Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Rolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Rolde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Rolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Rolde of directe omgeving.

23 klanten uit Rolde bevelen een bij Casius in Rolde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Rolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk in Rolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Rolde:

Kozijn laten repararen

Onderste balk vergaan. (vocht) . Rechter balk ten dele vergaan. Aantasting kruisverband. Het Thermopaneglas zit er ca. 7 jaar in en wil deze graag behouden. Met wat kleine aanpassingen en een nieuwe onderbalk moet dit volgens mij te repareren zijn met o.a. hulp van een goeie vakman.

Plafond van Agnesplaten maken

Wij willen onze softboard plafonds laten vervangen door Agnesplaten. Het gaat om 35 m2.

Poort op oprit plaatsen

Graag zou ik een houten poort op de oprit willen plaatsen. Deze moet voorzien zijn van een deur, omdat die gebruikt wordt om achter het huis te komen. Tevens moet de poort in zijn geheel open kunnen zodat de auto, indien nodig, er langs kan. De breedte is 3,23 meter. De onder grond is bestrating klinkers. Bevestiging is aan het huis (steen).