Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoogeveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoogeveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoogeveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoogeveen of directe omgeving.

318 klanten uit Hoogeveen bevelen een bij Casius in Hoogeveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoogeveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen, dubbele pendeldeur aanbrengen, dekokern platen aanbrengen op de garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Hoogeveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoogeveen:

Taatsdeur in de woning monteren

Wij willen graag een taatsdeur van hal naar woonkamer en van keuken naar bijkeuken. Daarnaast nog een tussenwand van ca. 3,6 meter breed. Weet ik nog niet

Antislipprofiel aanbrengen op een trap

Ik zoek een vakman die voor mij antislipprofiel kan aanbrengen op 13 traptreden. Daarvoor moeten eerst sleuven worden gefreesd. Ik ontvang graag uw offerte.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Ik wil graag een open trap dicht laten maken en vervolgens een trapkast eronder, waarbij onder het laatste gedeelte een deurtje moet komen en onder het hoge gedeelte een kast op wieltjes welke je uit kan trekken .

Oud Velux dakraam vervangen

We hebben op onze zolder een Velux dakraam van het oude type GGL-4 dat er al bij de bouw van de woning in 1986 in is gezet. Wij gaan momenteel op onze zolder een kamer maken en omdat de ruit van het dakraam lek is, willen we dat vervangen. We willen graag een offerte voor zowel een kunststof als een houten dakraam. We willen er ook optioneel een hor en verduisteringsrolgordijn in. We ontvangen hiervoor graag uw gedetailleerde offerte.

Dakraam plaatsen

We willen een extra klein dakraam hebben op onze zolder. Onze zolder is opgesplitst en in het washok willen we extra ventilatie hebben. Het raam moet ongeveer 50 bij 70 cm worden en afgetimmerd.

Garagedeur plaatsen

In mijn garage zit een heel oude zware metalen garagedeur waarvan een veer is gebroken. Ik wil de deur graag laten vervangen door een enkelwandige deur van 235,5 cm breed en 212 cm hoog. Het kan een eenvoudige deur zijn, want het is een garage waar ik alleen de fietsen in opslag heb. Ik laat het hier graag nog even goed opmeten en laat de vakman daarna de deur leveren en monteren. De oude deur moet ook worden afgevoerd.

Tussenwanden plaatsen en deur monteren

Op de zolder wil ik een extra kamer realiseren er moeten twee wandjes geplaatst worden en er moet een deur geplaatst worden. Betreft een tussenwand van ongeveer +/- 1,35M breed, ongeveer twee derde van deze wand komt onder een schuin aflopend dak. En een tussenwand +/- 0,70M breed en 2,30M hoog. Deur plaatsen in bestaande muur/holle-wand, er heeft in het verleden vermoedelijk al een deur gezeten. In ieder geval open breken indien nodig kozijn plaatsen en de deur monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Sloten laten maken

Wij zoeken voor onze woning in Hoogeveen een vakman die bij ons de deuren kan voorzien van goed en veilig beslag. Dat betekent, oude er uit, aanpassingen maken en ervoor zorgen dat nieuw (cilinder) beslag goed in de deuren zit en werkt. Wie biedt zich aan? Het gaat om een voordeur, achterdeur en schuurdeur. Ook zal er naar het overige sluitwerken moeten worden gekeken.

Sleuven in traptreden laten frezen

Ik wil graag in 13 traptreden sleuven laten infrezen. De strip graag in de kleur zwart.

Vervangen van een Velux dakraam

In verband met lekkage van het Velux dakraam (78 x 140 cm), moeten wij dit dakraam vervangen. Graag zouden we offerte hiervoor willen ontvangen.

Buitendeur met hang- en sluitwerk afhangen

Een nieuwe buitendeur afhangen inclusief het hang- en sluitwerk. Een deur met een enkele sluiting. De oude deur alleen eruit halen. De nieuwe deur heeft 1 ruit. Alles moet nog besteld worden. De levertijd van de deur is circa 10 dagen.

Kozijn repareren

In het kozijn aan voorzijde is ongeveer 15 cm rot, dit betreft de onderste balk. Dit wil ik graag laten repareren, als dit niet mogelijk is graag laten vervangen.

Garage laten metselen

Ik ben opzoek naar een metselaar voor het metselen van 2100 stenen. Een deel van de garage zal vergroot worden. Het materiaal verzorgen wij zelf.

Linnenkast in elkaar zetten

Het betreft een offerte aanvraag voor het in elkaar laten zetten van een Alpha zweefdeurenkast van de Gamma. De kast heeft twee zweefdeuren.

Dakraam vervangen door kunststof tuimelraam

Een bestaand Velux dakraam (GGL-7) vervangen voor een nieuwe kunststof Velux tuimelraam. Het raam is nu ongeveer 127 x 95 cm.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder. Zit nu nog een vlizotrap in. Er is genoeg ruimte om een trap te plaatsen. De verdiepingsvloer is van beton.

Vaste trap op overloop maken

Wij hebben een vlizotrap op de overloop en daar moet een vaste trap komen.

Schuifdeuren plaatsen op zolder

Schuifdeuren schuinekap zolder Lengte circa 8.50

Dakraammontage

We wensen graag een dakraam en willen daarvoor graag een offerte ontvangen.

Houten dakramen bijplaatsen

Diverse vragen over dakraam heb zelf al een bestaande velux dakraam op zolder maar we willen graag meer licht creëren door eventueel 1 grote of 2 kleinere ramen er bij te nemen

Dakraam / kiepraam plaatsen

Wij hebben een dakraam op zolder. Graag willen wij hier een dakraam naast plaatsen. De voorkeur gaat uit naar een Velux PK08, 94 bij 104 cm of een Velux MK08, 78 bij 140 cm.

Jan des Bouvrie deur afhangen

We gaan een Gammadeur kopen. Een Jan des Bouvries opdekdeur met glas. Deze moet geplaatst worden inclusief hang- en sluitwerk. De deur kopen we zelf en het hang- en sluitwerk hebben we al en is nog nieuw. Ophangscharnieren zitten er aan, maar zijn 40 jaar oud. Graag ontvangen we een offerte.

Defect draai-/kiepraam repareren

Ik heb 1 draai/kiepraam op de kiep stand staan en ik krijg het raam niet meer dicht. Ik kan de hendel niet meer bewegen op het moment dat ik het raam dicht druk, alsof het binnenwerk ergens klemt/wordt tegen gehouden. Graag dit probleem verhelpen. Het betreft het een houten kozijn.

Trappen bekleden met trapbekleding

Wij hebben in onze woning een open en een dichte trap waarvan we de vloerbedekking hebben verwijderd. De ondergrond is geschilderd. We willen beide trappen opnieuw laten bekleden met vloerbedekking. Graag krijgen we de keuze uit verschillende materialen en ontvangen een offerte.

Binnendeuren inkorten

Op 18 en 19 september wordt in mijn woning laminaat met ondervloer gelegd van 8 mm dik. Graag wil ik voor die tijd 7 binnendeuren laten inkorten.