Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Peize te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Peize heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Peize u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Peize of directe omgeving.

45 klanten uit Peize bevelen een bij Casius in Peize aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Peize bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Peize staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Peize:

Lundia kast bouwen onder schuin dak

Wij willen graag onder het schuine dak schuifdeuren een kastinhoud laten maken. Zoals op de bijgevoegde foto te zien is hebben wij nu ook schuifdeuren. Wij willen de kast echter vergroten door nieuwe schuifdeuren te plaatsen onder de balk die nog net te zien is bovenin de foto. Hierdoor krijgen we meer hoogte en diepte in de kast. Wij zouden graag de inhoud van de kast door een vakman op maat laten maken. Op dit moment denken wij aan elke zijmuur, dus links en recht, een hang/leg deel en in het midden een deel, met aan 1 kant gesloten en aan de andere kant open. Hierdoor zouden twee ingangen ontstaan naar de achtermuur toe. De gehele inhoud zou dan aan het oog ontrokken worden door een tweetal schuifdeuren. Zie het Word document, deze bevat een idee maar staat nog niet vast en dient meer ter verduidelijking.

Paneeldeuren laten afhangen

In onze oude woning willen wij zeven nieuwe massief houten paneeldeuren van 2.01 cm hoog laten afhangen. We hebben de deuren hier al staan. Ook de deurkrukken zijn aanwezig. Zes sloten kunnen worden overgezet, één slot moet worden vervangen. Graag ontvangen wij een prijsopgave voor de werkzaamheden.

Dakraam kopen en vervangen

Het oude dakraam eruit en het nieuwe erin.

Ik wil voor in een te renoveren steens ...

Ik wil voor in een te renoveren steens buitenmuur van een boerderij, een tweetal nieuwe hardhouten kozijnen hebben met beneden schuiframen en boven een vast raam. Beneden raam schuift achter het bovenraam omhoog en alles met dubbel glas. Schets aanwezig; voor afmetingen op hoofdlijnen breedte 750 mm, hoogte 950 mm, profiel kozijn breedte 65mm Met groet, de Vries budget in overleg

Wil graag een offerte ontvangen voor het ...

Wil graag een offerte ontvangen voor het plaatsen van een handbediende kanteldeur, voorzien van loopdeur.

vrijstaande garage casco bouwen , wat ik ...

vrijstaande garage casco bouwen , wat ik zelf kan doen ? afmetingen 4 bij 8 pet puntdak ,sneldekkers

Het plaatsen tegen (aan een kant) muur ...

Het plaatsen tegen (aan een kant) muur van het huis van een carport voor 1 auto om bescherming te bieden tegen regen, hagel, zon etc.