Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Klazienaveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Klazienaveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Klazienaveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Klazienaveen of directe omgeving.

48 klanten uit Klazienaveen bevelen een bij Casius in Klazienaveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 9,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Klazienaveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Klazienaveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Klazienaveen:

Traprenovatie met eiken panelen

Het op maat maken en monteren van trappanelen (open trap). Het gaat om een open trap. Het materiaal is onbehandeld eiken, wel graag kant en klaar dus met antislip strip. Graag een offerte voor plaatsing en inclusief materiaal voor een trap met 13 treden.

Nieuw trapgat maken en nieuwe dichte trap plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1919, in de jaren '60 verbouwd en heeft in de jaren '80 nieuwe buitengevels gekregen. De huidige trap naar de 1e verdieping is te steil en ik wil op een andere plaats in de woning een nieuwe dichte trap laten plaatsen. Er moet een nieuw trapgat worden gezaagd in de houten vloer. Ik verwijder zelf de bestaande trap. Er staan foto's van het huis op Funda. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Trespa boeidelen plaatsen

We hebben een ruime vrijstaande woning en we willen de boeidelen en goten rondom de woning vervangen. Ruw geschat denk ik dat het ongeveer 80 meter lang is. Het is nu een soort pvc of kunststof. Het is de bedoeling dat de nieuwe boeidelen van trespa zijn. Graag nodigen we u uit om een offerte te maken.

Onderdorpel vernieuwen

Het betreft het vernieuwen van een onderdorpel van een raam. Het raam is ongeveer 200 cm hoog bij 150 cm breed. De dorpel is van hardhout. Het is nooit goed afgekit geweest. Graag een prijsopgave.

Afstandsbediening van de garagedeur instellen

Ik wil graag mijn afstandsbediening instellen van mijn garagedeur, 3 stuks en dat de deur op de goede begin en eindstand gaat, heb geen gebruiksaanwijzing erbij

Vaste trap monteren

Ik wil graag een vaste trap laten monteren. We hebben nu een vlizotrap. Hiervoor willen graag een vast trap. Er zal een stuk uit het beton gezaagd moeten worden om de trap te kunnen plaatsen.

Kosten plaatsen hordeur

Ik wil graag een hordeur van 2.15 x 1.05 meter geplaatst hebben. Ik wil eerst alleen weten wat de kosten voor het plaatsen zijn.

Dakkappel betimmeren

Betimmering rondom dakkappel varvangen. Er is lekkage geweest. Afmeting 3,5 meter breed bij 1,5 meter hoog.

Graag zou ik een offerte willen ...

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor een kunststof kozijnen raam. Deze zou ik willen laten inbouwen. Op dit moment is het nog een muur. (zijkant van het huis) De afmeting van het raam zal denk ik zo'n 1.50 bij 1.50 zijn o.i.d. moeten gaan worden. Het huis bevind zich in de plaats Hebelermeer (Duitsland) Ongeveer 1 km van de plaats Zwartemeer in Nederland. Kunt u mij vertelen wat ongeveer de kosten zullen gaan zijn hiervoor. Wellicht wil ik ook nog een dakraam laten vergroten (in de badkamer)

reparatie van een deurtje in een tv kast ...

reparatie van een deurtje in een tv kast met melkglas wat kapot is. het is een gelijmt deurtje met sponing dat aan de achterkant weg gefreesd dient te worden en nadat het nieuwe glas er in zit met een glaslatje gefixeerd moet worden. ik ben hier voor een offerte nodig omdat het om een verzekeringsschade gaat .