Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Gieten te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Gieten heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Gieten u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Gieten of directe omgeving.

62 klanten uit Gieten bevelen een bij Casius in Gieten aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Gieten bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Gieten staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Gieten:

Carport renoveren en opknappen

Ik wil graag de carport laten opknappen. Een boei aan de voorzijde moet vervangen worden, rondom geschilderd, een paal is beetje verrot, de onderkant van het dak schilderen. Het dak is 5 bij 3 meter.

Kunststof gevelbetimmering vervangen

Vervangen van kunststof gevelbetimmering op de 1e etage. Ook weer kunststof gevelbekleding erop zetten. Aan de achterzijde van de woning. Ik kan u een foto van de gevel sturen.

Trespa boeidelen leveren en plaatsen

Graag een offerte voor het leveren en plaatsen van 4 Trespa boeidelen op een houten chalet. Afmeting 9 mtr lang, 30-40 cm breed. De hoogte van de boeidelen is rond de 2.5 meter hoog. De oude boeidelen verwijderen en nieuwe, witte boeidelen van Trespa plaatsen. Chalet buitenmaat is 9 x 9 meter. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Cando deuren met deurbeslag monteren

We hebben 5 Cando deuren, welke we graag opgehangen willen hebben. Ook moeten de klinken en sloten er nog opgezet worden. Het zijn opdekdeuren, zonder glas. De deuren zijn al op maat en geverfd. Hang- en sluitwerk is aanwezig. Ik zou graag willen weten wat dit kost en of u hier tijd voor heeft. Graag per mail contact.

Hendel van de schuifpui repareren

Graag ontvang ik een offerte voor reparatie van het openingsmechanisme van een (houten) schuifpui. De deur is nu afgesloten en de hendel is lam. De deur kan dus niet open en moet waarschijnlijk geforceerd worden. De sluiting vindt plaats wanneer de hendel omhoog word gezet en aan de rechter zijkant twee "grijpers" in de schuifdeur twee pinnen omklemmen en zichzelf vast zet.

Oude douche verbouwen tot inloopkast

Oude douche(er is nu geen douche meer) op eerste verdieping verbouwen tot inloopkast met legplanken en hanggedeelte. Breedte +/1 1,2 meter en diepte +/- 3.5 meter.

Kozijn met dubbel glas aanbrengen

Het betreft het maken/leveren en plaatsen van een kozijn met dubbel glas, omvang zo'n 175 bij 166 cm. Er zit nu ook een kozijn, dus opening is aanwezig. Houten kozijn.

Raam en kozijn aanbrengen

het aanbrengen van kozijn en dubbel glas, omvang zo'n 175 bij 166 cm.

Zolderinbouwkast

Twee inbouwkasten op zolder maken, onder een schuine kap. Ze worden ongeveer 1.80 meter per stuk. Drie deuren ervoor, geen schuifdeuren. Met legplanken.

Reparatie carport

De onderkant van het dak van de carport gaat kapot. Vermoedelijk door vocht. Dit willen wij graag laten repareren. Gaat om wat stukjes. Onderkant zijn platen.

Wij willen onze garage ombouwen naar een ...

Wij willen onze garage ombouwen naar een fotostudio. Wanden moeten geisoleerd worden. Verder in eerste instantie geen andere werkzaamheden.

het plaatsen van een buitendeur

het plaatsen van een buitendeur