Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Flevoland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Flevoland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Flevoland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Flevoland.

888 klanten uit Flevoland bevelen een bij Casius in Flevoland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Flevoland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Almere, Biddinghuizen, Dronten, Emmeloord, Ens, Espel, Kraggenburg, Lelystad, Luttelgeest, Marknesse, Nagele, Swifterbant, Tollebeek, Urk, Zeewolde uit Flevoland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Flevoland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Flevoland:

maandag 19 februari 2018

Blokhut vervangen en eventueel het egaliseren van de grond

Wij willen graag een bestaande blokhut van 3 bij 3 meter laten afbreken en verwijderen. Daarna willen wij een nieuwe blokhut 16 vierkante meter laten plaatse. Eventueel moet het grondvlak waterpas worden gemaakt.
zaterdag 17 februari 2018

Bestaand terras door houtcomposiet vervangen

De huidige woning heeft geen tuin, maar een groot terras van 42 vierkante meter. Er liggen nu hardhouten planken en deze dienen vervangen te worden voor houtcomposiet. Ook van een kleiner balkon aan de voorzijde van 11 vierkante meter dienen de hardhouten vlonders vervangen te worden voor composiet. Ik wil een offerte met een all in prijs, dus inclusief houtcomposiet voor totaal 53 vierkante meter en een offerte voor alleen het werk. Bij het grote terras dient er extra versteviging te komen onder het terras. de werkzaamheden moeten gaan plaatsvinden in de 1e week van juni 2018.
donderdag 15 februari 2018

Dubbele taatsdeuren leveren en plaatsen

Wij willen dubbele taatsdeuren kopen en laten plaatsen. Afmeting 150 x 240 cm. De deuren dienen geplaatst te worden tussen de entree en de woonkamer.
woensdag 14 februari 2018

Traprenovatie op trappen aanbrengen

Bekleden met CanDo overzettreden. Antislip. Ook de stootborden. Linksdraaiend 12 treden.
woensdag 14 februari 2018

Klemmende ramen herstellen

Ik wil graag 3 slaapkamerraampjes die klemmen laten nakijken en repareren. Wij willen namelijk alle kozijnen laten schilderen. Echter, voordat wij dit laten doen, willen we de ramen goed open- en dichtgaand hebben, zodat we niet gelijk de verf er weer af schrapen. Het betreft 3 houten slaapkamer (ongeveer 50 cm bij 1 meter) raampjes op de 1e verdieping! Het eventuele schilderwerk betreft meer dan die drie ramen.
maandag 12 februari 2018

Oplegslot in de voordeur laten plaatsen

Ik wil een nieuw oplegslot in de voordeur laten plaatsen en daarvoor wil ik een slotenmaker inschakelen.
zondag 11 februari 2018

Dorpel, kozijn en schuurdeur renoveren en/of vervangen

Wij hebben een prima houten schuur achter in de tuin, maar de zwakke plek is de deur. Deze heb ik ruim tien jaar geleden laten vervangen. Echter, de deur heeft veel te lijden en het kozijn is slecht, de dorpel inmiddels rot. Ik wil graag een offerte voor het renoveren van dorpel en mogelijk ook kozijn en deur. Bij voorkeur een zodanige renovatie dat ik er voorlopig geen omkijken meer naar heb. Ik wil graag dat iemand langskomt om te kijken of het gerenoveerd of vervangen moet worden. De deur heeft een formaat van 92 bij 212 mm. Het kozijn is 114 mm breed en 222 mm hoog.
donderdag 8 februari 2018

Traprenovatie met overzettreden

Wij willen een dichte trap bekleden met overzet treden plus de stoot plinten. Het zijn dertien treden met een kleine bocht. Een standaard trap zoals in de meeste huurwoningen. Betreft de overzet treden, wij staan open voor advies voor de beste optie hierin.
donderdag 8 februari 2018

Inbraakschade aan kozijn en raam repareren

Inbraakschade aan raampost en kozijn repareren, zowel de buiten alsmede de binnenkant. zie de foto's voor details van de buitenzijde. Ik heb me laten vertellen dat er een schilder met twee componenten verf aan te pas moet komen.
dinsdag 6 februari 2018

Opdekdeuren binnen af laten hangen

Ik wil 4 (opdek) binnendeuren laten vervangen. De deuren zitten in kunststof kozijnen. Optioneel de deuren lakken. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.
zondag 4 februari 2018

Balkondeur repareren of vervangen

Deur klemt, weet niet of ik een nieuwe deur nodig heb of dat het gerepareerd kan worden.
zondag 4 februari 2018

