Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor boarddeuren plaatsen:

Boarddeuren plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 2 board deuren kan plaatsen. Sloten erin en pommels in de deur en in het kozijn. Ook de kozijnen netjes afwerken. Ik heb de materialen al besteld.
Onze klant uit Hollandscheveld (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor boarddeuren plaatsen uit heel Nederland:

Boarddeuren afhangen

Ik wil graag twee boarddeuren afhangen en deurklinken plaatsen. De afmetingen van de deuren zijn 201 cm bij 78 cm.

Kozijnen plaatsen en stompe deuren afhangen

Ik wil 4 binnen houten kozijnen laten plaatsen en hierin 4 stompe deuren laten afhangen. Geen materialen in bezit. Voor 1 deur is een draai slot benodigd (toilet). Graag ook het inmeten in de prijs opnemen. Het betreft 3 standaard boarddeuren en 1 Frederique met blank glas met plakroede horizontaal 5 centimeter. Is dit alles mogelijk vóór 9 januari 2017? De deuren zijn nog niet besteld.

Deuren plaatsen en schilderen

Ik wil graag 8 stompe binnendeuren bij Praxis bestellen en die door een ervaren vakman laten plaatsen. Daarna moeten ze ook worden geschilderd. Het gaat om 5 vlakke stompe boarddeuren en 3 stompe boarddeuren met een ruitje. Er moeten nieuwe scharnieren worden geplaatst en ik wil de krukstellen graag laten overzetten. Het werk moet in september worden uitgevoerd. Ik ontvang graag een offerte voor de montage.

Boarddeuren plaatsen

Ik zou graag 3 binnendeuren (board) van PRAXIS willen laten plaatsen.

Stalen kozijnen en boarddeuren vervangen

9 x stalen kozijnen weghalen en houten plaatsen. Ook binnendeuren plaatsen + deurbeslag. Bovenlicht weghalen en dichtmaken.

Stompe deuren afhangen

Het gaat om het plaatsen en monteren van 8 stompe boarddeuren (930 x 2315) in houten kozijnen van een nieuwbouwwoning. De deuren moeten pas worden geschaafd en de sluitplaat, scharnieren en de sloten moeten gemonteerd worden in en op de deuren. Graag ontvang ik een offerte.

6 nieuwe binnendeuren plaatsen ipv de ...

6 nieuwe binnendeuren plaatsen ipv de oude deuren. Nieuw beslag. Gaat om 2 opdekdeuren met elk 12 kleine raampjes, 2 opdekdeuren zonder glas en 2 boarddeuren (opdek). Alle deuren zijn 201,5 hoog en 2 zijn 73 breed, de andere 4 83 breed. De nieuwe deuren zijn al besteld bij een bedrijf en worden geleverd voor of rond 20 december. Wij schilderen ze eerst en vervolgens gaat het dus alleen om het plaatsen van de scharnieren (vanuit de oude deuren) op de nieuwe (modene scharnier type) en het op maat maken.