Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Norg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Norg heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Norg u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Norg of directe omgeving.

39 klanten uit Norg bevelen een bij Casius in Norg aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Norg bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Norg staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Norg:

Beschadigd plafond herstellen door spanplaten

Het gaat om een beschadigd plafond. Een vakman is te ver doorgeschoten met het boren voor de isolatie. 2 kamers met centraal lichtpunt. afmetingen: 1.00 x 1.80 (waarvan 1.00 x 60 luik van vlizotrap) en 2.00 x 3.00. Dit moet hersteld worden door een vakman. Bijvoorbeeld door spanplaten te plaatsen.

Blokhut plaatsen

Blokhut uit de folderaanbieding van de Gamma plaatsen. Blokhut Bieslook van 230 x 200 cm groot.

Louvre buitenluiken maken

Het betreft het maken van Louvre luiken voor de buitenkant van de ramen. Ik wil graag houten luiken, in totaal gaat het om 7 ramen met als hoogte: 200, 5 keer. Volgend jaar wordt het huis geschilderd en op nieuw gevoegd, ik ben op zoek naar een prijsindicatie om te kijken of ik dan ook de luiken wil plaatsen.

Vaste trap naar zolder maken

Wij zijn opzoek naar een vaste trap naar zolder. Het zou gaan om een kwartslag trap ook moet hij ingemeten worden. Wij maken nu gebruik van een vlizotrap

Vervangen driepuntssluiting in buitendeur

Vervanging driepuntsluiting in bestaande buitendeur.

Nieuwe luiken maken

Luiken zijn verrot. Wat kost het om nieuwe luiken te maken? Wij hebben aan ons huis 1 raam met luiken. Deze luiken moeten vernieuwd worden.*

Blokhut bouwen

Wij zijn op zoek naar een klusvrouw/man/team voor het opbouwen van onze nieuwe blokhut met overkapping. Deze is in bestelling bij Praxis en wordt binnen een aantal weken geleverd. Het betreft de Infinity 4015 met overkapping, 200 x 300 cm met achterwand. Wij zouden graag 2 offertes willen: Te weten, eentje met funderingsbalken (niet aanwezig) en eentje zonder (dan maken we zelf een fundering en een gladde waterpas vloer. Bijgaand een linkje met een beschrijving van de blokhut en opbouw. Let op, hier komt het plaatsen van de overkapping en achterwand nog bij. De blokhut is 3 x 3 meter en de overkapping is 2 x 3 meter. http://www.bearcounty.eu/media/documents/opbouw_tuinhuzen/ci4010_opbouwbeschrijving.pdf We horen graag meer!

Vervangen houten glaspui door kunststof pui met openslaande deuren

Vervangen houten glaspui door kunststof pui met openslaande deuren. Dubbel glas, ik heb subsidiewaardebon. Hoogte: 270cm. Breedte: 442cm.

schuttingdeur Norg

Het vervangen/vernieuwen van een bestaande schuttingwand en schuttingdeur aan achterzijde vrijstaande woning Geschatte oppervlakte: 4 m2.

AFTIMMEREN VAN ZOLDER: *isoleren van ...

AFTIMMEREN VAN ZOLDER: *isoleren van het dak door middel van rockwol *af timmeren van dak met gipsplaaten *vloer verhogen doormiddel van houten panelen (verhoging ivm leidingen die over vloer lopen) *zij wanden waar achter diversen dingen kunnen worden opgeruimd *wegwerken van 3 buizen door middel van koog *wegwerken van combi ketel (eventueel maken van kast van hout) *HET MATERIEEL WORD GEREGELD (HOUT,ROCKWOL, ETC)