Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuifdeuren monteren:

Schuifdeuren monteren

Ik wil schuifdeuren bij mijn trap gat op de eerst verdieping.
Onze klant uit Eelderwolde (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuifdeuren monteren uit heel Nederland:

Kleding kast monteren

Ik wil graag een offerte voor een kledingkast van 4,50 meter breed bij 2,50 a 2,60 meter hoog bij 60 cm in diepte. Ik wil graag een kast met schuifdeuren.

Schuifkasten plaatsen

Wij willen twee schuifkasten in ons appartement laten plaatsen van Storemax. De kastenwand komt van muur tot muur en is ongeveer 3,5 meter breed. We zoeken iemand die de schuifdeuren plus kastinterieur kan inmeten en monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Lundia maatwerk schuifdeuren monteren

Wij willen een vrijblijvende offerte ontvangen van 2 Lundia maatwerk schuifdeuren. (Lars wit) klassieke deuren. Graag inclusief inmeet en montageservice. Er moet eerst worden bekeken of bevestiging van de rail aan bovenzijde mogelijk is. Omdat er beperkt ruimte is. De 30% kortingsactie geldt momenteel. En willen hier gebruik van maken als de offerte naar wens is. Afmetingen globaal: 240 cm. hoogte en 190 cm. en 90 cm. breed. Er hangt nu nog een rail zoals te zien is op de foto. Interieur is niet van toepassing.

Binnendeuren monteren

Ik wil graag 3 binnendeuren laten monteren waarvan 1 gewone binnendeur (opdek met slot) en 2 stompe schuifdeuren (soort en suite). Het kozijn voor de schuifdeuren moet nog gemaakt worden. Voor de gewone deur is het een kwestie van de deur vervangen. Graag hoor ik van u hoeveel de montagekosten bij benadering zullen zijn. Het slot voor de gewone deur moet nog aangeschaft worden.

Schuifdeuren van hout met glas monteren

Wij zijn op zoek naar glazen deuren voor de scheiding tussen keuken en woonkamer. Bij voorkeur in een onzichtbare rails. De hoogte is 263 cm en de breedte is ongeveer 450 cm. Graag ontvangen wij een totale prijs. Hout (met glas)

Schuifwand met deuren en vaste panelen maken

Wij wonen sinds 2 jaar in onze nieuwbouwwoning en hebben de wens om in de woonkamer een tussenwand met schuifdeuren te laten monteren van staal met glas en met een roedeverdeling. De breedte is 280 cm en we willen aan beide zijden een vast paneel van 70 cm Verder een dubbele schuifdeur van in totaal 140 cm breed. Er ligt hier een tegelvloer met vloerverwarming. Daardoor kan er geen montage aan de vloer plaatsvinden en moet het systeem aan het plafond komen. We willen een roedeverdeling met 3 glasvlakken: boven en onder een gelijk vlak en in het midden een groter vlak. We ontvangen graag uw offerte.

Schuifdeuren voor trapgat in de woonkamer monteren

Hebben een open trap. Willen deze graag dicht maken aan de hand van schuifdeuren (onder de trap bevind zich een voorraadkast). Graag twee schuifdeuren, 1 dichte kant en 1 met glas.

Kledingkast met 3 schuifdeuren monteren

Ik wil binnenkort een 3-deurs kledingkast met schuifdeuren gaan kopen. Vooraf wil ik even weten wat het kost om die te laten monteren. Ik ontvang graag uw prijsopgave.

Stalen of aluminium schuifdeuren plaatsen

Wij willen 2 stalen of aluminium schuifdeuren laten leveren en monteren. We willen deuren met een vlakverdeling met glas en 3 horizontale roedes. De deuren moeten tussen 2 wanden gaan schuiven en volledig daartussen verdwijnen. De hoogte van de deuren inclusief railsysteem is maximaal 250 cm en de breedte van beide deuren is 139 cm. Wij ontvangen graag uw offerte.

Kasten maken en planken bevestigen

Ik wil graag een aantal kasten en opbergplanken laten plaatsen. In de bijkeuken wil ik 3 schuifdeuren van een Storemax kast laten aanbrengen met planken erachter, deze deuren moeten nog besteld worden. Op de slaapkamer een kast ombouwen naar een inloopkast, er komt ook een Storemax kastdeel (circa 145 cm breed) bestaand uit legplanken en lades, twee losse gaderobestangen en nog een losse plank. Tevens moet een verlaagd plafond/vliering worden verwijderd in de kastruimte. Op de zolder wil ik 3 a 4 wandplanken plus strips laten monteren. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius