Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Loon te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Loon heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Loon u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Loon of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Loon bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, nieuwe kozijnen leveren en plaatsen bij een VVE, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, een bovenkwarttrap plaatsen in loze ruimte, verwijderen kozijn binnendeur / aanbrengen gipsmuurtje, zandstralen/ luchtgommen van de trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Loon staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Loon:

Reckendrees schuifpui repareren

Onze schuifpui is defect, schuifdeur kan niet helemaal naar rechts , ik heb voorzichtig de deur geklemt, kan hem dus niet afsluiten voor oa inbraak, graag uw reacties en hulp bij ons in de buurt indien aanwezig

Vervangen kozijn WC

Ik wil graag mijn kozijn in de wc ruimte vervangen voor een kunststof kozijn die naar binnen kan kiepen met hr+ glas Maten kozijn, 68 cm hoog bij 55 cm breed.

Vervangen buitendeur/ raamkozijn bijkeuken

Ik wil het buitenkozijn van bijkeuken laten vervangen. Mogelijk verzekeringswerk. Afm. Circa 2250 x 1500. Definitieve maten zullen moeten worden opgemeten.

Een trap plaatsen incl trappengat maken

Per oktober krijgen wij de sleutels van ons nieuwe huis. Het is een 2 onder 1 kap boerderij met houten vloeren. Ons gedeelte heeft nog geen trap naar de bovenverdieping en deze willen wij wel graag hebben. Waar die moet komen weten wij nog niet. Wij willen een houten open trap.

Carport bij (houten) garage trekken

Betreft een houten garage op betonnen fundering (ca. 30m2) met een aangebouwde houten carport (ca. 20m2) eveneens op betonnen fundering. Deze carport moet bij de garage getrokken worden. Gevel met deur en kanteldeur verplaatsen naar voorkant carport en een zijde van de carport dichtmaken. Betegeling carport verwijderen en afwerken met glad beton op niveau garagevloer.

Nieuwe trap plaatsen

Het moet een rechte, open en eenvoudige trap zijn met een bordes, de trap komt met de rechterkant tegen een muur, het bordes van de trap komt tegen de andere muur met rechts de verdieping, links van de trap en het bordes komt een reling. De hoogte van vloer tot vloer is 270 cm, de trap mag maximaal 120 cm breed zijn.

Vervangen dakraam

Wij willen twee dakramen vervangen + afwerking er van Afmetingen. Formaten Grote raam is 88 bij 83 cm. Kleine raam 47 bij 40 cm.

Dakraam plaatsen

Ik heb op zolder nog een dakraam staan wat nog geplaatst moet worden. Even wat info: Plaats: Emmen Aanwezig: dakraam tyrem 114x118 cm Bijbehorende dakgoten Past niet tussen de balken. Moet dus constructief opgelost worden. Verder materiaal niet aanwezig. Zit op dit moment een klein kraampje dat kapot en lek is. Puin graag ook afvoeren.

Kattenluik verwijderen en deur herstellen

Kattenluik verwijderen en deur herstellen, gaat om een hardhouten voordeur.

Sparing zagen en kozijn met raam plaatsen in chalet

Ik wil in 2 chalets (naast elkaar) een raam laten plaatsen. Circa 150 bij 50. Sparing moet gezaagd worden. Dubbel glas en evt. mogelijkheid tot openklappen

Vervangen 2 dakramen

Nu 2 Velux dakramen maat raam 46x88 cm,dus alleen het raam,komt frame etc nog overheen en zou dan kunststof willen +inbouwen.

Kantelraam zolder vervangen

Maat 134x 98 cm. Hout wit gelakt.

Vervangen kozijnen

Ik woon in een oud jaren 30 boerderij welke nagenoeg niet geïsoleerd is en op veel plekken hebben we nog enkel glas. In de badkamer hebben we vloerverwarming gekregen en deze is verbouwd en hierbij is isolatie gebruikt en er zitten nog oude kozijnen in. Graag zou ik deze laten vervangen voor dubbel glas om zo minder warmte verlies te hebben. Mogelijk wanneer de prijs meevalt wil ik meer kozijnen laten vervangen. Het gaat om 4 ramen van 60x60 cm. Waarvan er 1 open moet kunnen en de andere vast.

