Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeur met systeem ophangen:

Schuifdeur met systeem ophangen

Ik wil een binnen schuifdeursysteem en deur laten plaatsen. Ik verzorg het materiaal hiervoor.
Onze klant uit Klijndijk (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeur met systeem ophangen uit heel Nederland:

Schuifdeur systeem gangkast plaatsen

ik wil graag mijn schuifdeur (storemax) systeem die ik bij jullie heb besteld, laten monteren.

Schuifdeur plaatsen

Ik wil de schuifdeur Bradford van Cando kopen en laten plaatsen. Het is soort barn systeem waarbij de deur over de muur schuift aan geleider.

2 Schuifdeuren plaatsen

We hebben 2 schuifdeuren nodig voor een woonruimte in het souterrain. Schuifdeuren mogen zo simpel mogelijk zijn. Plafondhoogte (is slechts 2 meter). Zijn op zoek naar iemand die de deur en de rail of het systeem kan plaatsen. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Andere massieve houtsoort, massief beuk, massief eik, MDF vlakke deuren, MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 2

Klus met enkele uitdagingen: schuifdeur in de woonkamer realiseren

We willen de deur van de hal naar de woonkamer vervangen door een Bradford schuifdeur. Onze deurstijl is van metaal en zou vervangen moeten worden door een houten deurstijl zodat de schuifdeur past. We hebben geen dragende muren en weten niet of de muur stevig genoeg is voor het ophang systeem van de schuifdeur en de schuifdeur zelf natuurlijk. Het gat van de deur is 100 x 240 cm (als deur metalen deurstijl verwijderd is) de deur opening moet aan gepast worden voor de schuifdeur en er moet een lichtschakelaar verplaats worden. We will graag een afspraak maken om alles op te meten zodat we het kunnen bestellen en dat jullie het werk bij ons komen doen (met offerte natuurlijk) Eerst alles opmeten, dan bestellen, en dan het werk.

Het laten spuiten van een binnen deur met 3 ramen

Het gaat om een nieuwe schuifdeur met 3 ramen die gespoten moet worden. Deze word opgehangen een een rails systeem aan de muur. De deur is van hout en 93 cm breed en 2.13 meter hoog. Separaat zou ik de kosten willen weten voor het afhangen van de deur.

Scheidingswand plaatsen in inloopkast

Voor mijn inloopkast wil ik graag een scheidingswand laten plaatsen d.m.v. een schuifdeur systeem. Breedte van de scheidingswand circa 2.33m. breed en circa 2.46 m. hoog.

Schuifdeursysteem plaatsen

Ik wil een schuifdeur systeem in de logeerkamer (3.20 m breed, 2.50 m hoog) om erachter de wasdroger, de vriezer, losse huishoudelijke spullen en planken te verbergen.

Schuifdeur onder schuin dak

Wij willen graag een schuifdeur laten maken onder een schuin dak, met een rollend systeem (niet hangend). De maten zijn: 3,06 m breed bij 0,87 m hoog. We horen graag wat de kosten hiervan zijn en wanneer deze klus ingepland zou kunnen worden (bij voorkeur zo snel mogelijk).

Storemax schuifdeur op zolder

Wij willen graag de beide schuine delen van onze zolder voorzien van schuifdeuren (storemax systeem). De afmetingen zijn circa 290 cm x 86 cm per zijde. Dus er zijn twee schuifdeurwanden van de genoemde afmetingen nodig. De feitelijke maten dienen voor levering ingemeten te worden. De meubelpanelen kunnen in wit worden vervaardigd. Een foto van 1 zijde is als bijlage toegevoegd. Mocht er voor het uitbrengen van een offerte meer informatie nodig zijn verneem ik dat heel graag. Een bezoek ter plaatse is uiteraard mogelijk / zelfs wenselijk.

Scheidingswand met schuifdeur plaatsen

Ik zoek een timmerman die een schuifdeur kan plaatsen tussen de hal en de woonkamer/keuken. Aannemer wil geen wand extra zetten dus het gaat om en de extra wand en het systeem en de schuifdeur. Hoogte plafond is 2.6 meter.

Partners

Partners van Casius