Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Emmen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Emmen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Emmen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Emmen of directe omgeving.

589 klanten uit Emmen bevelen een bij Casius in Emmen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Emmen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Assen, Beilen, Coevorden, Eelde, Emmen, Emmer Compascuum, Gieten, Hoogeveen, Klazienaveen, Meppel, Paterswolde, Peize, Roden, Schoonebeek, Zuidlaren uit Drenthe kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage met extra verdieping bouwen, kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen wand met glas plaatsen in entresol, meerdere lichtkoepels plaatsen, stalen taatsdeuren en ensuite-deuren in een nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen of renoveren en dubbel glas plaatsen, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, aluminium taatsdeur met slank profiel plaatsen, stalen pendeldeuren installeren, voorzetwanden, tussenwanden en dergelijke plaatsen, kozijn met taatsdeur plaatsen, stalen taatsdeuren in een kantoorruimte, dubbele pendeldeur monteren, sPOED Timmerman gezocht, stalen kozijnen door hout en deuren monteren vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Emmen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Emmen:

Anti-inbraakstrip op de buitendeur monteren

Ik wil een anti-inbraakstrip laten aanbrengen op een buitendeur. Ik heb nog geen strip gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Trapbekleding aanbrengen

Hij heeft mij benaderd. Ik heb via de mail contact gehad en mijn vraag hem voorgelegd, maar nog niets van hem gehoord

Hekwerk en overkapping vervangen na stormschade

Tijdens een storm is onlangs forse schade ontstaan aan 20 meter hekwerk en aan een kunststof overkapping van 450 x 250 cm. Ze moeten beiden worden vervangen. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna graag uw offerte. We hebben die ook nodig voor onze verzekeringsclaim.

Trap bekleden met hout

Ik wil een trap naar de 1e verdieping bekleden met hout. Het gaat om 13 treden met een knik bovenin.

Voordeur van een tochtstrip voorzien

Ik wil graag voordeur goed afgesloten hebben met goede tochtstrip zodat (vieze) lucht niet onder deur doorkomt / langs deur komt, buiten blijft. De tochtstrip die ik had voldeed niet is los gaan zitten. Zou graag indicatie van u willen wat zoiets gaat kosten wanneer ik het laat maken.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Graag ontvang ik een offerte op basis van inmeten voor het vervangen van de vlizotrap voor een vaste trap. Deze trap moet dicht zijn en van simpel hout.

Deuren plaatsen

Ik wil graag 2 deuren laten schilderen, afhangen en beslag erop zetten. De deuren en het beslag zijn aanwezig, verf kan door de vakman geregeld worden. Contactpersoon is Janny Kuipers.

Draai-/kiepramen afstellen

Twee draai-kiepramen hangen door, waardoor de onderkant van het raam de vensterbank raakt. De ramen moeten opnieuw afgesteld worden. Ze kunnen nu alleen gekiept worden. Er is geen enorme haast mee.

Opdekdeuren afhangen

Wij willen 4 opdek binnendeuren gaan vervangen in stalen kozijnen. We hebben bij Praxis CanDo binnendeuren gezien die we willen aanschaffen. Het zijn deuren zonder glas. We ontvangen graag uw offerte voor de montage.

Tussenwand plaatsen met een kozijn en deur

Plaatsen van een rechte tussenmuur om een ruimte in 2 gedeeltes te maken inclusief pleisterwerk van de muur, plaatsen van het kozijn en afhangen van de deur. In deze wand willen we graag een deur die toegang geeft tot de nieuwe kamer. De wand inclusief deur is 4 meter en de hoogte is een gemiddelde hoogte, naar schatting 2.40 meter. In de wand hoeft geen elektra of andere bedrading te komen.

Dakraam in het schuine dak plaatsen

Ik wil in ons schuine dak graag een dakraam laten monteren. Ik overweeg om een raam van 78 x 98 cm te kopen. Er zit nog geen raam momenteel, dus er moet een opening in het dak worden gemaakt. Ik ontvang graag uw offerte voor de montage, met daarin een aparte post voor het aftimmeren van de binnenzijde.