Houten tuinschuur met stormschade herstellen

De houten tuinschuur was afgedekt met 5 bitumen bedekkingen van een meter breed en drie meter lang. Stormschade: vier lagen zijn er af gewaaid, of beschadigd. Afmetingen 3 x 5 m.
zondag 4 februari 2018

Binnendeuren en kozijnen plaatsen

Ik wil graag zsm 10 kozijnen en binnendeuren laten plaatsen. De deuren en kozijnen worden deze week door gamma geleverd. Ik ontvang graag een vrijblijvende offerte.
vrijdag 2 februari 2018

Vouwdeur laten plaatsen

Ik wil graag een kunststof (PVC) vouwdeur (binnendeur) op de 1e verdieping laten plaatsen ter vervanging van een gewone deur. Vouwdeur wordt besteld en dient (eventueel) op maat te worden gemaakt. Graag verneem ik de montagekosten hiervoor. De breedte is ongeveer 80 cm en de hoogte 2.04 meter.
woensdag 31 januari 2018

Houten geveldelen vervangen

Mijn houten geveldelen zijn aan vervanging toe. Het betreft 10 houten planken (2 x 5 naast elkaar, zie foto). Het totaal te bekleden oppervlak is ongeveer 540 cm breed en 145 cm hoog. Ik wil de oude planken laten vervangen door onderhoudsvrije kunststof delen. De breedte van die nieuwe platen hoeft niet per se dezelfde te zijn als de 10 huidige houten platen van ongeveer 270 x 28 cm (zie foto). Het mogen dus ook 12, 14 of 16 planken worden, net wat het best uitkomt. De gewenste kleur is donkerbruin.
dinsdag 30 januari 2018

Garage verlengen

Wij zouden onze huidige garage willen verlengen met 4x2.5m
dinsdag 23 januari 2018

Ubbink dakraam repareren

De sluiting van mijn Ubbink dakraam van 50 x 45 cm is stuk. Indien mogelijk zou ik deze willen laten repareren. Indien het niet mogelijk is om het te repareren zou ik graag een offerte willen voor het vervangen van het dakraam.
maandag 22 januari 2018

Kapotgewaaide deur herstellen

De deur van mijn tuinhuis(je) is kapot gewaaid. Het houten raamwerk en het glas daarachter is in stukken. Ook de bovenlat van de deur is doormidden. Graag zou ik een vrijblijvende offerte ontvangen.
zondag 21 januari 2018

Knieschot op zolder aftimmeren

Schuivende knieschotten zolderetage plaatsen aan weerszijden. Totaal 5600mm breed en ongeveer 600mm hoog.
zondag 21 januari 2018

Voordeur plaatsen en afhangen

Mijn voordeur is krom en vertoon een grote kier. Deze wil ik graag laten vervangen. De nieuwe deur dient voorzien te zijn van een deel glas en een 3 punts sluiting. De precieze maat laat ik graag door de vakman inmeten. De oude deur kunnen wij eventueel ook zelf afvoeren, graag ontvang ik hier een separate prijs voor.
zaterdag 20 januari 2018

Garage laten verlengen

Wij willen onze huidige garage/schuur verlengen. De ruimte is nu 2.50 bij 6 meter en deze willen wij laten verlengen met ongeveer 2.50 bij 4 meter. Het gaat om een enkelsteens garage met plat dak. Aan de binnenzijde dient deze te worden geïsoleerd. Verder mag hij casco worden opgeleverd en is de bouw vergunningsvrij. Er zal wel geheid moeten worden.
vrijdag 19 januari 2018

Lekkage bij het Velux dakraam repareren

We hebben lekkage bij het Velux dakraam van 1.34 bij 1.40 meter. Graag laten wij dit door de vakman repareren.
vrijdag 19 januari 2018

Vliering met vaste trap plaatsen

Op zolder wil ik graag de mogelijkheid weten voor het maken van een vliering. De oppervlakte zal 22 m2 groot worden en de hoogte van de vliering 1,70 meter. De vloer dient te worden afgewerkt en er zal een vaste trap gerealiseerd moeten worden. Ik zou graag de mogelijkheden met de vakman bespreken.
donderdag 18 januari 2018

Vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap

Vlizotrap moet vervangen worden door een vaste zoldertrap. Normale afmetingen. Materiaal afvoer en nieuwe trap is voor de vakman.
maandag 15 januari 2018

Houten voordeur laten opknappen

Ik wil graag dat mijn houten voordeur wordt opgeknapt. Ook het hang- en sluitwerk heeft een opknapbeurt nodig. De deur is ongeveer 211,5 bij 90 cm.

Partners

Partners van Casius