Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Emmer Compascuum te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Emmer Compascuum heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Emmer Compascuum u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Emmer Compascuum of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Emmer Compascuum bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen, terrasoverkapping plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Emmer Compascuum staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Emmer Compascuum:

Spiltrap leveren en plaatsen

In onze voorkamer willen we een smalle spiltrap met leuningen laten plaatsen, die toegang tot de zolder biedt. Hiervoor moet in het houten plafond een opening gemaakt worden. De kamer is 282 cm hoog. Op bijgevoegde foto ziet u de plek waar de trap moet komen (waar nu de boekenkast staat) De offerte die ik wil omvat: - kosten van de spiltrap (houten treden en metalen spil, max. 1500 euro) - maken van het trapgat en afwerken daarvan - plaatsen van de spiltrap

Drempel met houtrot vervangen

De drempel van het kozijn van de voordeur vervangen vanwege houtrot. De werkplek is goed bereikbaar en de vakman kan zijn auto voor de deur kwijt.

3-puntssluiting aanbrengen in de voordeur

Het betreft het aanbrengen van een driepuntssluiting op de voordeur. De werkzaamheden dienen op zeer korte termijn uitgevoerd te worden.

Carport aan garage bouwen

Wij willen graag een carport aan onze garage laten bouwen. Afmeting ongeveer: 5 bij 4 m. Er moet een gemetselde pilaar komen, waar de afwatering op aangesloten moet worden. Afwerking met trespa. Waarschijnlijk is er geen vergunning nodig, enkel 'n melding bij de gemeente, hetgeen de klant gaat doen.

Opknappen appartement

Het plaatsen van gipsplaten op de muren en het repareren van sloten. Het gaat om 3 slaapkamers en een gang. Aantal m2 aan gipsplaten weet ik niet precies. Bestaande deuren wat inkorten bij deze kamers.

Het plaatsen van openslaande tuindeuren ...

Het plaatsen van openslaande tuindeuren in gevel van bijkeuken. huidige situatie van deze gevel; deze bevat twee ramen van ongeveer 90 cm hoog en breed. deze ramen moeten plaatsmaken voor tuindeuren; derhalve moet er enig breekwerk plaatsvinden om plaatsing van tuindeuren mogelijk te maken. tevens moet er een andere deur in deze ruimte (buitengevel) verwijdert worden en in dit kozijn een middenstijl tussengemonteerd worden (vertikaal)waarna twee vaste ramen geplaatst kunnen worden.

In totaal 4 opdekdeuren vervangen door ...

In totaal 4 opdekdeuren vervangen door nieuwe. En wel zo dat ik ze nadien weer kan gebruiken, dus compleet met slotgaten, glas in 1 deur. etc. Maat is 3 x 83x201,5 en 1x 78 x 201.5. Deze maten dienen allemaal vwb de lengte nog pas gemaakt te worden, maar dat gaat om milimeters.