Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor twee velux dakramen plaatsen:

Twee Velux dakramen plaatsen

Ik ben opzoek naar iemand voor het plaatsen van 2 stuks Velux dakramen 134 x 118 cm (b x h). Dakbeschot is helemaal vrij (geen isolatie of iets) en goed bereikbaar. De tussenmaat van de gordingen is 130 cm. Nu zijn er geen ramen aanwezig.
Onze klant uit Meppel (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor twee velux dakramen plaatsen uit heel Nederland:

2 dakramen plaatsen

2 dakramen van Velux PK10 94x160cm, kunststof tuimelvenster. Er liggen zonnepanelen op het dak, zie foto. Indien mogelijk ook 2 insecten horren en 2 verduisterende rolgordijnen.

2 dakramen plaatsen

2 bestaande dakramen vervangen voor 2 velux ggu mk8

Dakraam vervangen

Verzoek om een vrijblijvende offerte voor het vervangen van 2 Bazon dakramen type 115 / 150 (binnenmaat 144 x 107) en 115 / 115 (binnenmaat 107 x 107). Dakramen bevinden zich op de 1e en 2e verdieping op schuin dak. Dakraam type 115 / 150 op 1e verdieping graag voorzien van buitenzonwering, verduisterend rolgordijn en insectenhor (alles handbediend). Graag een offerte voor montage en levering en alleen voor montage. Graag kostenonderdelen uitsplitsen en verschillende type dakramen (Velux, Fakro e.d.) offreren.

keukendeur en dakramen vervangen

Onze houten keukendeur willen wij laten vervangen, het is belangrijk dat er weer een glas element in terug komt. Daarnaast hebben wij twee velux dakramen die zijn ook aan vervanging toe. De dakramen zijn ongeveer 100 x 100 cm, wij zijn opzoek naar een dubbel glas optie. Graag een aantal opties meenemen in de offerte.

Dakkapellen (4 stuks) vervangen door velux dakramen

Verwijdering en vervanging 4 bestaande houten dakkapellen door dakramen met behoud maatvoering / bestaand gat. Afmeting huidige dakkapel circa 1.30 meter x 1.50 meter. Zoe foto's voor de huidige dakkapellen.

3 Velux dakramen vervangen

3 Velux dakramen 134x98 vervangen van ggl 7 naar ggl uk04 liefst kunststof of hout wit gelakt. Ander merk is ook prima. Graag prijs inclusief alles dakramen,materialen, monteren, afwerken, afvoeren

Vervangen 2 dakramen

Nu 2 Velux dakramen maat raam 46x88 cm,dus alleen het raam,komt frame etc nog overheen en zou dan kunststof willen +inbouwen.

Van 2 Velux dakramen het dubbel glas vervangen

Ik heb 2 Velux dakramen, van één is het glas gebarsten (1 barst), de andere lekt. Het lijkt me zinvol om van beide het glas te vervangen, ze zijn minstens 25 jaar oud. Type: FVI-7 (is al wat ouder....) afmetingen glas is ongeveer 118 x 86 cm (ter indicatie) Raam 1: zit op 1 verdieping in slaapkamer op ca 3 m hoogte. Binnenkort gaan we die ruimte opknappen, dan komt er ook ruimte om van binnenuit bij het raam te kunnen. Van buitenaf is het raam bereikbaar middels een dakgoot waar je goed in kan staan (veilig). Raam 2: op zolderkamer en is goed bereikbaar. (glas lekt) Vraag: graag prijsopgave voor het vervangen van dubbel glas van beide ramen. Bijvoorkeur ergens in periode laatse week april 1e week mei. Incl. afdichten en afvoeren 2 oude ruiten.

Dakramen plaatsen

Ik wil graag twee dakramen laten plaatsen Velux 114 x 118 cm.

Het vervangen van twee dakramen

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van een ggl 8 en een ggl 2 (velux) op de 1ste etage. Ik heb liever een fakro (bij voorkeur kunststof) omdat daar de bediening laag zit t.o.v. nieuwe velux ramen.

Partners

Partners van Casius