Luxtra dakraam plaatsen voor Velux met buiten rolluik

Het vervangen van een dakraam. Velux nu Luxtra. Incl buiten rolluik. Gat zit er dus al en de maat blijft het zelfde.

Deur vervangen

Ik wil mijn deur door een nieuwe vervangen. Verwijderen en afvoeren is in overleg. De hoogte is ca 264 cm, en de breedte ca 88 cm. Graag ontvang ik een offerte.

Plafondplaten plaatsen

Ik heb een plafond van 17 m2 bij de praxis gekocht, hier wil ik graag gaatjes in hebben voor 9 spotjes. de platen heten pan o quick xl en zijn 60x120. Het gaat om het plafond om de keuken. Graag plafond plaatsen en spotjes boren + spotjes plaatsen.

Nieuw kozijn in schuur en nieuwe deur

Stormschade herstel. ** Aan de foto's te zien gaat het alleen om een nieuwe stapeldorpeldeur. Kozijn lijkt nog in goede staat.

Schuurdeur inhangen

Er moet een nieuwe buitendeur geplaatst worden. Al zelf geprobeerd maar helaas mislukt, deze klemt nu als een gek. Zoek dus iemand die deze klus vaker geklaard heeft. Het gaat om een stompe kale deur met slotgat uitfresing. De scharnieren moeten nog uitgetekend worden en uitgebeiteld/uitgefreesd, en de gaten voor de klink. Deur staat in de bestelling, wordt binnen week of 2 geleverd.

Klein dakraampje realiseren

Ik wil een klein dakraampje om zo mijn kilgoot te kunnen zien/in de gaten te houden op volloop van water. Onze regenpijp raakt helaas zo nu en dan verstopt.

Vlizotrap kopen en plaatsen

Ik wil de oude vlizotrap verwijderen, afvoeren en vervangen voor een nieuwe met een trap hekje. Wie kan die klus klaren? Dus trap en hekje leveren en plaatsen.

Beschadigd plafond herstellen door spanplaten

Het gaat om een beschadigd plafond. Een vakman is te ver doorgeschoten met het boren voor de isolatie. 2 kamers met centraal lichtpunt. afmetingen: 1.00 x 1.80 (waarvan 1.00 x 60 luik van vlizotrap) en 2.00 x 3.00. Dit moet hersteld worden door een vakman. Bijvoorbeeld door spanplaten te plaatsen.

Dakramen vervangen 2 stuks

Maat dakramen 78×98 type mk04 velux Oude ramen eruit halen en de nieuwe herplaatsen. Er zit vocht tussen het glas en het lekt. Afvoeren doe ik zelf.

Vlizotrap leveren en monteren

Wil de vaste trap naar 1e verdieping vervangen voor een vlizotrap. Vaste trap staat erg in de weg. Stuur wat foto's mee van de huidige situatie. Vloer is van hout. Trapgat moet worden aangepast en nieuwe trap andersom zodat de verdieping makkelijker is te bereiken. Lijkt me zeker zinvol de situatie ter plaatste te bezien. Offertes inclusief het afvoeren van oud materiaal.

Vervangen van de voordeur en schuurdeur

ik wil graag een goede veilige voordeur laten opmeten, eventueel het kozijn te laten vervangen. De toekomstige deur heeft een smalle strook dubbelglas. Ik wil ook de schuurdeur gelijktijdig laten vervangen. Beide deuren moeten anti inbraak worden, ik laat mij hierin graag adviseren. Dus vroeg mij af wat de kosten hiervan gaan worden. Afspraak maken om thuis vrijblijvend langs te komen en alles op te meten is welkom.

Garagedeur vervangen door vaste pui met deur en raam

De garagedeur moet worden vervangen door een pui. Dit betekend dat u de garagedeur verwijderd en afvoerd. De pui zal uit de helft moeten bestaan uit een deur en bovenin de pui ramen die wel lichtdoorlaten maar niet door kan kijken. Afmeting van de muren zijn 250 bij 220. Het is aan de vakman om invulling te geven voor de materialen en uitvoering.