Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Flevoland.

887 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Bant, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 10x bergingsdeuren vervangen tbv vve, 4 seizoenen pui plaatsen, vervangen rot kozijn + opknappen alle kozijnen huis, veranda realiseren met plexiglas dak, schuifdeur plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, trappen realiseren, deuren en kozijnen plaatsen 5 stuks, dakraam plaatsen en doorbraak maken, houten kozijnen en ramen vervangen door kunststof, onderdorpel buitendeur, schuifdeur en raam vervangen door natuurstenen dorpel, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Flevoland:

zondag 5 april 2020

Vliering (opbergruimte) boven trapgat 2e verdieping

Ik wil graag een vliering/ berging laten maken boven het trapgat van de 2e verdieping. Afmetingen zijn ongeveer 1,5m x 2m. Zie foto.
vrijdag 3 april 2020

Twee open trappen renoveren

Ik zoek een specialist die die een tweetal open trappen kan renoveren. Het voornaamste probleem wat ik ervaar is dat de trappen te veel kraken. Ze zijn nu wit geschilderd, de kleur bespreek ik graag met de vakman.
vrijdag 3 april 2020

10x bergingsdeuren vervangen tbv vve

10x bergingsdeuren van hout met kozijn vervangen voor onze vve, incl afmonteren, schilderwerk, correct afhangen etc. Op dit moment zitten er houten deuren die al beginnen te rotten na 7 jaar, wij zijn opzoek naar een goede budgetvriendelijke oplossing. Graag kunsstof en houten opties naast elkaar leggen zodat wij hier een keuze uit kunnen maken.
donderdag 2 april 2020

Lambrisering verwijderen, stopcontact naar voren halen, lambrisering terug + inbouwkast indelen

1) Achter lambrisering zit een (of meerdere) stopcontacten. Deze wil ik graag kunnen gebruiken. Hiervoor zal de lambrisering gedeeltelijk moeten worden verwijderd en daarna hersteld. 2) We hebben een inbouwkast die we graag iets logischer in willen delen. Dit houdt in dat de planken iets moet worden afgezaagd en her ingedeeld moeten worden met nieuwe planken er tussen. Wij houden uiteraard rekening met richtlijnen RIVM.
donderdag 2 april 2020

Kozijnen met deuren plaatsen en klein timmerwerk

nieuwe deuren afhangen IK wil graag 6 deuren laten plaatsen 3 met glas en 3 zonder glas.begane grond
woensdag 1 april 2020

Voordeur inmeten en plaatsen

Ik wil mijn voordeur inmeten en een nieuwe laten plaatsen. De oude voordeur dan ook demonteren, maar niet afvoeren. Het gaat om een stompe deur van hardhout. Voor eind mei moet het gedaan zijn.
woensdag 1 april 2020

Zolder dakraam plaatsen

Het plaatsen van een zolderraam op een schuin dak, van ergens tussen de 50 x 80 - 60 x 100 cm. Graag dubbel glas. Van welk materiaal het kozijn moet worden weet ik nog niet. Er zit geen zolderraam in het dak. Er zit een zolder in met balken op +-210 cm hoogte. Is het mogelijk met deze maten dit te behouden?
woensdag 1 april 2020

Voordeur inmeten en plaatsen

Graag zou ik mijn voordeur willen laten vervangen. Bij de deurhendel is er namelijk het hout weggeschrapt door onbekende redenen. , maar daar hebben ze een offerte voor nodig. Indien mogelijk, zou ik graag willen dat er iemand langs komt om de deur in te meten en een offerte aanlevert met daarin de kosten voor het inmeten van de deur, het verwijderen en het plaatsen van de deur. Zie hieronder de afmetingen van de deur. Hoogte: 201cm Breedte: 92cm Dikte: 4cm Voor der rest zijn er niet veel voorkeuren aan de voordeur. Het liefst een voordeur met 1 glas en een brievenbus erin gemonteerd.
zondag 29 maart 2020

Traprenovatie

Ik wil de trap renoveren. We hebben nu een houte trap met halve manen tapijt erop. We willen iets van hout/pvc oid. Dat het één geheel wordt. Het liefst ook met spotjes erin. Het is een trap met 12 treden en een halve draai. We willen een donkere trap. Het liefst antraciet of zwart.
maandag 23 maart 2020

WC raam inbouwen in dichte muur van toilet

Opdracht is een complete klapraam te installeren in een dichte muur. Er moet dus een raamopening gezaagd worden in de muur. Formaat ca 40 x 60 kozijn of in overleg meest geschikte formaat.
donderdag 19 maart 2020

Trap bekleden met overzettrede

Het is een open trap met 1 draai, 12 treden, verflaag, onder- en bovenkant trede bekleden bijvoorbeeld met overzet trede.
woensdag 18 maart 2020

Trap met overzetplint realiseren

Ik wil heel graag de trap bekleden met een overzetplint ik heb 12 treden, alleen de trede waar je op stapt die wil ik gedaan hebben. Wat gaat mij dat bekleden kosten? Ik zou graag de donkere betonlook willen inclusief antislipstrip. Het huidige tapijt zal ik gaan verwijderen.
zondag 8 maart 2020

Vlizotrap laten plaatsen

Wij willen graag een vlizo trap laten plaatsen. Huidig aanwezig luik is 70x55 cm. Wij willen graag een stalen schaartrap, opening 70 x 90 cm. Onze voorkeur gaat uit naar deze trap met leuning: Bijgaand een foto van het aanwezige gat.
maandag 2 maart 2020

