Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Eursinge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Eursinge heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Eursinge u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Eursinge of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Eursinge bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: dubbele industriële deuren voor vakantievilla's, nieuwe kozijnen in monumentenpand monteren, taatsdeuren en -ramen met aluminium frame plaatsen, taatsdeuren laten plaatsen, kozijnen van hele woning vervangen door kunststof, slanke taatsdeuren naar tuin installeren, rotte vloerbalken vervangen, stalen draaideuren plaatsen met vlakverdeling en 8 ruitjes, taatsdeur plaatsen, stalen dubbele taats- of schuifdeur monteren, eet- en woonkamer scheiden met pendeldeuren, kamer splitsen door stalen kozijn met taatsdeuren en zijpanelen, houten achterpui vervangen of opknappen, driedelige harmonicadeur/vouwwand leveren en plaatsen, stalen taatsdeur laten monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Eursinge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Eursinge:

Trap renoveren met vinyl overzettreden

Wij willen onze trap laten bekleden met vinyl traptrede van CanDo. Het gaat om een trap van 15 treden. Er zit een bocht in.

Drempel met houtrot vervangen

De drempel van het kozijn van de voordeur vervangen vanwege houtrot. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

Anti-inbraakstrip op de buitendeur monteren

Ik wil een anti-inbraakstrip laten aanbrengen op een buitendeur. Ik heb nog geen strip gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Nieuw trapgat maken en nieuwe dichte trap plaatsen

Wij hebben een vrijstaande woning gekocht en krijgen daarvan op 1 november de sleutel. Het huis is oorspronkelijk gebouwd in 1919, in de jaren '60 verbouwd en heeft in de jaren '80 nieuwe buitengevels gekregen. De huidige trap naar de 1e verdieping is te steil en ik wil op een andere plaats in de woning een nieuwe dichte trap laten plaatsen. Er moet een nieuw trapgat worden gezaagd in de houten vloer. Ik verwijder zelf de bestaande trap. Er staan foto's van het huis op Funda. Ik ontvang graag uw advies en een prijsopgave.

Trapbekleding aanbrengen

Hij heeft mij benaderd. Ik heb via de mail contact gehad en mijn vraag hem voorgelegd, maar nog niets van hem gehoord

Hekwerk en overkapping vervangen na stormschade

Tijdens een storm is onlangs forse schade ontstaan aan 20 meter hekwerk en aan een kunststof overkapping van 450 x 250 cm. Ze moeten beiden worden vervangen. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben die ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Ik wil graag een open trap dicht laten maken en vervolgens een trapkast eronder, waarbij onder het laatste gedeelte een deurtje moet komen en onder het hoge gedeelte een kast op wieltjes welke je uit kan trekken .

Vouwdeur inkorten en monteren

Ik wil graag een vouw deur van Grosfillex Latya laten inkorten en monteren. Deze moet ongeveer 15 cm korter worden.

Deuren afhangen

Wij hebben 6 deuren voor onze nieuwe woning en die moeten worden afgehangen. Het hang- en sluitwerk moet nog gemonteerd worden.

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Wij zouden graag met spoed de onderdorpel van de schuur willen laten vervangen. De huidige houten dorpen is helemaal verrot. Hierdoor loopt het water vanuit de tuin de schuur in. Ook zouden we een offerte willen ontvangen voor het ophogen van de vloer van de schuur.

Vlizotrap plaatsen

Ik wil graag een vlizotrap geplaatst hebben in een plafond van de opbergzolder. Dat is een houten plafond. De opbergzolder is beloopbaar.

Trap bekleden met hout

Ik wil een trap naar de 1e verdieping bekleden met hout. Het gaat om 13 treden met een knik bovenin.

Houtrot bij deurdorpel herstellen

Bij een van de buitendeuren is de dorpel zo verrot dat die vervangen moet worden. Ik was van plan rotte plekken te behandelen, maar denk dat volledige vervanging de enige optie is. Ik zoek iemand die dat vakkundig op korte termijn kan doen. Liefst iemand die langs kan komen om te kijken en te offreren.

Plaatsen van een lichtstraat

Wij zijn ons aan het oriënteren op de woningmarkt en hebben nu een ruime 2 onder 1 kap woning op het oog. Wij zouden, mochten we de woning kopen, middels en suite deuren de woonkamer en keuken van elkaar willen scheiden. Hiervoor is (veel) meer daglicht nodig. Wat zijn hierin de mogelijkheden en wat zijn de kosten hiervan? Alvast bedankt voor de reactie.

