Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Hollandscheveld te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Hollandscheveld heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Hollandscheveld u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Hollandscheveld of directe omgeving.

12 klanten uit Hollandscheveld bevelen een bij Casius in Hollandscheveld aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Hollandscheveld bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen alle kozijnen en deuren, twaalf binnendeuren plaatsen, binnendeuren afhangen, tiental kozijnen en deuren vervangen, raamkozijnen vervangen, brandwerende deur plaatsen in horeca zaak, houten kozijnen vervangen, nieuwe kozijnen met dubbel glas of alleen dubbel glas, vlizotrap leveren en monteren, trap plaatsen, vervanging van 4 deuren en kozijnen binnenshuis, trapgat in betonvloer, zinken bekleding op houten balken aanbrengen, trappen verwijderen en plaatsen, bestaande binnendeur vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Hollandscheveld staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Hollandscheveld:

Boarddeuren plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die 2 board deuren kan plaatsen. Sloten erin en pommels in de deur en in het kozijn. Ook de kozijnen netjes afwerken. Ik heb de materialen al besteld.

Trap met overzettreden bekleden

Ik heb een oude trap met veel oude tapijtlijm erop. Graag zou ik de stootdelen met tegels willen bekleden en het deel waarop je staat met vinyl overzettrede. De trap draait een halve slag.

Dakramen vervangen en zolderkamer maken

Wij zouden graag 2 dakramen vervangen. Het gaat om de velux GGL S. Dezelfde maat ramen als de huidige. Een van de dakramen willen we graag bekleden met shutters. Kunt u deze leveren? De dakramen hebben we al. Verder willen we op zolder een slaapkamer maken. Graag vrijblijvend een offerte voor deze klus.

2 hang/legkasten monteren

Hang en legkast (bouwpakket van Praxis ) monteren. Tweemaal.

boeiwerk renoveren /vervangen

Hallo, De boeien/gootbetimmering van onze woning moeten deels vervangen worden. In september wordt er nieuw zinkwerk gemonteerd, en we willen dan ook graag dat het houtwerk aangepakt wordt. Hopende dat iemand ons een passende offerte kan doen toekomen wachten wij af.