Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Smilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Smilde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Smilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Smilde of directe omgeving.

23 klanten uit Smilde bevelen een bij Casius in Smilde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Smilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, vervanging balkondeuren en ramen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Smilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Smilde:

Reparatie windveren vrijstaand huis

Windveren vooral op de zuidkant van huis bladeren af, bij laatste "storm" ook stukken losgescheurd. Het gaat om houten windveren. Schat achter een stuk of 20 meter. Aan de onderkant laat een groot stuk los. Renovatie/onderhoud van deze windveren.

Garderobekast onder schuine wand maken

We willen graag onder de schuine wand in de slaapkamer een garderobekast maken met een schuifwand systeem, inclusief hang/legkasten. De breedte is 3.80 meter, hoogte 2.42 meter, knieschothoogte 80 cm, diepte 1.40 meter.

Vervanging aluminium kozijn en stopcontacten verleggen

Vervanging van aluminium kozijn (branddeur) door kozijn meer afgestemd op het gewicht van de deur (een zware deur). Mogelijk zelfde soort kozijn maar met minimaal 3 scharnieren zodat de deur beter gedragen wordt. En drie wandstopcontacten verlagen. Het kozijn voor twee scharnieren lijkt horizontaal niet te zijn verankerd en ook niet te zijn volgestort. De wanden zijn van gietbeton (bouwer Groothuis, 1992). Kozijn met minstens drie scharnieren is wenselijk.

Bestaand hang en sluitwerk reparen / ...

Bestaand hang en sluitwerk reparen / vervangen van een brandvertragende deur tussen de garage en bijkeuken

vervangen bestaand raam voor een ...

vervangen bestaand raam voor een schuifpui; afm +/- 470 x 450 cm. vervangen van 1 radiator voor een design radiator aan de muur vervangen van 1 buitendeur voor een vast dubbelglas raam afm deur 90x 200