Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Paterswolde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Paterswolde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Paterswolde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Paterswolde of directe omgeving.

34 klanten uit Paterswolde bevelen een bij Casius in Paterswolde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Paterswolde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, vervanging balkondeuren en ramen dakkapel en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Paterswolde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Paterswolde:

Plaatsen van een binnentrap

Plaatsen van een budgetvriendelijke binnentrap met 1 draai. Wij schatten rond de 16 treden met een plafondhoogte van ongeveer 2.60 meter. Materialen in overleg.

Achterdeuren van CanDo plaatsen

Er moeten twee achterdeuren geplaatst worden. Dit worden Cando stompe deuren met dubbel glas. Er komen enkel puntsloten in. De deuren moeten volledig klaar om af te lakken geplaatst worden, in houten kozijnen inclusief hang en sluitwerk. De deuren worden ivm korting pas in week 10 besteld. Graag ontvang ik een offerte.

Ruitje in een antieke kast vervangen

In een antieke kast is een ruitje van ongeveer 21.50 x 28.50 van oud glas kapot gegaan. Ik wil dit laten vervangen door wederom oud glas. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Kunststof windveren monteren

Ik woon in een twee-onder-een-kapwoning met houten windveren van ongeveer 8 meter lengte. Ik wil deze laten vervangen door kunststof, in totaal dus 16 meter. Mijn pand is drie verdiepingen hoog. Ik ontvang graag een prijsopgave.

Kanteldeur in de garage monteren

Aanbrengen van motorisatie kanteldeur garage

Dakkapel vervangen door een Velux dakraam

Daar ons dakkapel lekt wilt ik graag weten wat de kosten zijn om de dakkapel te repareren of te vervangen door een tuimelraam van 110 bij 140 cm.

Stenen garage bouwen

Stenen garage bouwen van 6 bij 10 meter, en 3 meter hoogte, op eigen terrein. Met drie garage toegangsdeuren en één deur aan de zijkant.