam laten monteren

Wij willen graag op onze zolder een klein dakraam laten plaatsen. Dit is puur voor wat ligt en ventilatie in deze ruimte. Wat zouden de prijzen hiervoor zijn inclusief plaatsen?
zondag 1 april 2018

Deurpanelen plaatsen

Het betreft plaatsen van 3 deurpanelen met omlijsting waarvan enkel het middelste paneel een deur betreft. De afmeting is totaal 2.07 meter breed en 2.49 hoog.
woensdag 28 maart 2018

Binnendeur vervangen door deur met glas

Twee binnendeuren in de woonkamer en de keuken vervangen door een binnendeur met glas. We laten ons graag adviseren over het soort deur. De afmeting is om en nabij 2.11,5 x 88 cm.

Partners

Partners van Casius