Draai-kiep ramen herstellen

Op de zolderverdieping werkt een draai kiep raam niet meer. Het slot is stuk en het draaiwerk liep ook al niet soepel. Op de benedenverdieping kan een draai kiepraam alleen nog, maar draaien en niet meer kiepen. Dit dient ook hersteld te worden.

Garagedeur vervangen door vaste pui met deur en raam

Wij willen de kanteldeur in de garage vervangen door een houten kozijn met deur (links naar buiten draaiend) en links door dubbelglas HR+ tot aan de dorpel. Dit mag ook een smal raam zijn en de rest van hout. Deze pui bevindt zich onder een luifel en lichtinval is wel gewenst omdat er verder geen ramen in de garage aanwezig zijn. Tussen de muren is het 2.37 meter breed en de hoogte is circa 2,30 meter. Offerte graag inclusief glas en plaatsing en oude garagedeur afvoeren. (werkt overigens als nieuw) Bijgevoegde foto is een indicatie hoe het zou kunnen. Deur zoals afgebeeld is niet de bedoeling maar wel op deze manier. De tweede foto is ook een optie. Wat kunt u aanbieden?

Vervangen van de voordeur

Mijn voordeur is rot en laat water door en moet dus vervangen worden. Graag zou ik een aanbieding ontvangen voor het leveren en plaatsen van een nieuwe voordeur. Het kozijn hoeft niet vervangen te worden. De deur is is een standaard afmeting uit de jaren '80. Ik heb de afmetingen niet. De oude deur mag dan ook afgevoerd worden.

Zware binnendeur laten afhangen

Ik wil graag een deur van de woonkamer naar de berging laten afhangen. Kozijn is reeds geplaatst, 100% haaks waterpas. Zware brandwerende deur is ook precies op maat maar moet vermoedelijk wat bijgeschaafd worden. De 4 scharnieren moeten precies op de juiste plek worden geplaatst. Hiervoor moet in zowel kozijn als deur een uitsparing worden gefreesd of gebeiteld. 2 mm speling overal

Vaste trap naar zolder maken

Wij zijn opzoek naar een vaste trap naar zolder. Het zou gaan om een kwartslag trap ook moet hij ingemeten worden. Wij maken nu gebruik van een vlizotrap

Blokhut plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een blokhut "Bieslook" van 2.30 bij 2 meter. Er staat op dit moment niets in de achtertuin, behalve straatwerk waar hij opgeplaatst kan worden. Dit straatwerk is waterpas gelegd.

Voordeur van een tochtstrip voorzien

Ik wil graag voordeur goed afgesloten hebben met goede tochtstrip zodat (vieze) lucht niet onder deur doorkomt / langs deur komt, buiten blijft. De tochtstrip die ik had voldeed niet is los gaan zitten. Zou graag indicatie van u willen wat zoiets gaat kosten wanneer ik het laat maken.

Velux MK04 tuimelvenster op zolder monteren

Graag zouden wij op zolder een tuimelvenster Velux GGL-MK04 (79 x 98 cm) willen laten monteren. Montage betreft het plaatsen van het dakraam tussen 2 balken van de dakgording (dakgording vervangen niet nodig). Daarnaast de afwerking aan de buitenzijde (waterkering, dakpannen e,d,). Afwerking aan de binnenzijde (aftimmering) zal door ons zelf worden gedaan. Reeds gipsplaats-afwerking aanwezig, waarin een gat voor het tuimelvenster gezaagd dient te worden . Aanschaf Velux GGL-MK04 tuimelvenster in overleg. Foto 1: betreft voorbeeld situatieschets ruimte tussen balken dakgording. Foto 2: betreft gipsplaatafwerking waarin tuimelvenster geplaatst moet worden.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Graag ontvang ik een offerte op basis van inmeten voor het vervangen van de vlizotrap voor een vaste trap. Deze trap moet dicht zijn en van simpel hout.

Open trap dichtmaken en trapkast maken

Wij willen graag onze open trap beneden laten dichtmaken om daaronder een provisiekast te laten maken. Materialen laten leveren door timmerman.

Vaste trap plaatsen

Wij willen onze vlizotrap graag laten verwijderen en een vaste (open) trap laten plaatsen. Het gat in het plafond (hout) moet groter gemaakt worden.