Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kattenluik verwijderen en deur herstellen:

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Kattenluik verwijderen en deur herstellen, gaat om een hardhouten voordeur.
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kattenluik verwijderen en deur herstellen uit heel Nederland:

Kattenluik verwijderen en deur dichtmaken

In de hardhouten deur naar de tuin zit een kattenluik dat ik graag verwijderd wil hebben. Het gat dient te worden dichtgemaakt in lijn met het profiel van de deur.

Kattenluik dichtmaken in een hardhouten buitendeur

Ik wil een kattenluik laten verwijderen en dichtmaken in een hard houten buitendeur.

Reparatie kunststof voordeur

Ik wil graag een kattenluik uit een kunststof voordeur laten verwijderen en herstellen

Klussen in huis

Paneel in de trapkast verwijderen en later terugplaatsen (voor aanleg vloerverwarming). Kattenluik in de voordeur plaatsen Siebrand met verlichting in de kamer verwijderen 4 M.). Vloer van de schuur dampdicht maken (2 bij 3 meter)

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Ik wil een kattenluik uit de voordeur laten verwijderen en deze deur laten herstellen. Het gaat om een houten deur, massief.

Kattenluik dichtmaken in hardhouten buitendeur

Ik zoek een deurenspecialist/timmerman die twee van mijn hardhouten deuren kan dichtmaken en de huidige kattenluiken die nog in de deur zit kan verwijderen. Het gaat om de achter- en de schuurdeur.

Kattenluik verwijderen uit een buitendeur

Graag wil ik uit mijn buitendeur een kattenluik laten verwijderen en de deur netjes laten herstellen. Gaat om een houten achterdeur naar de tuin.

Kattenluik verwijderen uit de buitendeur

Ik wil het bestaande kattenluik laten verwijderen en de deur laten herstellen in originele staat. Graag wil ik weten wat dit eventueel gaat kosten. Het schilderen na herstel doen we zelf. We hebben een hardhouten deur. Kattenluik is vierkant 22x22cm. Er dienen 1 groef per kant hersteld / uitgefreesd te worden.

Radiator verwijderen en leiding afdoppen

Radiator in de keuken (onderste uiteinde van CV-systeem) verwijderen en/of vervangen door een kleinere radiator (zodat er daarnaast plek is voor een kattenluik). Dus graag offerte voor beide opties: - verwijderen+afdoppen - vervangen door kleinere versie

Kattenluik verwijderen

Ik ontvang graag een offerte voor het verwijderen van een kattenluik in mijn achterdeur, vullen van het gat en het schilderen van de deur.

Partners

Partners van Casius