Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Schoonebeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Schoonebeek heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Schoonebeek u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Schoonebeek of directe omgeving.

56 klanten uit Schoonebeek bevelen een bij Casius in Schoonebeek aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Schoonebeek bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Schoonebeek staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Schoonebeek:

Vervangen 2 dakramen

Nu 2 Velux dakramen maat raam 46x88 cm,dus alleen het raam,komt frame etc nog overheen en zou dan kunststof willen +inbouwen.

Dakramen vervangen 2 stuks

Maat dakramen 78×98 type mk04 velux Oude ramen eruit halen en de nieuwe herplaatsen. Er zit vocht tussen het glas en het lekt. Afvoeren doe ik zelf.

Vlizotrap leveren en monteren

Wil de vaste trap naar 1e verdieping vervangen voor een vlizotrap. Vaste trap staat erg in de weg. Stuur wat foto's mee van de huidige situatie. Vloer is van hout. Trapgat moet worden aangepast en nieuwe trap andersom zodat de verdieping makkelijker is te bereiken. Lijkt me zeker zinvol de situatie ter plaatste te bezien. Offertes inclusief het afvoeren van oud materiaal.

Vaste trap naar zolder

Ik zou graag een houten vaste trap naar zolder willen. De trap moet boven de huidige trap komen, er is daar nog geen trapgat. Op de overloop zit een vlizotrap, deze moet dan ook verwijderd worden en het gat dicht gemaakt worden. Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn en hoe snel dat gerealiseerd kan worden.

Inmeten van schuifdeuren voor een kast op maat

Graag willen we weten wat de kosten zijn voor het inmeten van schuifdeuren voor een kast op maat. De kast is ongeveer 260 cm bij 240 cm.

Velux GGL-8 dakraam monteren

Graag ontvang ik een prijsopgave via de mail voor het vervangen van een Velux dakraam GGL-8 in kunststof uitvoering.

Kunststof kiep-/kantelkozijnen monteren

4 complete kiep/kantelramen incl. Kozijnen maat 122cm breed x 120 cm hoog

Inmeten, leveren en plaatsen trap op maat

Op zoek naar een bedrijf/ vakman die een vaste trap (open trap gedraaid) naar de zolder en daarbij horende trapgat (houten zoldervloer) kan maken, inclusief inmeten, leveren en plaatsen trap. De trap zou geplaatst moeten worden boven de huidige trap. De hoogte naar bovenkant verdieping is; =/- 2.60 m.

Carpoort in verlenging met de garage, ...

Carpoort in verlenging met de garage, afmeting plusminus 5 bij 4 m, 2 gemetselde pilaren

Carport doorlopend met bestaande garage, ...

Carport doorlopend met bestaande garage, van zelfde materiaal, 2 gemetselde pilaren afmeting plusminus 5 bij 4 m

carport aangrenzend aan woning en ...

carport aangrenzend aan woning en garage. zo mogelijk met transparant dak, dat iets schuin afloopt vanaf de woning. breder dan garage i.v.m anders zo hinderlijk in de weg staande paal... bouwen van een carport. Wil graag carport iets breder dan de garage.

Het plaatsen van 2 kleine Velux ...

Het plaatsen van 2 kleine Velux dakramen 78x55 cm. in beschoten kap. De kap is van grenenhout en dakpannen (oud huis 1940). Is nog niet geisoleerd, werkzaamheden: 2 x dakpannen eraf (op maat slijpen) en gat zagen in de grenen kap, dakramen plaatsen (water en wind dicht). De aftimmering aan de binnenkant doe ik zelf. Dus het gaat om het vakkundig plaatsen van 2 dakramen. Hoogte van de werkzaamheden is ongeveer 4 meter. Dakramen komen op 1e verdieping.