Paneel kunststof voordeur vervangen

Onze ruit van de voordeur is kapot en kan niet vervangen worden, maar wel het hele paneel. We zijn op zoek naar iemand die dit voor ons kan doen. Graag ontvang ik een offerte.
zondag 1 maart 2020

Herstel schutting met nieuwe onderdelen

Een een deel van onze Elephant schutting is kapot gegaan door de storm. Drie palen zijn gebroken. Wij hebben toen drie tuinschermen losgehaald ter voorkoming van verdere beschadiging. De palen zijn geplaatst met beton in de grond. Mijn buurman heeft 1 paal incl. beton uit de grond kunnen halen. Wij willen graag een offerte voor het verwijderen van de andere twee palen, het plaatsen van nieuwe palen en de drie tuinschermen. (De nieuwe palen hebben wij reeds gekocht. Het cement en eventueel nieuw t-beslag nog niet.)
zaterdag 29 februari 2020

Trespa of kunststof boeidelen en panelen plaatsen

Wij willen onze bestaande gipsplaten aan de voorzijde van het huis vervangen door Trespa platen. Het zijn geen grote delen, per plaat ongeveer een oppervlakte van 70 x 250 cm. We ontvangen graag adressen van vakmannen in of rondom Almere (noorderplassen west) die deze klus voor ons uit kunnen voeren. Het gaat om in totaal 6 platen.
dinsdag 18 februari 2020

Tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken

Vorige week met de storm is het hele hek van mijn oprit met 2 openslaande deuren kapot gewaaid, dit is al de 2e keer. Planken zijn scheefgetrokken, slot is eruit. Ik denk dat de deuren 1,5 m per stuk zijn, dus in totaal een doorsnee van 3 m. Het frame is rond de 1.80 m van ik denk aluminium, dit ga ik nog controleren, en met hardhouten planken. Graag wil ik de hardhouten deuren, inclusief hardhouten planken en aluminium frame vervangen. Er zijn een aantal planken die hergebruikt kunnen worden. De oprit zit in de achtertuin. Graag de materiaal kosten apart benoemen op de offerte.
donderdag 13 februari 2020

Maken van een gat in een muur en het plaatsen van een deur hierin

Ik zoek een deurenspecialist die sloopwerk kan uitvoeren en een deur kan plaatsen. Ik wil graag een brandwerende deur incl. laten plaatsen tussen de garage en de kamer op de begane grond. Hier is nog geen opening voor en deze opening zal dus in de huidige (niet dragende muur) gemaakt moeten worden. Uitvoering bij voorkeur binnen 3 weken.
zondag 9 februari 2020

Opmeten en op maat gemaakte deuren monteren

Voor een kledingkast-open kast wensen we een houten vlakke deur op maat. De breedte is circa 250 cm. De hoogte is kamerhoog (255 cm ongeveer). De deuren moet ervoor komen te hangen. Op de betonnen vloer vloer ligt een laminaatvloer. De kast los van de muren. Graag advies wat hiervoor nodig is. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond) In welke houtsoort heb je interesse? MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 2 of 3
vrijdag 7 februari 2020

Schuurdeur verbreden voor een motor

Hardhouten deur en kozijn breder maken in een halfsteens schuur Benodigde binnenmaat B 100 x 210. Drempelloos Is linksdraaiend mag naar rechts draaien. Offertes graag per mail. Alvast bedankt
dinsdag 4 februari 2020

Schuur reparatie

Het betreft een houten schuur waarvan de wanden beginnen te golven, er is reparatie nodig. Hoogte ~2 m, lengte ~ 1. 5 m. Het is een hoekwoning.
zondag 2 februari 2020

Trappen bekleden met laminaat

Wil graag twee trappen laten bekleden met laminaat. Een dichte en open trap. Beide trappen zijn half gedraaid en hebben 13 treden. De open trap helemaal rondom. De dichte trap opclick systeem. Trapkleedjes zijn eraf, maar er zitten nog restanten van de tape op wat wij zelf weghalen. De trap moet dan eerst nog wel licht opgeschuurd worden heb ik begrepen.
zaterdag 1 februari 2020

De trap opnieuw bekleden

I would like to re-cover the stairs, perhaps I want to have laminate laid, but I would like to discuss the possibilities. 2 Stairs on 2 floors for a total of 26 steps. A carpet must be removed on 1 stair, this involves 13 steps. Trappen bekleden met laminaat of iets anders, te bespreken. Van een trap moet het tapijt verwijderd worden.
vrijdag 31 januari 2020

Raam rubbers vervangen

Ik zit met het volgende, mijn schuif pui die tocht en wou dus mijn tocht borstels laten vervangen maar ook mijn raam rubbers. Mijn raam rubbers zijn aan de binnen kant nat aan de onder zijden en het lijkt tussen het rubber vandaan te komen, verder wordt mijn pui schuifpui nat boven het lucht rooster rooster.
vrijdag 24 januari 2020

Lekkage kozijn opsporen en repareren

De rand boven ons kozijn lijkt verbogen waardoor er bij harde regen water naar binnenkomt. Het is een kunststof kozijn van 2 meter breed, en ik wil graag weten hoe dit opgelost kan worden. Het raam is makkelijk te bereiken. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius