Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeurkast monteren:

Schuifdeurkast monteren

Ik wil graag een lundia schuifdeurkast bestellen bij gamma en dan door u laten monteren. Het gaat om een kast van 330cm breed en 260 cm hoog. Wat zal dit gaan kosten?
Onze klant uit Pesse (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeurkast monteren uit heel Nederland:

Schuifdeurkast monteren

Monteren schuifdeurkast Hoogte 216 cm Breed 200 cm Diep 62 cm

Schuifdeurkast laten monteren

Ik wil graag de schuifdeurkast laten monteren. Ik vroeg me af of jullie dat tegen een meerprijs ook kunnen doen voor mij?

Schuifdeurkast inmeten en monteren

Ik wil in een berging een 3-deurs schuifdeurkast gaan plaatsen. Ik wil een vakman vragen om de kast hier in te meten en na de levering ook te monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Schuifdeurkast voorzien van nieuwe rails en deuren

Wij hebben een kast met 3 schuifdeuren. Wij willen daar andere deuren en rails in laten monteren. Ook willen we op het huidige zijpaneel een nieuw zijpaneel laten monteren in dezelfde kleur als de nieuwe deuren die wij al bij Gamma hebben gezien. Ik wil de kast hier even laten opmeten, zodat de juiste maat kan worden besteld. Gamma zal alles bij mij thuis afleveren, waarna de montage kan plaatsvinden. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave voor het inmeten en de montageklus.

Storemax kast laten monteren

Ik wil graag een 2 deurs Storemax schuifdeurkast in mijn huis laten monteren. De kast wordt niet aan het plafond of de muren bevestigd, maar is losstaand (er worden losse platen meegeleverd waaraan de deuren e.d. kunnen worden bevestigd).

Klussen en rondom huis

Ik ben op zoek naar een allround klusbedrijf voor diverse werkzaamheden in en rondom mijn huis. Voor onze garage moet een nieuwe PVC dakgoot met hemelwaterafvoer worden geleverd en gemonteerd, er moeten 4 lampen worden opgehangen, er zijn bij 2 ramen 2 glaslatten verrot en deze moeten worden vervangen. Verder willen wij een linnenkast aanschaffen van ongeveer 200 x 140 x 70 cm en die hier laten monteren. We weten nog niet of dat een schuifdeurkast wordt of een kast met draaideuren. We laten ook graag 4 deurkrukken herstellen of vervangen; het gaat om 1 krukstel met sleutels en om 2 x een toiletdeur met V/B-slot. Er moet van het laminaat plintje bij de muur opnieuw worden bevestigd. We willen 3 wanden in de slaapkamer laten schilderen. Als laatste hebben wij in de woonkamer een kast waar de laden en een deur scheef in zitten. Die laten we er graag weer goed in zetten. We willen een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Kasten monteren

Ik wil graag een 2 deurs schuifdeurkast en 1 klapdeurkast laten monteren. Wat zullen de kosten zijn om het te monteren? Graag 3 mei uitvoeren (de kasten worden 2 mei geleverd).

Laminaat leggen en schuifdeurkast monteren

Het leggen van laminaat, een ondervloer en plinten. De totale oppervlakte is 60 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Ook wil ik graag een schuifdeurenkast laten monteren.

Deuren in een schuifdeurkast zetten

Ik heb een schuifdeurkast gekocht, van ongeveer 220 cm breed. De kast is in elkaar gezet en alles kan er al in hangen. Het enige wat nog moet gebeuren is het plaatsen van de 2 schuifdeuren. Ik wil graag weten hoeveel dit gaat kosten en hoe lang het zou duren totdat iemand kan komen monteren.

2-deurs Lundia kast met interieur inmeten en monteren

Graag wil ik een Lundia schuifdeurkast met 2 deuren en een interieur willen laten inmeten en monteren. Na inmeten bestel ik de kast en na levering kan de maatwerk kast gemonteerd worden op de eerste verdieping.

Partners

Partners van Casius