Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoogeveen of directe omgeving.

315 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, veranda aan stacaravan laten bouwen, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoogeveen:

Vervangen buitendeur/ raamkozijn bijkeuken

Ik wil het buitenkozijn van bijkeuken laten vervangen. Mogelijk verzekeringswerk. Afm. Circa 2250 x 1500. Definitieve maten zullen moeten worden opgemeten.

Luxtra dakraam plaatsen voor Velux met buiten rolluik

Het vervangen van een dakraam. Velux nu Luxtra. Incl buiten rolluik. Gat zit er dus al en de maat blijft het zelfde.

Plafond van de carport afwerken met led spots

Samen met de buren delen wij een carport. Het plafond hiervan moet vervangen worden. Graag zouden wij brede, witte platen met led spots er in willen hebben met een bewegingssensor. De carport is ongeveer 5 x 5.5 meter. We halen het oude er zelf af en brengen dit ook zelf weg.

Trap bekleden met laminaat

Onze trap naar de 1e verdieping willen wij laten bekleden met laminaat. We hebben het type laminaat al bij praxis gezien. Betreft een open houten trap met een lichte draai naar links. We willen graag dat iemand deze klus op zich neemt. Oude trapbekleding verwijderen we zelf.

Buitendeur in achterzijde garage aanbrengen

We willen graag een standaard buitendeur in onze garage muur plaatsen. Ik ontvang graag een offerte.

Dakraam plaatsen

Ik zoek een dakkapelspecialist die een schuin dakraam in ons schuin bitumen dak kan plaatsen. De hoogte van het raam kan maximaal 80 cm worden in verband met draagbalken. De breedte moet nog besproken worden. De woning is goed bereikbaar.

Voordeur leveren en plaatsen

Wij willen graag dat er een nieuwe, hardhouten voordeur wordt geleverd en geplaatst.

Achterdeur en kozijn monteren

Ik ben op zoek naar een bedrijf voor het leveren en monteren van een deur en kozijn, standaard maat. Functie extra ingang naar garage. Het is de bedoeling dat de bestaande ruit wordt vervangen voor de deur. Kunt u mij geheel vrijblijvend een offerte toesturen?

Achterdeur met glas monteren

Wij willen een nieuwe achterdeur met glas laten inmeten en monteren. Optioneel de oude deur afvoeren. De deur moet nog gekocht worden, exclusief deurklink en slot als deze misschien van de oude deur gebruikt kunnen worden. Het schilderwerk doen wij zelf.

Composiet terras / balkon aanleggen

Het balkon/terras heeft nu houten vlonders die gaan rotten en dus moeten worden verwijderd. De bedoeling is om deze te vervangen door composiet vlonders over het hele deel. Ik heb hieronder foto's bijgevoegd om u een idee te geven.

Traprenovatie met laminaat

Wij hebben een dichte rechte trap met 12 treden. Graag willen wij de traptreden, de stootborden en de zijkanten laten bekleden met laminaat.

Nieuwe voordeur afhangen/monteren

Wij willen onze voordeur vervangen (bestelling met 3-puntsluiting, tochtvaldorpel, aluminium beslag, freeswerk), echter willen wij de montage/het afhangen laten uitvoeren door een vakman (-vrouw). Bovendien willen wij ook weten of het noodzakelijk is om het kozijn te vervangen. Het houtwerk van het kozijn is oud (60 jaar), maar nog wel goed. Graag vernemen wij wat de kosten kunnen zijn van het afmonteren van een nieuwe voordeur. Contact graag via mail.

Taatsdeur in de woning monteren

Wij willen graag een taatsdeur van hal naar woonkamer en van keuken naar bijkeuken. Daarnaast nog een tussenwand van ca. 3,6 meter breed. Weet ik nog niet

Antislipprofiel aanbrengen op een trap

Ik zoek een vakman die voor mij antislipprofiel kan aanbrengen op 13 traptreden. Daarvoor moeten eerst sleuven worden gefreesd. Ik ontvang graag uw offerte.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Ik wil graag een open trap dicht laten maken en vervolgens een trapkast eronder, waarbij onder het laatste gedeelte een deurtje moet komen en onder het hoge gedeelte een kast op wieltjes welke je uit kan trekken .

Oud Velux dakraam vervangen

We hebben op onze zolder een Velux dakraam van het oude type GGL-4 dat er al bij de bouw van de woning in 1986 in is gezet. Wij gaan momenteel op onze zolder een kamer maken en omdat de ruit van het dakraam lek is, willen we dat vervangen. We willen graag een offerte voor zowel een kunststof als een houten dakraam. We willen er ook optioneel een hor en verduisteringsrolgordijn in. We ontvangen hiervoor graag uw gedetailleerde offerte.

Dakraam plaatsen

We willen een extra klein dakraam hebben op onze zolder. Onze zolder is opgesplitst en in het washok willen we extra ventilatie hebben. Het raam moet ongeveer 50 bij 70 cm worden en afgetimmerd.

Garagedeur plaatsen

In mijn garage zit een heel oude zware metalen garagedeur waarvan een veer is gebroken. Ik wil de deur graag laten vervangen door een enkelwandige deur van 235,5 cm breed en 212 cm hoog. Het kan een eenvoudige deur zijn, want het is een garage waar ik alleen de fietsen in opslag heb. Ik laat het hier graag nog even goed opmeten en laat de vakman daarna de deur leveren en monteren. De oude deur moet ook worden afgevoerd.

Tussenwanden plaatsen en deur monteren

Op de zolder wil ik een extra kamer realiseren er moeten twee wandjes geplaatst worden en er moet een deur geplaatst worden. Betreft een tussenwand van ongeveer +/- 1,35M breed, ongeveer twee derde van deze wand komt onder een schuin aflopend dak. En een tussenwand +/- 0,70M breed en 2,30M hoog. Deur plaatsen in bestaande muur/holle-wand, er heeft in het verleden vermoedelijk al een deur gezeten. In ieder geval open breken indien nodig kozijn plaatsen en de deur monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Sloten laten maken

Wij zoeken voor onze woning in Hoogeveen een vakman die bij ons de deuren kan voorzien van goed en veilig beslag. Dat betekent, oude er uit, aanpassingen maken en ervoor zorgen dat nieuw (cilinder) beslag goed in de deuren zit en werkt. Wie biedt zich aan? Het gaat om een voordeur, achterdeur en schuurdeur. Ook zal er naar het overige sluitwerken moeten worden gekeken.

Sleuven in traptreden laten frezen

Ik wil graag in 13 traptreden sleuven laten infrezen. De strip graag in de kleur zwart.

Vervangen van een Velux dakraam

In verband met lekkage van het Velux dakraam (78 x 140 cm), moeten wij dit dakraam vervangen. Graag zouden we offerte hiervoor willen ontvangen.

Buitendeur met hang- en sluitwerk afhangen

Een nieuwe buitendeur afhangen inclusief het hang- en sluitwerk. Een deur met een enkele sluiting. De oude deur alleen eruit halen. De nieuwe deur heeft 1 ruit. Alles moet nog besteld worden. De levertijd van de deur is circa 10 dagen.

Kozijn repareren

In het kozijn aan voorzijde is ongeveer 15 cm rot, dit betreft de onderste balk. Dit wil ik graag laten repareren, als dit niet mogelijk is graag laten vervangen.

Garage laten metselen

Ik ben opzoek naar een metselaar voor het metselen van 2100 stenen. Een deel van de garage zal vergroot worden. Het materiaal verzorgen wij zelf.