Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Roden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Roden heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Roden u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Roden of directe omgeving.

135 klanten uit Roden bevelen een bij Casius in Roden aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Roden bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, veranda aan stacaravan laten bouwen, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Roden staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Roden:

Grosfillex Axia vouwdeur plaatsen

Vouwdeur Grosfillex Axia plaatsen in een bestaand metalen kozijn. De deur moet ongeveer vijf centimeter ingekort worden want deze heeft een hoogte van 25 cm. Het kozijn is 201 cm hoog bij 78,5 cm breed.

Deur strak afwerken, aflakken, deurbeslag monteren

Het betreft 6 binnen deuren waarbij wij graag het deurbeslag willen vervangen. Voordat dit gedaan kan worden dienen de oude schroefgaatjes te worden gedicht en de deuren afgelakt.

Houtrot bij deurdorpel herstellen

Bij een van de buitendeuren is de dorpel zo verrot dat die vervangen moet worden. Ik was van plan rotte plekken te behandelen, maar denk dat volledige vervanging de enige optie is. Ik zoek iemand die dat vakkundig op korte termijn kan doen. Liefst iemand die langs kan komen om te kijken en te offreren.

Taatsdeuren in een deuropening plaatsen

Graag offerte voor het leveren plaatsen van stalen taatsdeuren in een opening van ca. B x h 2.35 x 2.50 meter. Er ligt vloerverwarming in de ruimte, hier dient rekening mee gehouden te worden. Ik ben benieuwd aan welke kosten ik hierbij moet denken.

Luifel boven de voordeur vernieuwen

Het betreft een offerte aanvraag voor het vervangen van onze voordeur luifel. Wij willen een simpel, niet te duur afdakje laten plaatsen. Verdere wensen bespreek ik graag met de vakman.

Nieuwe zoldertrap laten plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een nieuwe zoldertrap, inclusief de plaatsing. Op dit moment zit er een vlizotrap en er moet een soortgelijke trap voor terugkomen.

Mechanisme van de schuifpui repareren

Onze schuifpui wil niet meer open en dicht omdat het mechanisme niet goed werkt. Wie kan ons uit de brand helpen?

Rotte buitendrempel hardhout vervangen

De hardhouten buitendrempel van de tuindeur is verrot en dient te worden vervangen. Er zijn 2 foto's van de drempel en het bijbehorend deurkozijn toegevoegd.

Reparatie hefmechanisme schuifpui

De deur zit in het slot en het hefboom mechanisme is defect. De hendel beweegt los rond. Wie kan dit repareren?

Tyrem dakraam plaatsen

Het betreft het monteren van een dakraam op een plek waar nu nog geen dakraam aanwezig is. Inclusief de plaatsing van gootstukken. Type dakraam: Tyrem AAX M4A B. De benodigde materialen zijn al aanwezig.

Kledingkast met schuifdeuren maken

Wij zijn opzoek naar een kledingkast met de volgende afmetingen ca: hoog 245cm, diepte 60cm, breedte 194cm. Dit met 3 schuifdeuren waarvan 1 met spiegel. Dit moet dan geinstalleerd worden en de maten zullen wellicht nagemeten moeten worden met een lasermeter. Graag zou ik willen weten wat het kost om dit door u te laten doen.

Geïnstalleerde keuken afwerken

Graag offerte voor het afwerken van een reeds geïnstalleerde gebruikte keuken. Er moet een plank onder de kastjes worden gemonteerd, de afzuigkap moet omtimmerd worden en er moet een plaat tegen het spatten boven het aanrecht komen. Graag in overleg of samen de materialen aanschaffen.

Kunststof schuifpui laten plaatsen

Achter in de keuken willen we een schuifpui. Het muurtje moet verwijderd en afgevoerd worden. Tevens moet er een radiator worden verplaatst. Daarnaast nog een aantal kleinere klussen: - Verrotte dorpel vervangen door betonnen (aanwezig). Stukje kozijn vervangen (15 cm) - Scheur in tussenmuur aan beide kanten repareren en muur opnieuw pleisteren en spacken (ongeveer 2,5 meter) - Van een klein gedeelte schuur de voegen vervangen (ongeveer 5 meter)

Het monteren en plaatsen van een containerberging

Wij gaan een containerberging kopen. Twin kast 240 liter. Houten berging van Praxis. Breedte is 1.41 meter, hoogte 92cm en diepte ongeveer 75 cm. Wat kost het monteren en vastzetten?

Dakraam vervangen

Ons dakraam op een slaapkamer is aan vervanging toe. Het betreft een GGL 04 van Velux van een tiental jaren terug. Een nieuwe vervanger is bijvoorbeeld de SK06. Omdat het om dezelfde afmeting gaat lijkt mij binnen- of buitenekleding niet aan de orde?. Op de website staat vrij gedetaileerd dat de kosten voor vervangen 140 euro bedraagt. Hiervan wil ik graag opdracht geven en telefonisch een afspraak maken.

Drempel schuifpui vervangen

De drempel van onze houten schuifpui heeft beginnende rotte plekjes. De pui is van 2000 en ziet er er verder nog erg goed uit. Graag zouden we de drempel in zijn geheel willen vervangen om later niet nog eens met het zelfde te komen zitten. Of kan dit op een andere goede manier hersteld worden? Andere technieken of materialen? De drempel is ongeveer 3.30 meter breed.

Onderhoud dakkapel

De kozijnen van het dakkapel zijn deels rot en dienen vervangen te worden. Dit geld ook voor het plaatwerk van de dakopbouw. Deze dient vernieuwd te worden en tevens geschilderd. Het dakkapel is ongeveer 2,5 meter breed.

Kozijnen erker vervangen

Erker kozijnen vervangen door hardhouten kozijnen. 3 verticale balken zijn verrot. Ik weet niet hoeveel kozijnen er vervangen moeten worden - afhankelijk van advies vakman. Graag eerst komen kijken. Nieuwe kozijnen leveren en plaatsen.

plafond in badkamer

Onze badkamerzolder v.174x178 en stukje schuin en om het raam moet voorzien worden van vochtvrijmateriaal. Hebben we al thuis.Wegens ziekte kunnen we het zelf niet afwerken. Voorwerk is klaar. Wat zijn de kosten incl.alles?

schuifpui plaatsen

i.p.v. kozijn een schuifpui plaatsen. Dubbele steen zagen en verwarming omleggen. Schuifpui is aanwezig.

Er moet een voor-en achterdeur geplaatst ...

Er moet een voor-en achterdeur geplaatst worden. Deze zijn al besteld. Verder moeten er verschillende ramen vervangen worden, w.o. slaapkamerraam en badkamer, woonkamerraam, bijkeukenraam, balkondeuren, keukenraam en zijraampje woonkamer. Voor het bijkeukenraam moet een muurtje opnieuw gemetseld, gevoegd en gestuuct worden. Hiervoor moet een radiator verwijderd worden, er komt een nieuwe voor in de plaats. Het badkamer- en slaapkamerraam zijn op dit moment kunststof, geplaatst in het houten kozijn. Het kunststof moet dus weer hout worden.

het gaat meer om een slaapmeulbel in ...

het gaat meer om een slaapmeulbel in elkaar te zetten en de woonkamer sausen plus een slaapkamer