Wand met kozijn en deur plaatsen op een zolder

Wij willen op onze zolder een slaapkamer gaan maken. Daarvoor moet er een tussenwand met een kozijn en deur worden geplaatst. We krijgen graag advies hoe we dit het best kunnen laten uitvoeren en maken daarom graag een afspraak. Dan kan de wand ook even worden ingemeten.

Deuren in huis ophangen

2 deuren schilderen, afhangen en beslag erop zetten. De deuren en het beslag zijn aanwezig, verf kan door de vakman geregeld worden.

Deurbeslag van meerdere deuren vervangen

Ik wil van 3 deuren het deurbeslag inclusief cilindersloten vervangen. Is dit mogelijk en wat kost dit?

Boeidelen van de garage vervangen

We willen de boeidelen om een dubbele garage laten vervangen door kunststof. De boeidelen zijn voor beide garages 9 a 10 meter lang. Ongeveer 30 cm hoog.

Taatsdeuren met vlakverdeling plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen voorkamer en keuken/woonkamer. Met 4 vlakken. Hoogte 265 cm breed 290 cm. Het is een jaren '30 woning. We hebben houten verdiepingsvloeren. Ik wil graag 1 deur met 2 zijramen. Ik wil graag een staalconstructie.

Lundia maatwerkkast monteren

Het betreft een offerte aanvraag voor het monteren van een Lundia maatwerkkast afmeting 215 x 225 centimeter bestaat uit een kastgedeelte van 3 verschillende indelingen en een schuifdeurrail met 3 schuifdeuren voor de kast. De kast is al besteld en staat bij Gamma om opgehaald te worden, dit willen wij ook graag door de vakman laten doen. Graag telefonisch contact omdat klant geen eigen e-mail adres heeft.

Kunststof draai-/kiepraam repareren

Ons kunststof draai-/ kiep raam sluit niet goed, het lijkt aan de bediening van het mechaniek te liggen. Graag even bekijken en een vrijblijvend offerte.

Houten poortdeur plaatsen

Ik wil achter in mijn tuin graag een houten poortdeur laten plaatsen. De breedte ligt tussen 70 en 100 cm de hoogte mag 180 tot 200 cm worden. Ik laat de deur hier graag even inmeten en ontvang daarna uw offerte.

Geïsoleerde tussenwand plaatsen en plafond aftimmeren

Wij willen in de garage een kantoor gaan maken. Daarvoor moet er een geïsoleerde tussenwand met daarin een kozijn en deur worden geplaatst van ongeveer 315 cm lang en 220 cm hoog. Het plafond van ongeveer 14 m² moet worden afgewerkt met gipsplaten. Ik ontvang hiervoor graag een prijsindicatie.

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag een vaste trap naar de zolder. Momenteel zit er een vlizotrap. De vloer is van hout en het is de bedoeling dat het gat van de vlizotrap wordt vergroot. De vaste trap moet dan rechtsdraaiend omhoog. De voorkeur gaat uit naar een houten trap. Graag ontvang ik een offerte.

Houten kozijnen met vouwdeur plaatsen

Ik wil graag een vouwdeur van 2. 05x3. 00 mtr laten maken. Hier bij moet ook glas in zitten. Hr++ het liefst. Graag zou ik een offerte hiervan willen hebben

Nieuw groter dakraam plaatsen

Ik wil graag een nieuw en groter dakraam laten plaatsen. Het gaat om 1 nieuw dakraam plaatsen en 1 vervanging door een groter raam.

Vaste trap maken naar de vliering

Ik wil graag een vaste trap naar de vliering. Momenteel zit er een vlizotrap.

Gevelplank repareren

Er is waterschade geconstateerd daar waar de gevelplank van de buren en ons samen komen. Graag zouden wij dit stuk vervangen. Het betreft een houten gevelplank waarvan ongeveer 1 meter vervangen moet worden.