Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kasten monteren:

Kasten monteren

Ik wil graag 3 kasten type "Module IT" monteren, betreft 1 x 1000 mm breed en 2 x 500 mm breed. In de 500 mm brede kasten elk 5 schuifmanden monteren.
Onze klant uit Emmen (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kasten monteren uit heel Nederland:

Kasten laten monteren

Wij willen graag 2 kasten aanschaffen en gemonteerd hebben: -zweefdeurkast-gelamineerd-spaanplaat-grijs-eiken-206x150x63-cm/p/B509928 Wij zijn benieuw wat het kost om beide kasten naast elkaar in een slaapkamer te laten monteren. Wij horen graag van u!

Garderobekasten monteren

Ik heb 3 garderobekasten besteld en ontvangen van de Gamma, maar ik kan geen wijs worden uit de handleiding. Ik zou graag een vakman van uw dienst voor willen inschakelen om de 3 kasten te monteren. De garderobekasten zijn 130 x 60 x 60 cm ongeveer.

Kasten demonteren, verhuizen en weer monteren

Ik wil eerst 1 kast laten demonteren en op nieuw adres laten monteren is ongeveer 2-3 km. Verder

Kasten met zweefdeuren monteren

Ik wil twee zweefdeurkasten van 150 cm breed laten plaatsen.

IKEA kasten demonteren en monteren op een ander adres

Wij hebben 5 PAX kasten van verschillen formaten. Grote kasten. Deze willen we op korte termijn demonteren en monteren op een ander adres in Amsterdam. Wie heeft ervaring en interesse en zou een prijsopgaven willen geven

Storemax kast inmeten en monteren

Het gaat om een storemax kast (hoek met twee losse kasten) die mevrouw graag wil laten inmeten en monteren. De maten van de kast zullen rond de 2700 mm hoogte, 3230 mm breedte van het grootste stuk, 2800 mm voor het minst brede stuk van de hoekkast. En voor de twee losse kasten zijn de maten van hoogte gelijk (2700 mm) één losse kast is 1600 mm breed en de andere losse kast is 1880 mm breed, alles heeft een diepte van 600 mm.

Kasten monteren in een slaapkamer

Ik zou graag 2 kasten willen laten monteren in een slaapkamer en dat deze kasten tegen elkaar aan komen te staan. De afmetingen zijn ongeveer 150 x 200 cm en 100 x 200 cm. Beide kasten zijn draaideurkasten.

IKEA kast aanpassen en monteren

Ik heb een boekenkast van Ikea, bestaande uit 4 aparte kasten. Pas toen ik die naast elkaar zette, viel het mij op dat zowel de vloer, als de muur in mijn woning niet recht lopen, waardoor de kasten niet aansluiten. Graag wil ik informeren naar de mogelijkheden om de kasten tot één geheel te verbinden en aan de muur te bevestigen. Zie bijlage voor foto's. Overigens hoort er nog een bovendeel bij, dus er komt per kast nog een los compartiment bovenop. Ik zou graag nog een aanpassing aan de kast willen; enkele gaten in de hardboard achterkant van de kast Ik verneem graag van u. Met vriendelijke groet, Emily van Hees

Linnenkasten monteren

Wil graag 4 linnenkasten in 2 slaapkamers in elkaar laten zetten door de Gamma. De kasten zijn 220 cm. hoog. Wat is daar de prijs van?

Laminaat leggen en plinten monteren

Graag laminaat leggen, ongeveer 16 m2. Kamer is niet geheel leeg, 2 kasten zijn zo te verplaatsen. Graag inmeten en plakplinten monteren.

Partners

Partners van Casius