Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor een (kinder)kamer maken op open zolder:

Een (kinder)kamer maken op open zolder

Ik zoek iemand die op zolder twee muren van gips kan plaatsen met een deur. Doel hiervan is een aparte ruimte voor de kinderkamer creëren. De zolder is circa 10m2 en heeft een schuin dak.
Onze klant uit Eelderwolde (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor een (kinder)kamer maken op open zolder uit heel Nederland:

Zeil op maat snijden en leggen

Op maat maken zeil kinder kamer 10 m2

Dakkapel plaatsen en zolderkamers maken

Dakkapel aan een kant van 450 cm en de zolder in de breedte verdelen in een tweetal kamers, een tot kinder kamer en de ander tot waskamer.

Behangen en afwerken nieuwe baby/kinder kamer

Graag laten wij de 4 muren in de slaapkamer behangen. De ruimte is ongeveer 13 m2 groot. Er zullen 2 muren met wit papieren behang gedaan moeten worden en de andere 2 muren zullen een behang krijgen een klein patroon waar geen rekening mee gehouden hoeft te worden. Er is een foto beschikbaar.

Kledingkast op maat laten maken

In een (kinder) slaapkamer wil ik een inbouwkast met zweef/schuifdeuren laten plaatsen. De hoogte van de kamer is 2.62 en de breedte (?) meter. De kast moet van binnen opgedeeld worden door brede planken voor bijvoorbeeld speelgoedbakken en een kledingkast gedeelte met planken en hanggedeelte. De kast komt boven het trapgat op de bovenste verdieping.

Schimmel op de slaapkamermuur

Binnen een paar dagen is er flink veel schimmel in de kinder slaapkamer ontstaan. De muur grenst aan de buitenkant en er zit veel condens op de muur. Het gaat om een appartement op de begane grond. De kamer is klein: 2x3 m. Ik wil graag dat iemand deze vocht/ schimmelplek komt schoonmaken en schilderen met een antischimmel verf. Daarna indien toelaatbaar, eventueel de hele kamer witten. Graag ontvang ik een offerte.

isoleren van een kinder kamer

Mijn kind heeft asma. maar ze wijgerd om in haar kamer te slapen het is een kou kamer en omdat ze asma heeft mag ik geen tapijt leggen.en ik gebruik warm dekkens het is koud. en ik heb woningbouw gevraagd maar die willen dat niet voor haar doen.en me vraag nu is wat moet ik doen?

Het behangen van 1 (kinder)kamer. Behang ...

Het behangen van 1 (kinder)kamer. Behang zal aanwezig zijn en het oude behang halen we er zelf af. We kunnen alleen wegens ruimtegebrek de kamer niet geheel leeg maken, wel gedeeltelijk.

Op zolder willen wij een kinder/tiener ...

Op zolder willen wij een kinder/tiener kamer laten realiseren met als het mogelijk is een douche & wastafel (eigen materiaal uit eigen badkamer wel nieuw: douche bak, wastafel, kraan) en een washok. Op de tienerkamer moet er één grote dakraam komen. Kast voor de ketel/c.q. afvoerbuis. Dus het betreft een scheidingwand zetten voor kamer, douche, washok, plaatsen van een dakraam. 22 juli krijgt user de sleutel van dit huis.

wij willen onze zolder gaan verbouwen en ...

wij willen onze zolder gaan verbouwen en zoeken advies hierbij + kostenraming. o.a.: - 1 grote kamer onderverdelen in 2 (kinder)kamers (bv. met tussenwanden) - (betere) isolatie - plaatsen van een extra dakkapel of dakraam (voorzijde) - evt. verplaatsen van de vaste trap

Ik heb een half afgetimmerde/half klare ...

Ik heb een half afgetimmerde/half klare nokophoging; waar het om gaat is voornamelijk de afwerking en de inrichting, denk daarbij aan afwerklatjes, zeil of laminaat, werktafel maken. De kamer moet een functionele kinder/tienerkamer worden.