Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor sparing zagen en kozijn met raam plaatsen in chalet:

Sparing zagen en kozijn met raam plaatsen in chalet

Ik wil in 2 chalets (naast elkaar) een raam laten plaatsen. Circa 150 bij 50. Sparing moet gezaagd worden. Dubbel glas en evt. mogelijkheid tot openklappen
Onze klant uit Schoonoord (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor sparing zagen en kozijn met raam plaatsen in chalet uit heel Nederland:

Composiet aanrechtblad zagen

Ik zou graag mijn gaskookplaat willen vervangen door een inductiekookplaat. De kookplaat zit ingebouwd in een composiet aanrechtblad en de plaat die ik aan wil schaffen is groter. Kunt u aangeven of het mogelijk is om de sparing (nu 480 x 560 ) te vergroten naar 490 x 830 en wat de kosten hiervan zouden zijn? Het aanrechtblad zit vast en kan niet losgemaakt worden.

Sparing zagen in een muur om een kozijn te kunnen plaatsen

Ik wil een raamkozijn laten plaatsen naast een bestaande schuifpui. Hiervoor moet er in een gemetselde muur met houten voorafwerking een gat worden gezaagd van zo'n 2500 x 1500 mm (lxb). Graag ontvang ik hiervoor een offerte.

Sparing zagen of boren in een kalkzandsteenwand

In een droge kruipruimte, met zandbodem, een doorgang maken in de tussenwand bestaande uit 2 lagen kalk/zandsteen blokken met de afmeting 33 x 23 x 21 cm gemetseld op een stamp betonnen poer. De kruipruimte is 70 of 80 cm hoog. De doorgang van de opening moet 39 x 50 cm worden tussen de liggers en binnen de welving van de boven gelegen vloer zagen of boren.

Sparing in een composiet aanrechtblad frezen

Ik ga in mijn bestaande keuken een nieuwe inductieplaat monteren en wil die bij voorkeur verzonken monteren. Ik zoek dus iemand die ter plaatse in een bestaande keuken een groter gat kan zagen en een sponning kan frezen met de afmeting 900 x 560 mm.

Sparing zagen in een draagmuur

In een draagmuur wil ik graag een sparing laten zagen van 40 cm breed en 1.60 meter hoog. Door de geringe breedte zal een staltonlatei voldoende moeten zijn. Het puin zal ik zelf afvoeren.

Sparing in muur groter zagen

Wij willen weten wat zou kosten om in een muur een kleine opening te laten uit zagen. Waar het dus eigenlijk om gaat is dat het gat van de keukendeur iets wordt vergroot.

Sparing voor kruipluik zagen

Graag zou ik een kruipluik laten zagen uit een betonnen vloer. Hoe wordt dit afgewerkt, hoe groot wordt dat gat en komt daar een deksel / luik bij? Ook willen wij op een plek in de garage en in de keuken een gat laten boren met een doorsnee van 6 centimeter. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Sparing in beton zagen voor vloeren

Ik wil 11 x een sparing uit laten zagen voor een meterkastplaat. Afmetingen circa 40 x 80 cm. Betondikte is circa 25 cm. Betreft 11 appartementen op de begane grond. Locatie Den Haag.

Gat zagen in een betonnen plafond

Het zagen van een sparing van ongeveer 50 x 150 cm in een plat dak (beton) ter behoeve van een dakraam.

Sparing zagen en kozijn met raam plaatsen in chalet

Het gaat om keukenraam. Is nu 94 bij 63 cm, b x h. Willen we graag hoger hebben, 94 bij 120 cm, b x h. Daarvoor moet er een stuk uit het houten chalet gezaagd worden en nieuw raam met kozijn geplaatst worden. Dit gaat om een vast kozijn.