Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trappen schilderen of renoveren:

Trappen schilderen of renoveren

Wij hebben twee trappen die gerenoveerd moeten worden. Wij twijfelen over verven of gehele renovatie. De ene trap heeft 13 tredes en de ander 2. Daarnaast heeft de trap twee kwarten.
Onze klant uit Eelde (Drenthe) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trappen schilderen of renoveren uit heel Nederland:

Schilderen van woonkamer binnen en buiten

Ik wil mijn plafond en de muren in mijn woonkamer laten schilderen, hier komt nog bij 2 raamkozijnen, 2 zijden deuren met kozijnen, 2 trappen, buiten 4 kozijnen en ramen, een schuur, nog 3 deuren en kozijnen.

Trap tapijtvrij maken en schilderen

In mijn huurhuis zitten twee trappen welke bekleed zijn met tapijt. Doordat ik ga verhuizen zal ik waarschijnlijk deze trappen kaal en wit geschilderd moeten opleveren. De ene trap is dicht en de andere trap is open en beide hebben 13 treden. Beide trappen hebben een kwart draai. Ik zou graag beginnen in de week na 9 februari. Voor de woning staat een container waar het tapijt in kan.

Trap strippen en wit schilderen

Ik wil graag het tapijt van mijn bestaande trappen laten verwijderen en deze wit laten schilderen. De trap van de bg naar de eerste is een dichte trap met 13 treden en de trap van de eerste naar de tweede is een open trap.

Twee binnentrappen schilderen inclusief schuren

Het gaat hierbij om 2 trappen. Een trap is een dichte trap, de andere is een open trap. Ze zijn allebei bekleed met vloerbedekking. De vloerbedekking moet eraf. De trappen moeten daarna geschuurd en bijgewerkt worden en als laatste natuurlijk geschilderd. De balustrades moeten wit en de trap zelf inclusief stootbord zwart.

Divers binnen schilderwerk en twee naaste woningen buiten schilderen

Ik zoek een vakman voor de volgende klus: Licht schuren en voorzien van laatste toplaag van alle kozijnen, trapleuningen (3x) en trappen (3x) van 4 verdiepingen. Start opdracht 3 maart in leeg huis (door omstandigheden verfwerk niet af laten maken) Graag ook aparte offerte voor schilderen/spuiten keukenkastjes, en aparte offerte voor het buitenschilderwerk van 2 huizen naast elkaar (allebei 4 verdiepingen) De oppervlakte van een woning bedraagt al gauw 160 m2.

Trapleuning met smetplank monteren

Ik wil graag achter de leuningen van onze beide trappen smetplanken laten monteren ivm zwakke muren daardoor de leuning niet goed vast blijft zitten. Liefst de smetplank ook geleverd door de timmerman (schilderen in overleg) en monteren. Het betreft 2 trappen, met in totaal 4 stukken trapleuning van verschillende formaten.

Nieuwbouwwoning stucen, schilderen (muren en trappen) en vloeren leggen

Wij zijn opzoek naar iemand die de muren glad kan stucen, kan schilderen en de vloeren kan leggen. De woning wordt casco opgeleverd. De trappen moeten ook gedaan worden (geschuurd en geverfd). Het gaat om twee trappen met beiden een kwart draai. Ik vermoed dat beiden 14-15 traptreden hebben, het plafond is 2,60 meter hoog. Totale vloeroppervlakte is 175 m2 (inclusief badkamers en wc's). Op de beneden verdieping willen we een houtenvloer, daar hebben we vloerverwarming. Welk soort durf ik niet te zeggen. Op de twee bovenverdiepingen willen een pvc vloer. Materiaal laten we graag door de vakman regelen. De afmeting durf ik niet te zeggen van de totale muren. Ik heb wel een bouwrapport dat ik zou kunnen opsturen. Het gaat om de ruimtes: woonkamer, gang, wc misschien, boven drie slaapkamers en een hal en zolder met twee slaapkamers. Oplevering woning is tussen half februari en 1 april, wij zouden dan ook graag beginnen.

Trap schilderen

Twee houten trappen schuren en schilderen: - open trap - dichte trap Ik ontvang graag een offerte.

Schilderen muren en twee trappen

We hebben een nieuw huis gekocht en we zouden de trappen en, eventueel, de muren opnieuw willen schilderen. Het gaat om 2 trappen, waarbij op een van de trappen nu nog tapijt zit. De andere trap is net geschilderd, maar in de verkeerde kleur. 1 trap heeft 14 treden, de andere 10 treden. ! trap heeft een kwart draai, de andere draait 180 graden. Graag de kosten van het verwijderen van het tapijt apart benoemen op de offerte. De totale oppervlakte van de muren is ongeveer 155 m2. Er kan direct geschilder worden. We zijn al bezig om verf te bestellen. Begin januari zouden wij graag willen beginnen.

Trappenhuis stucen en schilderen

Wij zouden graag ons trappenhuis laten opknappen van een VVE complex Het gaat om de volgende werkzaamheden: * bijwerken van beschadigingen aan het stucwerk (wegens diverse verhuizingen) * verf op de leuningen is versleten op de hoeken - nieuw lakwerk * nieuwe verflaag muren De afmetingen vind ik lastig in te schatten. Ik heb het grof opgemeten. Een verdieping is 1,70 meter lang en 1,20 meter breed en 2,70 meter hoog. De andere verdieping is 5,50 meter lang en 4,50 meter breed en 2,70 meter hoog. Dan is er nog een stuk van 1,70 x 5,50 x 4 meter en 2,70 meter hoog. De leuningen zijn ongeveer: 5,50 meter (2x), 1,20 meter, 1,70 meter (2x), 4,50 meter en 4 meter. Het betreft een ruimte. De entree gaat over in een trap, tot 2 hoog (2 trappen totaal - 2 etages). Zie bijgevoegd diverse foto's. Graag ontvang ik een offerte.

Partners

Partners van Casius