Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plaatsen tuinhuis:

Plaatsen tuinhuis

Ik wil het tuinhuis Philippe van de Praxis laten installeren. Het tuinhuis is 388 bij 298 cm en heeft een hoogte van 218 cm. Er zal gebruik gemaakt worden van Noord/ Europees vurenhout met een dubbel deur en een zadeldak.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen tuinhuis uit heel Nederland:

Tuinhuis plaatsen en monteren

Ik zoek iemand voor het plaatsen en monteren van een tuinhuis, merk Woodvision, formaat 5 x 4 meter met houten vlonder. De voorwand (in 2 secties) en 1 zijwand moeten glazen schuifdeuren worden gemonteerd. Ondergrond moet no

Achtertuin herinrichten, voortuin schutting plaatsen

Achtertuin circa 12 meter diep en 5 meter breed. - rondom voorzien van nieuwe schutting, hout op beton (2 meter hoog) - toegangsdeur met slot in de schutting - verwijderen van 1 naaldboom en 1 conifeer, beide circa 5 meter hoog. - verwijderen van overige struiken en planten - afbreken tuinhuisje circa 6 m2 - tuin is voor de helft voorzien van tegels, deze doorleggen in de hele tuin - plaatsen nieuw tuinhuis/ schuurtje met extra overkapping. Schuurtje circa 3 bij 2,5. Overkapping 2,5 meter (totaal 5 m over gehele breedte van de tuin. Voortuin circa 4 meter diep en 5 meter breed. - schutting aan de zijkant 4 meter (2 meter hoog) -schutting/hekje aan de voorkant 3 meter(1 meter hoog) Al het oude materiaal ook graag afvoeren

Verwijderen oude tuinhuis en plaatsen nieuw tuinhuis met overkapping

Ik wil ons tuinschuurtje van hout laten afbreken en hoek met hulststruiken vrij maken voor een te maken tuinhuis met overkapping (geen plat dak) graag overleg met mogelijkheden voor het leveren van een nieuw tuinhuis. Afvoeren van het oude materiaal kan via een doorgang van ruim een meter breed via een achteruitgang.

Drainagesysteem aanleggen en tuinhuis bouwen

Wij hebben een bungalow gekocht waar kleigrond is. We willen graag een goed afwaterings- systeem plaatsen en hebben daarbij advies nodig. Ook wil ik een compleet afgewerkt, stenen tuinhuisje van 2 bij 2 meter bouwen. Er moet een fundering in komen, een spouwmuur en een plat dak. Is het mogelijk om telefonisch contact te hebben. Korte uitleg over een aantal zaken is gewenst om vervolgens de aankoop te doen. Dank u wel.

tuinhuis keter laten zetten

Ik wil graag een tuinhuis van keter in de tuin laten plaatsen. Het gaat om een kleine maat tuinhuis, ongeveer 2 bij 2,5 , waarschijnlijk kleiner.

Dak tuinhuis vervangen

Ik ben op zoek naar een dakdekker die mij kan helpen met het vervangen van het dak van mijn tuinhuisje. Momenteel is het huisje, oppervlak 30 m², bedekt met dakpannen. Ik laat me vraag informeren over de mogelijkheden; oude pannen hergebruiken, nieuwe pannen gebruiken of eventueel een groen dak plaatsen.

Het renoveren van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Het gaat om het verwijderen van een vijver (7 bij 2 meter) en het verwijderen van beplanting. Daarnaast moet er een terras van 5 bij 3 meter worden gerealiseerd. Wellicht wil ik ook een tuinhuis in mijn tuin laten plaatsen. Mocht dit doorgaan wordt het huis ongeveer 5 bij 3 meter.

Tuin aanleggen

De tuin is 11.90 meter diep. De voorkant van de tuin (de kant van het huis) is 5.90 meter breed, de achterkant van de tuin is 5.40 meter breed. Werkzaamheden Het huis is iets hoger gelegen dan de tuin, zo’n 35 cm. Dit willen we gelijk trekken door een brede trap van het huis naar de tuin te maken. Dit zou dan bijv gemaakt zijn van stoer beton of tegels. Hier aan grenzend willen we een terras waar je van de zon kunt genieten en een eettafel kunt plaatsen. Aan de rechterkant staat een appelboom die we willen behouden. Verderop midden in de tuin (links) staat een grote boom die we ook willen behouden. Hier omheen willen we een grasveldje. Er groeit al wel gras, maar er zijn hier en daar wel wat kale plekken. Rechts van dit grasveld willen we een looppad naar de achterzijde van de tuin met planten en bloemen aan de rechterzijde. Aan de achterzijde van de tuin willen we een tuinhuis aan de linkerzijde en een overkapping voor een loungebank. Mochten jullie nog goede ideeën hebben voor de tuin, dan staan we daar zeker voor open! We houden van een tuin vol bloemen en planten, maar hebben daar nu nog geen plan voor. Ik kijk uit naar jullie offerte!

Tuin ontruimen, bestraten, leveren en plaatsen schutting en tuinhuis

Ik wil onze tuin aanpakken door het volgende uit te besteden: Onze achtertuin (20 m2) leeghalen en afvoeren (verwijderen/rooien bomen, bestrating, klimop), voor het opnieuw betegelen. Leveren en plaatsen van standaard tegels, standaard schutting inclusief fundering, prefab tuinschuur.

Tuinhuis in elkaar zetten en plaatsen

Door omstandigheden kom ik er zelf niet toe. Het tuinhuis met vloer moet in elkaar gezet worden op een reeds gelegd tegelvloertje.

Partners

Partners van Casius