Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor luxtra dakraam plaatsen voor velux met buiten rolluik:

Luxtra dakraam plaatsen voor Velux met buiten rolluik

Het vervangen van een dakraam. Velux nu Luxtra. Incl buiten rolluik. Gat zit er dus al en de maat blijft het zelfde.
Onze klant uit Hoogeveen (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor luxtra dakraam plaatsen voor velux met buiten rolluik uit heel Nederland:

LuXtra dakraam plaatsen in nieuwbouw

Ik wil graag een kleine (45 X 73 cms) Luxtra raam plaatsen in een kleine ruimte in de zolder. Het schuin dak heeft een kleinere oppervlakte buiten dan binnen. Het dakraam mag hoger geplaatst worden. Voor meer details, zie bijlages met photos en tekeningen.

Offerte leveren en plaatsen drie dakramen

Graag zouden wij een prijsopgave ontvangen voor het installeren van onderstaande drie dakramen en zolderraam in de omgeving Zwolle. Dakraam 78x118cm Dakraam 55x78cm Zolderraam 45x55cm Voor de beide dakramen geld een waterkerende manchet en evt interieur afwerking graag vermelden als meerprijs. We zitten niet vast aan een bepaald merk dakraam. Luxtra, Velux, Fakro of een ander merk het maakt ons niet uit als de prijs/kwaliteit maar goed is. Wel het liefst met een ventilatierooster. Voor alle drie moet nog een opening gemaakt worden in het dak. Het betreft een zadeldak met vlakke pannen.

3x Velux GGL-4 Dakraam vervangen voor Luxtra standaard APX S6A

Ik wil graag de 3 dakramen van mijn huis (Velux GGL-4) laten vervangen voor de Luxtra standaard APX S6A kunstof dakraam.

Zolder verbouwen

Wij willen twee slaapkamers creëren op de zolder. Hiervoor dienen tevens twee dakramen geplaatst te worden. Graag ontvangen wij advies over voorgestelde keuzes (zie foto) en een offerte voor de werkzaamheden. Exacte afmetingen voor de dakramen zijn ntb. Bestaande dakraam is een Velux P10 (PK10 nu - 94 x 160 cm). Dakraam in de tweede slaapkamer kan wat kleiner en hoeft niet van Velux te zijn (bijv. Luxtra Comfort kunststof 78 x 140 cm). Het dakraam bij de wasmachine zou bijvoorbeeld een 55 x 98 cm dakraam kunnen worden. Het dient een budget oplossing te worden.”

Dakramen laten plaatsen of vervangen

Het vervangen betekent ook het vervangen van het kozijn? Ons oude dakraam is 47 x 41 cm. De nieuwe zou 55 x 45 cm worden. Valt dit dan onder vervangen of plaatsen nieuw dakraam? Kan elk gewenst / gekocht dakraam geplaatst worden of moet dit specifiek ergens van zijn? Wij hebben 'Luxtra' dakramen op het oog. Totaal gaat het om 1 dakraam van 98 x 78 cm (nieuw) en 1 dakraam van 55 x 45 cm (vervanging).

Velux of Luxtra dakraam plaatsen

Ik wil graag een Velux of Luxtra dakraam laten plaatsen van de afmeting 55 x 78 centimeter in kunststof. Dit raam moet komen op de plek waar nu een 6-pans dakraam zit. Kunt u dit realiseren en zo ja tegen welke prijs en op welke termijn?

Dakraam vervangen en aftimmeren

Ik wil het dakraam van 114 x 118 cm op mijn zolderverdieping graag laten vervangen door een houten dakraam van LuXtra met dezelfde maat. De betimmering moet ook weer netjes worden verzorgd. Het oude raam wil ik laten afvoeren. Er is binnenshuis voldoende ruimte om het raam via de trappen omhoog te brengen, dat hoeft niet buitenom. Ik ontvang graag een offerte met daarin een aparte post voor de levering van de materialen.

Velux of Luxtra dakraam plaatsen en aftimmeren

In ons huis willen we op korte termijn onze 2 dakramen vervangen. Kun u een offerte afgeven voor: Verwijderen 2x Velux GGL 5 dakramen en het plaatsen van 2x nieuwe dakramen in dezelfde afmeting. Prijs van de offerte mag zijn inclusief Velux/Luxtra -dakramen. Ik kan de dakramen ook eventueel zelf inkopen dat u ze plaatst (incl. binnentimmerwerk). Ik heb foto's gemaakt van het tussenschot. Ik hoor graag wat je mogelijkheden zijn!!

Dakraam leveren en plaatsen

Ik wil aan de achterkant van mijn woning graag een extra dakraam laten plaatsen. Afmeting ongeveer 1 meter hoog en minimaal 1 meter breed. Een simpel kantelraam voldoet, zoals bijvoorbeeld de Luxtra S6A 114×118. Graag prijs inclusief leveren, plaatsen en aftimmeren. Het betreft een schuin pannendak.

LuXtra Comfort dakraam monteren

Ik wil graag een dakraam laten vervangen. Ik heb een LUXTRA Comfort (kunststof) dakraam besteld M4A (78*98) ter vervanging van het huidige dakraam. Het huidige raam en het nieuwe raam zijn even groot. Afwerking zal ik zelf doen, denk ik. Het betreft een schuin pannendak. Graag een afspraak maken voor een datum.

Partners

Partners van Casius