Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Emmen of directe omgeving.

616 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, houtlook kunststof kozijnen plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Emmen:

Buitendeur naar het dakterras plaatsen

Op de 1e verdieping het realiseren van een deur, van de overloop, naar het dakterras toe. Betreft uitbreken van de stenen buitenmuur en plaatsen van het kozijn met deur. Optioneel is afvoeren van de oude materialen, dit ligt aan de meerprijs.

Dorpel onder schuifpui vervangen

De gehele dorpel onder onze schuifpui (lengte 1,97 meter) is verrot. Ook de staande delen zijn aan de onderkant over een hoogte van 20 cm deels aangetast. Is dit te repareren en zo ja, wat gaat dat ongeveer kosten?

Taatsdeuren maken

Ik zoek taatsdeuren die vanuit de woonkamer/keuken naar naastliggende ruimten gaan. Een indicatie van de afmetingen is 2.50 hoogte x 1.10 breedte. Materiaal zaten wij te denken aan hout (met glas).

Deuren afhangen

Ik wil een aantal deuren laten afhangen in mijn woning, 3 stuks van 83 x 201 cm waarvan 2 deuren in de lengte moeten worden ingekort. Deurbeslag is aanwezig, scharnieren nog niet.

Metalstud tussenwandje maken

Het gaat om het maken van een tussenwand in een slaapkamer van metalstud met aan beide zijden gipsplaten. Wand is ongeveer 2,4 meter lang met volledige verdiepingshoogte (ongeveer 2,5 meter). Het is een appartement op de 6e etage.

Slot in de voordeur vervangen

Ik wil graag het slot op mijn voordeur laten vervangen door een nieuw slot. Nieuwe cilinder, deurkruk en binnenwerk is aanwezig. De uitsparing moet groter gemaakt worden.

Verlaagd plafond in keuken aanbrengen

Het verlagen van het plafond, ongeveer 30 cm, boven het keukenblok. Dit bedraagt een lengte van 200 cm en een breedte van 110 cm.

Anti-inbraakstrip op de buitendeur monteren

Ik wil een anti-inbraakstrip laten aanbrengen op een buitendeur. Ik heb nog geen strip gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Trapbekleding aanbrengen

Hij heeft mij benaderd. Ik heb via de mail contact gehad en mijn vraag hem voorgelegd, maar nog niets van hem gehoord

Hekwerk en overkapping vervangen na stormschade

Tijdens een storm is onlangs forse schade ontstaan aan 20 meter hekwerk en aan een kunststof overkapping van 450 x 250 cm. Ze moeten beiden worden vervangen. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben die ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Trap bekleden met hout

Ik wil een trap naar de 1e verdieping bekleden met hout. Het gaat om 13 treden met een knik bovenin.

Voordeur van een tochtstrip voorzien

Ik wil graag voordeur goed afgesloten hebben met goede tochtstrip zodat (vieze) lucht niet onder deur doorkomt / langs deur komt, buiten blijft. De tochtstrip die ik had voldeed niet is los gaan zitten. Zou graag indicatie van u willen wat zoiets gaat kosten wanneer ik het laat maken.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Graag ontvang ik een offerte op basis van inmeten voor het vervangen van de vlizotrap voor een vaste trap. Deze trap moet dicht zijn en van simpel hout.

Deuren plaatsen

Ik wil graag 2 deuren laten schilderen, afhangen en beslag erop zetten. De deuren en het beslag zijn aanwezig, verf kan door de vakman geregeld worden. Contactpersoon is Janny Kuipers.

Draai-/kiepramen afstellen

Twee draai-kiepramen hangen door, waardoor de onderkant van het raam de vensterbank raakt. De ramen moeten opnieuw afgesteld worden. Ze kunnen nu alleen gekiept worden. Er is geen enorme haast mee.

Opdekdeuren afhangen

Wij willen 4 opdek binnendeuren gaan vervangen in stalen kozijnen. We hebben bij Praxis CanDo binnendeuren gezien die we willen aanschaffen. Het zijn deuren zonder glas. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Tussenwand plaatsen met een kozijn en deur

Plaatsen van een rechte tussenmuur om een ruimte in 2 gedeeltes te maken inclusief pleisterwerk van de muur, plaatsen van het kozijn en afhangen van de deur. In deze wand willen we graag een deur die toegang geeft tot de nieuwe kamer. De wand inclusief deur is 4 meter en de hoogte is een gemiddelde hoogte, naar schatting 2.40 meter. In de wand hoeft geen elektra of andere bedrading te komen.

Dakraam in het schuine dak plaatsen

Ik wil in ons schuine dak graag een dakraam laten monteren. Ik overweeg om een raam van 78 x 98 cm te kopen. Er zit nog geen raam momenteel, dus er moet een opening in het dak worden gemaakt. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage, met daarin een aparte post voor het aftimmeren van de binnenzijde.

Wand met kozijn en deur plaatsen op een zolder

Wij willen op onze zolder een slaapkamer gaan maken. Daarvoor moet er een tussenwand met een kozijn en deur worden geplaatst. We krijgen graag advies hoe we dit het best kunnen laten uitvoeren en maken daarom graag een afspraak. Dan kan de wand ook even worden ingemeten.

Deuren in huis ophangen

2 deuren schilderen, afhangen en beslag erop zetten. De deuren en het beslag zijn aanwezig, verf kan door de vakman geregeld worden.

Deurbeslag van meerdere deuren vervangen

Ik wil van 3 deuren het deurbeslag inclusief cilindersloten vervangen. Is dit mogelijk en wat kost dit?

Boeidelen van de garage vervangen

We willen de boeidelen om een dubbele garage laten vervangen door kunststof. De boeidelen zijn voor beide garages 9 a 10 meter lang. Ongeveer 30 cm hoog.

Taatsdeuren met vlakverdeling plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen voorkamer en keuken/woonkamer. Met 4 vlakken. Hoogte 265 cm breed 290 cm. Het is een jaren '30 woning. We hebben houten verdiepingsvloeren. Ik wil graag 1 deur met 2 zijramen. Ik wil graag een staalconstructie.

Lundia maatwerkkast monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het monteren van een Lundia maatwerkkast afmeting 215 x 225 centimeter bestaat uit een kastgedeelte van 3 verschillende indelingen en een schuifdeurrail met 3 schuifdeuren voor de kast. De kast is al besteld en staat bij Gamma om opgehaald te worden, dit willen wij ook graag door de vakman laten doen. Graag telefonisch contact omdat klant geen eigen e-mail adres heeft.

Kunststof draai-/kiepraam repareren

Ons kunststof draai-/ kiep raam sluit niet goed, het lijkt aan de bediening van het mechaniek te liggen. Graag even bekijken en een vrijblijvend offerte.