Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hoogersmilde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hoogersmilde heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hoogersmilde u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hoogersmilde of directe omgeving.

11 klanten uit Hoogersmilde bevelen een bij Casius in Hoogersmilde aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 7,2/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hoogersmilde bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, verhogen deuropening, 2 kozijnen vervangen, terrasoverkapping, vervangen houten achterpui naar achterbalkon 3e verdieping en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of garage- en carportbouw in Hoogersmilde staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hoogersmilde:

Raam vervangen en lichtkoepel in aanbouw plaatsen

In mijn stacaravan is een raam kapot, het betreft het enkel glas van een raam dat met scharnieren open gaat. Het kozijn is van aluminium. Ik weet niet hoe groot het raam is maar ongeveer 100 x 60 centimeter, dit zal nog wel exact opgemeten moeten worden. Met ronde onderhoeken. Ik wil graag weten wat het kost om het glas te laten vervangen in het bestaande kozijn. 2e verzoek: Graag wil ik in de aanbouw van mijn woning wat meer licht. Betreft een aanbouw van ca 10 jaar oud met omgekeerd dak met bitumen. Een geïsoleerd lichtkoepeltje of lichtstraat van 100 x 50 cm zou leuk zijn voor meer daglicht.

Doorloop bij een chalet bouwen

Graag een doorloopt met b.v. glazen dak en louvre zijkanten aan de stacaravan. Afmetingen: 110 cm x 300 cm lang. De caravan is van kunststof dus het moet losstaand worden.

Schuur herbouwen

Door een brand is mijn schuur verwoest. En nu zoek ik een paar offertes die ik maandag aan de verzekering kan laten zien. De maten zullen niet helemaal kloppen, omdat ik hem graag in twee gedeeltes wil, namelijk een geïsoleerde hobby ruimte En een half open ruimte voor een aanrecht En om zomers te bbqen Ik zou de offerte graag met de post ontvangen Zodat ik ze makkelijk even naast elkaar leggen kan voor de verzekering Verder zou het mooi zijn als ik de offerte voor maandag heb B.V. D mark

Dakgoot en boeidelen met trespa bekleden

Dakgoot reparatie; vervangen hout door trespa of bekleden met gelijkwaardig. Goot is ongeveer 12 meter. Daarnaast de boeidelen van woonhuis vervangen door trespa of gelijkwaardige oplossing. Boeidelen ongeveer 17 meter. Bekijk de situatie ter plekke. Uitvoeringstermijn in overleg met de vakman, voor de vakantie of na de vakantie.

Raamkozijn vervangen

Het raam op de eerste verdieping is aan vervanging toe. Deze bevindt zich in een rechte stenen muur aan de zijkant van het huis. Een evt. steiger kan buiten geplaatst worden qua ruimte. Ter indicatie, de maat is ongeveer 85x105cm. (BxH). Momenteel nog uitgevoerd in hout en met enkel glas maar de nieuwe dient van kunststof te zijn, voorzien van dubbel glas, draai/kiep en een ventilatierooster aan de bovenzijde. Raam ook leveren. Mogelijk dat bouwkundig ook de vensterbank aan de binnenzijde vervangen dient te worden. Overige beschadigingen (aan bijvoorbeeld voegen) door de werkzaamheden dienen te worden hersteld, het oude raam en afval dienen te worden afgevoerd. Ik wil graag weten waar ik aan toe ben qua prijs. Bezoek lijkt me alleen noodzakelijk voor de exacte maatvoering.

nieuwbouw van een garage met puntdak . ...

nieuwbouw van een garage met puntdak . afm ca. 4 *8 meter. met garagedeur en een tweede deur. betonnen vloer. eventueel met zolder in punt